Grass

G-Tune | 17.05.2006 | Chill Out
7:01

Jahas, taas on tullu aika jolleki kesäiselle. Tällaista chillibreiksi-meininkiä syntyi taas kevään ja alkukesän inspiroimana tämän kotistudion nurkissa.

Nautitaan pieninä annoksina kesäisellä nurmikolla loikoillen.

9.00   678 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

gerana 20.01.2007
Kiwaa fiilistelyä :) tunnelma pysyy hyvin kasassa ja melodiat rauhalliset. bassolinja pomppii mukavasti. alussa soita basso kuulosti vähän hassulta minusta, mutta kun tässä kuuntelee biisiä eteenpäin niin se loppua myöten vain paranee :) upeaa työtä.
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 14.08.2006
Erittäin rauhallinen ja rauhoittavan kesäinen biisi. Tulee mieleen poutapilvien tuijottelu taivaalla kesäisellä niityllä lempeän tuulenvireen puhallellessa poskipäitä. Chillailua, ei liikaa ajattelua vain pelkästään olemista - vieressä kenties se itselle tärkeä, kaunis naishenkilö. Arkimaailman totaalinen unohtuminen, käynti jossain toisessa ajassa ja paikassa. Tämä on hyvää ja toimivaa materiaalia, mukavia ambient-elementtejä. Padit kuulostaa tosiaan erittäin hyviltä eikä tuotannossa ole moitittavaa.
0   +1 +2
 
Aurisgale 19.05.2006
Ruohoa=D ...itselle aina tulee noista padeista mieleen ranta (johtuen tottumuksista) Kahden minuutin tienoilla oleva synä soundi tuntuu jotenkin erinäiseltä... ja olen kuulevani yhden riitasoinnunkin, tosin en ole varma johtuuko se efektoinnista... korvaan se kuitenkin kerran vingahtaa (esim: 5:38) Jonkun soundin kanssa se kuitenkin joutuu taistelemaan... en ole varma vain mikä se on? Padimatot ovat ihanan laiskoja ja kevyen kauniita rantamattoja. Hyvää musaa muuten juuri taustalle... rentouttavaa. Toimii!:)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta