Hey You!

2:18

Löysin vintiltä vanhan rautalanka -singlen - kai sen voi tänne ladata..?

Ei vaan.. kaks vuotta oli analogiatallennin ja muut rojut virratta. Oli aika testata - mm. dynacordin tape echoa - tällasta siitä sitten syntyi...

9.00   16 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Nimihemmo 3 päivää sitten
Melkoinen korvamato tämä kitarateema, kuten mainitsinkin tekijälle toisaalla. Jäin viheltemään heti ekan kuuntelun jälkeen muita puhdetöitä näperrellessäni. Tässä on viehättävää 50-60-luvun vaihteen huolettomuutta viattomuutta: kesä on vasta alussa, ihmiset nuoria ja buicki kiitää kuin unelma. Hetihän sen joo huomaa, että tallennusformaatti onkin ollut ferro-oksidi-nauha (tai mitä ne kelanauhat ovatkaan). Jos nyt jotakin, niin ehkä kitarateemaa olisi voinut varioida vaikka ala-asemasta tai vetäistä vaikka värssyn verran ad lib-sooloa? Mutta toisaalta tämä 2:18 oli oikein naseva kesto. Kiva kuulla!
+2   +1 +2
 
digius 6 päivää sitten
Kappale kuin suoraan A. Kaurismäen leffasta! Soundi oli ennemminkin suora lähetys lavalta, elokuvan kuvaussessiosta, kuin studiosta. Jotain joudut vielä säätämään tai niinko ämeriikan pojjaat sanoo: "twiikkaamaan" että päästään niihin 2005-2009 saundeihin, mitkä veti polvet hyytelöksi ja kovat punaisksi (kateudesta). Mutta kamat on ja pysyy, plus että ruorissa sen verran jäsy kippari, etten epäilis hetkeäkään etteikö tämä proomu seilaa taas kerran beat-musiikin auvoiseen satamaan. Lastinaan toinen toistaan sulavalinjaisempia tuliaisia!

Ai niin, ite kipales oli noin vaan hatusta vedetyksi oikein tyylipuhdas. Pikkusen oudoksuin kun siin B-osan alussa melodia käväs ikään kuin molli-osastolla, mutta siitä äkkiä toivuin kyllä, ja loppuosa (B:n) oli oikeinkin kaunista kuultavaa. Ehkä tämäkin oli tarkoituksellinen "koukku", koska monestihan, jos kaikki on vain kaunista ja sulavaa A:sta Ö:hön, jää tunne , ikään kuin että oliko jo liian makeeta mahan..eiku korvan täytettä..
+2   +1 +2
 
BullHill mja 09.10.2019
Hyvää jälkeä syntyikin. Maukkaasti soi rautalanka.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat