This world ( Hard place )

Filthy sixx | 10.03.2006 | Rock
3:36

Maistiainen uudelta plätyltä... kommentoikaa, että tiedetään missä mennään.

8.77   2193 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Cerende 13.06.2006
Noihin vanhoihin biiseihin verrattuna tyypit on edenny, mutta ei mun korvaan mitenkään kuolettavan paljon..
Laulaja vetää hyvin, mut jotenki täytys vielä saada tiukkuutta ääneen ja omaan makuun on hetkittäin liian mahtipontista.. välillä hukkuu myös taustoihin, mut se on vaan masteroinnillista kikkailua, eikä sinänsä laulajan huonommuutta.
Rumpuosio sulattaa sydämen, on todella vakuuttavan kuulosta.
kitarasoolo toimii, on tarpeeks lyhyt jopa mun kuunneltavaks, mut puuroutuu joissain kohissa hiukan häiritsevästi..
Kivaa, mutta hiukan tylsää, tästä on kuitenki todella hyvä jatkaa, saada esille THE melodia, joka kaikilla tulee soimaan päässä, sen verran tukevalla pohjalla tää bändi soittaa jo nyt.
0   +1 +2
 
8
marienna 12.06.2006
rummut ;) kitara ok, dikkasin soolosta. laulu on ihan hyvä, mutta tuntuu ettei se kuulu TARPEEKSI hyvin. biisi on kokonaisuudessaan kuunneltava, mutta hieman tylsä.
0   +1 +2
 
10
_Black Angel_ 09.06.2006
Hienoimpii biisei, mitä oon taas vähää aikaa kuullu... Rocks! \,,/
0   +1 +2
 
8
T.R.N 31.05.2006
Biisi kulkee hyvin. Rumpali vie biisiä kiitettävästi eteenpäin. Kitara soolo oli muihin leadkitara osiin verrattuna hyvä. Laulaja voisi repäistä joissain kohdin vähän enemmän irti.
0   +1 +2
 
8
Zen Kahavi 16.05.2006
Lähttee ihan kohtalaisesti liikkelle. Laulajalla on aika jännä ääni ,mutta kaipaa harjoitusta. Iha menevä homma.
0   +1 +2
 
7
Baisemoi 15.05.2006
En miksauksesta tiedä P*****kaan, mutta laulu ja skitta kuulosti hieman puuroiselta. Ei se biisiä muuten huononna. Hyvä syke. :)
0   +1 +2
 
9
spit_back 14.05.2006
aika perus rockin vaiheet kappaleessa ja muutamia vaikutteita hevistä. kertosäe oli mielestäni ainakin tarttuva. soitto oli hyvää kaikin puolin ja soolokaan ei liian pitkä(nimittäin välillä kuulee niitä 5min sooloja..). lauluun olisin kaivannut johonkin kohtaan räkäisempää huutoa, mutta jotenkin ihmeellisen oudosti tämäkin toimi helvetin hyvin ja samalla oli toimimatta??? todella outoa. mutta hyvä biisi tämä, jooo. annetaanpas vaikkaaaaa 9- eli
0   +1 +2
 
10
slow.motion 14.05.2006
pitipäs perkeles oikein tulla toisella käyttäjätunnuksellani kommentoimaan ko mainostit tolle mun musicman85-profiilille. mutta joku tosikko oli laittanu minulle unbornauksen niin en voinut sillä kommata...

no sitten itse biisin. heti alusta asti menevää rokettirollia, laulajalla pirun makia saundi, omaperäinen jopa. biisi on kovatasoinen ja saundit potkii munille erittäin lujaa. tässä on kieltämättä hittiainesta!! keep on rockin' dudes!

käyppäs heittelemässä vastakommentteja mun Shades of nowhere-projektille, www.mikseri.net/son:) ja sitten toi mun vanha rokkipändi Slow motion kannattaa myös katsastaa:)
0   +1 +2
 
9
Fuma 10.04.2006
Täytyypi kuunnella vielä toistamiseen ennen kun annan palautteen.. Kappale ainakin lähtee täysillä käyntiin heti, kivoja kitarajuttuja. Sovituksesta voisi ehkä napista, mut miks turhaan, yksinkertainen on kaunista :) Hyvä ja toimiva kappale, parani ainakin ittelläni heti toisen kuunnelman jälkeen. Kivat soolot. Ehkä ainoa, mikä pudottaa numeron kympistä ysiin, on se, (johtuu varmaan äänityksestä) että laulajan äänessä ei ollut tarpeeksi asennetta. Mikä luultavasti on livenä taas aivan toinen tarina! Keep up the good work!
0   +1 +2
 
9
Lowlifey 12.03.2006
Tähän soi komiasti. Paljonkin erilaista noihin vanhempiin verrattuna. Mutta onko laulussa jotain ongelmia tuossa ekassa säkkärissä radioefektin aikana? Timo ottaa kyllä pisteet kotiin sooloilla!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta