Liquid Motion

Falcon | 08.03.2006 | Trance
9:02
8.40   1538 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Sun T 28.09.2006
Alkaa mainiolla tunnelmallisilla pad:eilla ja bassline tukee hyvin..
Päämelodia varsin mukava joskaan ei hirmu persoonallinen.. tarttuva
ja toimiva kyllä. Prkl on sitä huononmpiakin 12" julkaistu ja ostettukkin joten pistähän demoa johonkin lafkalle ja sitä ennen masterointi
viimosen päälle=)
0   +1 +2
 
9
RadeoN 26.05.2006
Joo... tää on melodioiden puolesta oikeen toimivaa trancee eikä siihen sen enempää. Rumpuihin kyllä laittasin rutkasti lisää potkua eritoten bassdrumii ja bassoon laittasin lisää munaa. miksaus jälki on ihan hyvää kyllä ja kaikki soundit sopii mukavasti biisin yleiskuvaan. Tai no itseasiassa on pakko hehkuttaa tota 2:29 alkavaa melodiaosuutta... on todella hienoa. täydellistä melodiaa mun korville.. just tollanen kolisee mulle melodisessa trancessa ;) mut sit ku starttaa ni munaa lisää biisiin just kiksulla ja bassolla ni tää olis ihan saatanan kova biisi.. toimii nytkin ja kiitettävää ropisee ;)
0   +1 +2
 
9
Wavescale 19.04.2006
Mainiota trancetusta... lähti hyvin käyntiin. Tuossa introvaiheessa sointukuvio kolahti. Miksaus ja yleensäkin tekninen toteutus kuulostaisi olevan oikein jees jälleen.

Kertsi lähtee aika perinteisesti cutoffilla, ei aluksi oikein innostanut mutta melodiahan on hyvä, ja sahasaundi kanssa, niin hitto, osoittautui oikein mukavaksi kuunneltavaksi. Viidennen minuutin padisuvantokohta oli loestava. Perusvarma sointukuvio tuotiin siinä hyvin esille ja erinomaisen pehmeä saundi myöskin padeissa.

Yleisesti ottaen miksaus on tasokas, ja vaikka pikkuista tunkkaisuutta on havaittavissa, niin kyllä kaikki soittimet ja rummut asettuu hyvin eikä mikään sotkeudu... ehkä basari kaipais vähän lisätehoa.. ja lopun kertsin variaatioissa on aika paljon eri sahasoittimia päällekäin... mut saa silti selvää ihan ok.

Ysin arvosta työtä kyllä!
0   +1 +2
 
8
ArrestKulak 26.03.2009
Alussa sitä mietti että mitähän tästä oikein muovautuu. Loppujen lopuksi kaikki jälkimmäinen on tehty tukemaan päämelodiaa, josta saisi ihan maukkaan tilutuksen lisäämällä napakkuutta alapäähän ja voisihan se kompurakin pienellä pumppaamisella pelata tähän.
Melodian puolesta toimiva kuvio.

Oikein mukava pala purtavaksi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta