Part 3, Scream Of The Rotten Corpses

Eternal Eclipse | 09.12.2007 | Black Metal
6:17
9.29   807 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
_Panzerfaust_ 03.01.2008
Jopas lähtee For Alltidmaisesti kaahaamaan. Tämä kappale on huomattavasti mielenkiintoisempi kuin After The Nigth Has Fallen. Riffeissä on sitä vanhan ajan kaikua ja yllättävää kyllä ne on saatu toimimaan oikein hyvin vaikka ideoiltaan himppu kuivia ovatkin. Sävellykseltä ja saundeiltaan mennään myös tuon vanhan Dimmun jokireittejä. Onhan siellä sitä Taakea edelleenkin ja akustisista jutuista sekä outrosta tuli mieleen myös vanha Satyricon. Hyviä assosiaatioita ja viboja tämä tarjoili. En keksi mitään kummempaa natisemista, muuta kuin että se silmät avaava säväys ja uudet elementit puuttuivat.
0   +1 +2
 
9
kristian_horna 13.12.2007
hyviä biisejä. soundit vois olla paremmat mut menee näinkin.. kai sitä vois hiukan poikia kannustaa..
0   +1 +2
 
10
Exxecuttorr 10.12.2007
Vauhdikkaasti lähtee kipale liikkeelle. Kappale tarjoaa monta mielenkiintoista kitarariffiä ja mukavia lisäelementtejäkin tuotu mukaan. Rumputyöskentely on tasaisen kovaa ja varmaa. Voksut ovat onnistuneet tälläkin kertaa sangen hyvin. Kappale säilyttää mielenkiintonsa alusta loppuun ja samalla oman tunnelmansakin. Onnistunut paketti.
0   +1 +2
 
9
Hatesociety 10.12.2007
Alkuhan iskee ku kyrpä poskee,Vauhti on hurjaa,Kuten myös meno.
Akustointi ja synahan ovat loistava juttu,Tämä on sitä vaihtelua mitä BM tarvitsee.
Laatu on jo ihan levy kamaa,Teinä minä uskaltaisin jo tämmöisellä materiaalilla etsiä splitti levyn toista puoliskoa.
0   +1 +2
 
10
Ocky Vlakdow 09.12.2007
jumalauta tää o kova! alku vähän tönkän kuulonen mut puolivälissä kuuntelua ei enää pysty lopettamaan. Soundi ei enää parempi voisi olla. Tuplabasarit jynkyttää ja kitarariffit on tunnelmallisia ja silti tappavan ilkeitä! Loistosävellys sanon mie!
0   +1 +2
 
9
Groathor 13.08.2009
Noniin tää on selvästi parempi biisi kun toi ylempi, tässä sujuu homma vielä paremmin, ja hiukan nopeempikin on biisi jopa, jota tossa äskisessä toivoin, tässä oli tosi kiva tunnelma ja tosta laulusta tykkään ihan perkeleesti se sopii niin vitun hyvite tällaseen, samoin toi kivan karu äänenlaatu, jatkossa ei ainakaan yhtään parempi, tällasena se on paras, sit vaan uusia biisejä tulemaan.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta