08_PRGTRNC_012

Esodes | 13.06.2008 | Progressive Trance
6:37

Kaikenlainen kritiikki on tervetullutta! Tämän projektin varmaan ensimmäisenä valmistuva biisi, ja nyt mennään progressiivisen trancen vaikutteilla jonkun verran, mutta kyseinen biisi ei kuitenkaan aivan sitä itseään ole. Katsotaan nyt mitä mieltä kuuntelijat ovat ja sen mukaan sitten vielä pientä edittiä biisille. Junnaako biisi liikaa, koko ajan bassolinja ja -rumpu hakkaa ilman mitään hengähdystaukoa? Lopusta vois varmaan minuutin pari leikata pois..? Mielipiteitä kiitos!:)

8.20   217 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Krok3 19.02.2018
Ei junnannut liikaa. Breikeille en kokenut tarvetta. Soundit pelitti hyvin, mukavaa taustamusaa kotona touhuamiseen, menisi myös klubille
0   +1 +2
 
8
enrich 16.07.2015
Toisaalta koen, että tuo basso/rumpu tauoton jumpsutus on tämän kipaleen idea ja siitä käsin sitä olisikin kuunneltava. Oli siinä kuitenkin muilla instrumenteilla vaihtelua riittävästi. Ehkä hieman lyhempänä olisi parempi. Lajissaan ihan kelpo.
0   +1 +2
 
pcgn 22.01.2010
Jaa, mitä biisiä tämä muistuttaa? Alitajunnastahan nämä yleensä lähtee, ni voi olla et olen joskus aikoja sitte kuullut jonku biisin, mistä tämä on sitte saanu vaikutteita, ei voi muistaa :D
0   +1 +2
 
8
ShobE 20.01.2010
aika hyvän kuulonen biisi, jotenki vaa tuntuu et oon kuullu tän ennenkin :D ehkä hieman omaperäisyyttä lisää ni hyvä tulee.
0   +1 +2
 
9
Raep-FIN 22.08.2008
Kuulostaa toi attackin määrä aika vähäiseltä. Pumppaa hyvin, hyvä tempokin, lähes kuin Technoa. Hyvällä volume-tasollakin liikutaan, tosin bassdrum on aika muovinen, joku szahala-peruskonetamppaus(tm) olis toiminut paremmin tässä. Haikat sihisevät ja suhisevat. Basso on todella "proge", kuten nuo syvät synthit. Perkuleen rentouttavaa ollakseen näinkin raskaankuuloista, haikat pelaavat kyllä rytmikkäästi yhteen ja clappikin osaa käyttäytyä. Attackin säätö oli siis ihan kannattava teko. Jees.

Treenausta soundeihin ja miksailuun sekä effektointiin on varmaan suoritettu jonkin verran kun vertaa Psychogenicin vanhoihin ralleihin. Rhodesmaiset synat ovat oikeasti aivan helvetin loistavat. Rumpu jää vähän tonne taakse, kai subuttimen kanssa siitä saa enemmän irti. Vitullisen hyvä ja avaruusmainen/aavemainen liidi!!! Muutkin melodiat toimivat sen kanssa hyvin. Toi yks melodia ei toimi noin kuivana niin hyvin kuin mitä voisi, kuulostaa melko irtonaiselta. Epäilyksen verran tukkoista, kun tuo syvä synailu tulee, en tiedä, onko tarkoituksena tapahtua noin. Mutta noista asioista huolimatta, kappale lopetetaan hienosti ja siitä jää hyvä mieli!! :)

Imasin tämän koneelleni, meni luurinkin musa-kansioon. Haluan kuunnella tätä.
0   +1 +2