Side Effects

Entraz | 23.01.2004 | Techno
6:05

Projektin ensimmäinen julkaisu ulkona. Tyyliltään todella agressiivista pauketta ja totista tuuttausta. Uppoaa melko varmasti hieman rankemman technon ystäville. Julkaisin biisin "Total Eclipse" labelin alla FOT nimellä väärinkäsitysten estämiseksi, biisi jää siis viimeiseksi "TE" julkaisukseni. Rest in peace "TE" =/

8.07   2138 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Incolumis 03.07.2004
Olipas onni että osuin tänne, kaipaankin lisää tämänkaltaista materiaalia kokelmiin. Vauhtia ja meininkiä löytyy vaikka muille jakaa. Bassolinja on maukas biitin kanssa, alkuvaiheilla olisin mieluusti kuullut jonkinlaisen intromaisen sisääntuomisen bassolle. Rumpuosasto toimii loistavasti, mutta basari voisi olla hiukan napakammin/terävämmin iskevä vielä. Tällainen kunnolla draivaava meininki kolahtaa minulle. Hyvä maku jäi. Numeroksi reilu kasi, joka pyöristyy kuitenkin ysiin ;) Yhteenvetona, basso- ja basaripuolta hitusen viilaamalla tämä on varsin loistokas ryminä. Näinkin kuitenkin kelpaa, ja jään seurailemaan tulevia biisejä.
0   +1 +2
 
8
jesku 22.02.2004
alku ei oikein täsmännyt mut sit rupes selkenee. Sit se kauhee VINGUTUS POIS se pilas koko tunnelman sen kanssa tulee joku kauhu elokuva mielee et ota se pois jos se olis pois vois antaa 9sin mut ku seon siellä nii täytyy antaa 8 muute ihan hyvä biisi mut se vingutus pois ja muutenki sinne pitäis lisätä puoli väliin jotain syntikkaa ja muuta et iha hyvä biisi!
0   +1 +2
 
Commandant 11.02.2004
Tämä toimisi hyvin paljon paremmin jossain helvetin alakellarin partyissa missä möykkää voisi soittaa helvetin kovalla, kuin kuulokkeilla himassa. Agressiivista on ja painetta löytyy. HIukan soisi lisää jotain vaihtelua vielä lisää.
0   +1 +2
 
sakke-makke 11.02.2004
Osa jutuista toimii, osa taas ei. Jotkut efektit kuulostavat varsin irrallisilta, ja rumpujen ja bassolinjan yhteistyö ei kuulostaisi olevan aivan ehdotonta. Siis joo, ne toimivat, mutta miksauksessa tuntunut olevan joku fiba, kun basari tuntuu olevan leveämmällä stereokuvalla kuin basso. Tai päinvastoin. No jokatapauksessa paras potku bd:n ja basson yhteiseloon saataisiin lyömällä ne täysin monona. Nyt kuulosti kolkolta, ontolta..ja siinä sivussa sitten haikkojen ja snarenkin sointi alkoi kuulostaa etäisemmältä..ihan kuin säveltämisen/rytmien rakentamisen saumat näkyisivät liian paljaasti. Muuten ihan hyvää tauhkaa. Keskiäänillä kyllä mennään liiaksi, että siitäkin saan vielä hiukan nurista. Mutta sehän tämän kommentoinnin pointti onkin. Potkua vaan vielä alapäihin ja bd ja basso samaan karsinaan, väistellen kuitenkin yhtenäisiä alataajuuksia, ja sitten kaikkea muuta kilinää hieman vähemmän samplemaiseksi, tai siis miten selittäisin..ei niin irrallisiksi ja alkaa kuulostaa paaaaljon paremmalta. Nyt keskittyi jumittelun ja jalantamppauksen sijasta liikaa miksaus/soundiyksityiskohtiin ja pikkuseikkoihin. Ei saanut rentoutua.

76/100 Aijai..lähellä kasia, muttei em. asioiden takia kuitenkaan ihan kahdeksikko-nappulan valitsemisen arvoista ihan..mutta ok, ok keissihän tämä.
0   +1 +2
 
9
G-Tune 09.02.2004
Alku ei ollut oikein lupauksia herättävä, muttakun kaikki elementit pääsivät matkaan niin johan tätä mielellään kuunteli. Menevää tasabiittiä on aina ilo kuunnella. Kolmen minuutin kohdalla tuli mukaan voihkaisusample joka luo mukavasti tunnelmaa. Näin hieman melodisemman tavaran tekijän korvaan tästä jäi uupumaan melodia kokonaan, mutta toimii kyllä varsin mainiosti näinkin. Mainiota runttausta. Varsinkin bileissä dj-setin keskellä tätä olisi todella mukava jumpata :) Pituutta on juuri sopivasti, ei ehtinyt vielä kyllästyä.
0   +1 +2
 
Möhökki 09.02.2004
Mitähän tästä nyt sitten osaisi sanoa. Soundit oli sitä mitä pitikin ja oletettavasti biisi muutenkin.
0   +1 +2
 
Rhino 05.02.2004
Biitti hakkaa kyllä aggressiivisesti päälle, mutta en henk. koht. jaksa innostua biisistä josta puuttuu melodiat.
0   +1 +2
 
7
M1cH0 04.02.2004
aika makiasti lähtee biisi liikkelle!! saatana et säikähin ku oli kuulokkeet päässä aivan vitun isolla ni alkaa yht äkkiä tuommonen jumputus! :D iha näppärää!! jotenki nuo hithatit pomppaa liian pahasti tai yht äkkiä esille!! mut iha siistii
0   +1 +2
 
Q 04.02.2004
Ihan aluksi tuli vaikutelma, että onpa terävä bd, mutta kyllä se siitä sitten biisin edetessä katosi. Alussa vaan jotenkin häiritsi. Narinat on ihan ok, vaikkakin olisi ehkä voinut vetää reilusti alempaakin ajoittain. Muutenkin semmoista murakkaa alapääsäätöä kaipasin toden teolla, oli jotenkin niin raikkaan oloinen, eikä sellainen tosi märkä, mitä tälläisen ehdottomasti pitäisi olla, jäi leijumaan ilmaan. Mielestäni se paras aggressiivisuus puuttui, eikä sitä toinenkaan kuuntelu tuonut mukanaan. Soundeja olisi varmasti voinut käyttää luovemminkin ja erityyppisiä efektejä rinnastamalla rakentaa niistä lisämielenkiintoa matkan ajaksi, nyt jotenkin niin kuivan kuuloista. Narinoita olisi voinut myös hieman säätää, kikkailua kaipasin. Biittilooppia olisi voinut myös esim. leikellä paloihin ja rakentaa hieman ei-niin-perinteisesti jotain kunnon kikkailua tuon perusbiitin alle. Monotonista soundia löytyy, mutta paras draivi jää uupumaan lähinnä kuivahkon ja mielikuvituksettoman rytmipuolen takia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö olisi tykännyt tästä - tykkäsin kyllä, mutta tässä olisi ollut poitentiaalia reilusti parempaankin.
0   +1 +2
 
6
Putte 04.02.2004
Ensimmäiset 2 minuuttia on kyllä aika tylsää kuunneltavaa.. Biisi ei tunnu kehittyvän oikeastaan mihinkään suuntaan, ja se tekee kuuntelemisesta aika tuskaista.. Mieleeni tuli heti Wipeout nimisen pelin musiikki, ja siihen peliin tämäkin voisi sopia.. Tästä en kokonaisuutena osaa sanoa mitään hyvää, täähän oli vaan 6 minuuttia yksitoikkoista jumputusta.. Tässä oli ainesta parempaakin, mutta vaikuttaa siltä että nyt oli menty sieltä missä aita on matalin..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat