Marsu lumen armoilla

Ensio Poidokoff | 08.11.2005 | Orchestral
3:29

Kroatialainen marsu, Pankratov, harhailee surullisena metsässä, kun lumimyrsky yllättää! Luonnonvoimia uhmaten Pankratov kapuaa vuorelle, vasten tuulta ja tuiskua. Lopulta marsumme saa selätysvoiton luontoäidistä.

9.38   2261 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
-annu- 23.01.2007
Hienot on orkestraatiot... Taitavat upeat melodiat olla Ension ehdoton vahvuus! Mahtipontista. On kyllä kerrassaan urhea marsu! :D Tää olis valmista kauraa vaikka minkä Babylon 5:n musiikiksi!
0   +1 +2
 
medium 06.09.2006
Jaa......luulin että tämä oli jatkoa Crying for Failuresille ja olin ällikällä lyöty tuossa äskettäin...juu!
mitäpä siitä...
hieno biisi tämäkin!

taisto.
0   +1 +2
 
A.D.I.D.A.S. 01.12.2005
Tää on kyllä upea teos! Ei sen enempää tähän. Torvet on vähän muoviset mutta ei sille kai voi mitään jos ei voi äänittää oikeita sektioita... =) Tän ku sais kuvan kanssa niin avot!
0   +1 +2
 
Airola 29.11.2005
Oi, kyllä nyt on marsu!
Ja vielä paha paikka hällä!

Mutta marsu voittaa tilanteen!

On kyllä taas jylhää ja kaunista.
0   +1 +2
 
9
Aika kiva orkestraali-kipale. Ihmeen hyvin sopii kappaleen tunnelma tuohon 'marsu lumimyrskyssä'-kuvaukseen. Alussa en kuitenkaan löytänyt melodioista niin syvää surua tai epätoivoa, mutta lopussa astuu kuvaan sankarillinen mahtipontisuus josta kuuluu epätoivoinen yritys päästä sinne vuorenhuipulle vaikka tulee lunta ja tuulee niin perhanasti.
Melodiat kuulostavat hyviltä, mutta niitä välillä heikentää hieman huonohko soundien laatu. Välillä liian midit, mutta ei se haittaa paljonkaan. Monia hyviä elementtejä ja instrumentteja on tässä käytetty ja rumpujen lisääminen tuossa yhdessä kohdassa oli oiva temppu ja olisin suonut sen jatkuva jopa pidemmällekkin hieman kovaäänisempänä.
Tunnelmassaan hyvä orkestraalinen kappale.
0   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 21.11.2005
Hieno teos tämä on. Soundit eivät ole huonot. Eivät suttaannu toisiinsa, soivat siis puhtaasti. Olisihan ne Quantum Leapin platinum orkesterit toki mukavana mausteena, mutta menee tämä näinkin.
Tykkään biisin melodioista. Kuvaavat alussa ehkä jopa lievää epätoivoa, mutta loppua kohden marsun saadessa puhtia saavat melodiatkin hienoa sankarimaista mahtipontisuutta lisätehokseen. 2:30 paikkeilla alkava loppukliimaksi on aivan loistava. Kipaleen lopetus on myöskin hoidettu taidokkaasti.

Kipale on kokonaisuutena loistava, jonka ainoana heikkoutena ovat paikoitellen turhan midihtävät soundit. Tämä haittaa kuitenkin huomattavan vähän, eikä vie biisin tunnelmaa mihinkään.
0   +1 +2
 
pelend 08.11.2005
Käsillä olevasta laitteistosta ei ilman softapiratismia tai soitinkauppaan kohdistettua murtoa paljon parempia orkestereja irtoa. Quantum Leapin Symphonic Orchestra Platinum vain $1495.00. Lahjoituksia otetaan vastaan. :)=
0   +1 +2
 
10
Tämäpä vasta järisyttävä yllätys, en tiennyt että osaat orkestraalisen musiikin näin hyvin... No, äänistä osa on keskitasoa tai sitä alempaa, mutta eipä se näitä mahtavia melodioita kuunnellessa pääse häiritsemään. Ihmeen hyvä tunnelma, marsu kiipeämässä vuorella... Annan tästä 10, soundeista tuli vähän miinusta, eli oikea numero olisi noin 9½.
0   +1 +2
 
10
iikori 08.11.2005
160 Kbps ei tee oikeutta Pankratoville. Parempilaatuisen version kuulleena tunnen tämän marsusankarin oikean ahdingon ja voiton riemunkin.

Silti. Kappalehan oli klassikko jo ensimmäisestä midiblockista lähtien!
0   +1 +2