patres minorum gentium

EGOSENTRIFUG | 20.10.2005 | Psytrance
6:37

From V/A - Avatar (Elixiria.com MP3 Compilation)

10.00   2505 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
mrBagoon 21.11.2005
Jeeah, Sä olet ässä. Pirun hyvä biisi, harmi vain että loppua kohden entropia hajottaa vähän biisia. Mutta kaikilla aineilla ja kenties melodioilla on taipumus matkata kohti epäjärjestystä, kohti etropiaa... Hyvä biisi...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.11.2005
Ohoh, puolen minuutin tienoilla pääsee yllättämään: AAAH! Tämän on pakko olla se biisi jota joskus muinoin kyselin, kun joku soitti dj-setissään Umolla jollen aivan väärin muista. No, joka tapauksessa, aah! Loistavaa! Tuo puolen minuutin kohdalla alkava melodia on todella, todella loistava, muutenkin tässä biisissä on jotenkin ihan käsittämättömän kolauttava tunnelma, tämä on sitä Egosentrifugia josta minä todella pidän! Oikeastaan tuo kyseinen melodia osuu jotenkin niin kohdalleen minulla että koko biisin keskivaiheen vain odottaa koska se alkaa uudestaan. Ja kun se alkaa, niin. Noh. Joo. Toimii.

Vähän tässä on miksauksessa sama homma kuin muissakin biiseissäsi joka minua hieman häiritsee, eli tuo äänien tukkoisuus/tunkkaisuus, mutta enpä siitä jaksa kummemmin nillittää kun sisältö on niin oiva.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta