Hold Up

9:43

Hold Up -- 128 bpm

Uutta progehousea. Taas tuli todistettua, että parhaat biisit syntyvät yhdellä istumalla. Tykkään itse.

9.50   491 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DJ Smash 23.09.2006
Kappale kehittyy kivan hitaasti alussa, sopisi hyvin jonkin setin aloituskappaleeksi. Kiva kiksu, ja kivat nuo "huohottamiset" taustalla :) Jotain bongojakin taitaa tuossa alussa kuulua? Mutta itse saundiin. Bassolinja on kivan kuuloinen, pysyy hyvin kappaleen mukana. Muutenkin, vaikka kappale kehittyykin todella hitaasti, niin minusta se kehittyy silti juuri sopivalla tahdilla. taitaa silti yleisesti houseen kuuluakin hieman tälläinen hitaampi kehittyminen.
Kun ensimmäisiä melodioita alkaa tuolta syntyä, niin ne heti ovat hyvän kuuloisia, eikä melodinenkaan osuus kehity missään nimessä liian nopeasti. Ensimmäistä hiljaista kohtaa saa odottaa, ja kuin salama kirkkaalta taivaalta, taivaallisen voimakas ja leijaileva padi iskeytyy sieltä ja kun kiksu taas alkaa, niin allekirjoittanut on aivan ekstaasissa täällä. Todelakin siis aivan käsittämättömän upea äänimaailma.
Kappale on aika pitkä, joka tosin johtuu kyllä pitkästä alusta, ja siihen verrattuna pitkä kesto on tärkeää, jotta melodinen osuus ei jäisi liian vähälle. Vielä on pakko antaa erityismaininta tuosta upeasta padista, tämä on aivan käsittämättömän hyvää menoa :) Ja tuntuu aivan kuin tempo olisi ainakin 5 bpm:ää korkeammalla :) Ei mitään, ysi tulee ihan periaatesyistä (kymppiä en niin helposti annakaan :))
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta