Jason Green - Midnight hymn (dreammachine club mix)

5:44

Aikoinaan muutamassa päivässä tehty remixi ja sen myös kuulee.

9.33   1009 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Vespe 24.11.2006
joo tuo perse on melko rok.

Menevä club mix. Hyvin miksattu ja muutenkin. Acidit ja muutki distortid on hyvät vaikka tuo onki waspilla ;D noei, toimii. Rakenne on mukavan erilainen ja omaperäinen. Omia melodioitakin on nakeltu sekaan kivasti. Eipä tästä oikein negatiivista keksi, toimii mulle. Jatkat taattua laatulinjaa remixien kanssa ;) ei sillä että nuo omat ois jotenki huonoja :)
0   +1 +2
 
m1ze 23.11.2006
joo munki mielestä perse onnistu hyvin
0   +1 +2
 
10
Blaah92 23.11.2006
vitun kovat efektit tossa alussa kun lähtee bassoki ;) hyvät äänet, hyvä miksaus, hyvä perse<3 :D ps. kiva ku käytät tota mun keksimää hymiöö ;) rok rok! d-o-b
0   +1 +2
 
m1ze 23.11.2006
tuosta reverbistä sen verran että omaan korvaani biisi kuulostaa melkoselta mömmöltä jos sitä joka paikkaan laittaa.. Mutta makuasiahan se on ;)
0   +1 +2
 
Valandir 23.11.2006
Alkaa hieman kolkohkoilla saundeilla. Enemmän sellaista puhtautta tarttisi noihin syniin, vaikka reeverbiä rutkasti lisää. Muuten kyllä kuulostaa hyvinkin menevältä. 0:28 bassolinja tulee messiin ja kyllä soi kivasti. Hihatit naputtavat ehkä vähän liikaakin, eli korkeita taajuuksia niissä ehkä hieman liikaa. Vaikka 303 onkin hieman käytettyä linjaa vetävä, niin se sopii kyllä hyvin passelisti ja kuulostaa maukkaalta. 1:22 on kiva tuo synan delay joka jää soimaan ja laskeutuu hienosti taustalle. Sieltä alkaakin tulemaan ylös hyvin maukkaan kuuloinen bassolinja, klubisoittoon mahtavan kuuloinen. 2 minuutin jälkeen valmistutaankin sitten menoon ja sieltähän se bassorumpu tuleekin messiin ja meno kuulostaa oikein mukavalta. Bassorumpu tahtoo tosin vähän hukkua tuonne sekaan. Synarenkutukset ovat hienosti sovitettuja ja säväyttävät ainakin itseäni. 3:06 tulee mukaan liiankin juustoisen kuuloinen syna, eli olisin siihen kyllä kaivannut enemmän jotain omaperäisyyttä. Kuulostaa sen jälkeen vähän liiankin peruskamalta. 4 minuutin jälkeen tiputellaankin sitten elementtejä, joista jotain nostetaankin tuossa vähän ennen viittä minuuttia takaisin. 5:10 alkaakin sitten outro, jossa elementtejä aletaan taas tiputtelemaan hyvää tahtia ja varsinkin lopussa huomaa, että bassorumpu on aivan liian heikko.

Kokonaisuudessaan ihan menevä tuotos, jossa miksauspuoli ontuu jonkin verran. Korkeita taajuuksia on ehkä hieman liikaa, mutta minä jaksan niistä aina jokaisessa biisissä valittaa. Se on vain katsos siinä, ettei siitä biisiä pysty hirveen lujaa kuunnella kun korkeat taajuudet hajottavat korvat. Reeverbiäkin olisi kaivannut enemmän vähän joka puolelle, josta olisikin saanut biisin kuulostaan huomattavasti ammattimaisemmalta. Kyllähän tämä toimii kokonaisuudessaan, vaikka tässä onkin pitäydytty helpoissa ratkaisuissa. Ei tämä silti mitään maata mullistavaa ole, mutta niinkuin sanoin, kelpo tuotos. Ei tämä tosin niinkään minun makuuni ole, vaikka biisistä löytyikin asioita, joista pidinkin oikein paljon. Tämä nyt vain jää tähän simppelisyyteen ja turhasti tuohon keskinkertaisuuden kastiin. Ei tämä suinkaan huono ole, ehkä vain ei ole minun tyylistä noin kokonaiskuvassaan. Seuraavaa biisiä odotellessa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta