Distrance - Posterity (d. Remix)

4:11

Koko nimi: dreammachine Remix

Upea alkuperäinen biisi osoitteessa:
www.mikseri.net/distrance
--> Käykää kuuntelemassa!

... Ja kannattaakin kuunnella mieluummin pelkästään alkuperäinen, sekä Sneaky Legsin tykki remixi sillä tässä soundi kusee ja paljon :D Ikä tekee tehtävänsä.

8.89   1626 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 21.09.2006
Suurin moite mikä tästä ensimmäisenä on pakko heittää, niin pääleadi ujeltaa paikoitellen melko kovaa ja valloittavasti. Valitettavasti siinä onkin tämän biisin parannettava osasto. No ehkä pari kovaa sweeppiä vääntää hiukan yli. Efektointi ja muut soundit ovat pehmeitä, mutta kuitenkin napakoita. Melodiat ovat itsessään erinomaisia ja tekevät kunniaa alkuperäiselle teokselle. Bassline on tehty hienoksi ja biisi potkii mielestäni hyvin. Rakenne ja pituus ovat kohdallaan sisältöön nähden. Juustoinen kiksukappale, mutta mutta, eiköhän kaikki trance-hiiret pidä tästä=)
0   +1 +2
 
9
Holmström 03.08.2006
Jos Posterity olisi menossa suoraan kaupalliseen jakeluun niin tämä pitäisi olla mukana yhtenä remixinä joko EP / 12" levyllä...
Tämä versio kunnioittaa poikkeuksellisen hyvin alkuperäistä mutta silti omalla tyylillä. Pituus viety suoraan radio editiksi. Clubi suuntaus erinomainen. Jos ottaisin tämän omaan clubi soitto ohjelmistooni, pitäisi saada 1:30 lisää pituutta... Mutta radiossa toimii täysillä.

Pidän alkuperäisestä melodiasta niin helvetisti että meni vähän aikaa sulatellessa tätä näkemystä... ja tämä on todella hyvin toteutettu.

Soundit hiottu puhtaaksi. Selkeästi aikaa ja vaivaa nähty teoksen valmiiksi saattamisessa. Loistavaa työtä.
0   +1 +2
 
Vespe 12.07.2006
Moitteita tulee aina :) Kiitos taas tästäkin remixistä. Enpä tästä oikeen itse valittamista pahemmin keksi, ehkä tuo 1:54 siirtyminen tuohon päämelodiaan vähän ontuu. ja tuo suvannon jälkeinen ratkaisu toi mieleen Sneaky Legsin remixin jotenkin :P

Hyvää settiä! <3
0   +1 +2
 
m1ze 07.07.2006
Tuon suvannon jälkeisestä ratkaisusta (melodia ei lähde heti nostatuksen jälkeen) on tullut kiitosta ja moitteita. Kaikkia ei voi miellyttää x)
0   +1 +2
 
9
Anssi H 02.07.2006
Hei mukava kuulla remixi loistavasta alkuperäsestä biisistä. Soundit kuulostavat jo heti alkuun aika laadukkailta. Tuo basso vetää kyllä todella matalalle, ja tunkee tuolta taustala aika oudosti korvaan. Onneksi se ei ole liian kovalla, mutta helposti isommilla hifilaitteilla saattaa puuroutua. Sitten tulee tuttu melodia alkuperäisestä, mutta tuossa 1,28 menee kyllä todella tyhmästi kun melodia ei lähde nostatuksen jälkeen mukaan? Noh, kai tämäkin joku erillaisen rakenteen hakeminen oli. Sitten se melodia lähteekin mukaan aika perinteisellä trance soundilla, ja niinkuin sanottu ni toivoisin vähän omaperäisempiä soundeja, mutta toimii silti hyvin. Perkussiot sun muut on tosi hyvässä vedossa. Kajareista ehkä korkeet taajuudet pääsee valloileen, mutta muuten kyllä miksauksesta ei voi valittaa. 9
0   +1 +2
 
8
Valandir 30.06.2006
Satuin tässä käymään sivuillasi ja huomasin, että uusi biisi on tänne uploadattu, joten miksikäs en heti sitä tästä kommentoisi..

Alkaa energisellä otteella liikenteeseen, bassorummussa on munaa ja hihatlaini toimii erinomaisesti energisyyden kannalta. Hienoa efektointia taustalla. Intro olisi saanut olla kyllä huomattavasti pidempi, koska nyt tuossa 0:27 saundit lähtevät vähän liian nopeasti liikenteeseen. Ihan hyvin olisi voinut enemmän rakennella kaikkea tuossa alussa, nyt vain kaikki tulee ikäänkuin heitettynä messiin. Synat kyllä kuulostavat hyviltä, vaikka ovatkin turhan juustoisia. Energistä tämä joka tapauksessa on. Breakdown 0:55 tapahtuu myös mielestäni aivan liian nopeasti, olisi voinut tiputella kaikkea pois ennen sitä ja hiljalleen kohdistaa biisin breakdownin suuntaan. Nyt biisi pysähtyy kuin melkeinpä seinään. Taustalta tuleva päämelodiaa soittava syna kuulostaa hyvältä, vaikkakin ehkä turhan juustoiselta. Erittäin omaperäisesti rakenneltu kohta 1:27, tämä oli erittäin hyvä ratkaisu! Ensin soitat päämelodian läpi, mutta palaatkin suoraan intromelodiaan, etkä anna päämelodian heti viedä biisiä käsistä, hyvin tehty! Perkussiopuoli kyllä naputtaa ihan kivasti ja kuulostaa raikkaalta, clappissa saisi tosin olla noita keskitaajuuksia nostettuna ja reeverbiä enemmän messissä, koska nyt se kuulostaa vain melko ontolta tuollaisenaan. Muutakin perkussiota olisi saanut reverboida enemmän, mutta kyllähän ne nyt tuollaisenaankin menettelee ja sopivat hyvin biisiin teeman kannalta. 1:55 tulee päämelodia takaisin messiin ja kuulostaa kyllä hyvältä, erittäin hyvää rakentelua ennen sitä. Bassolinja saisi olla hieman lujemmalla, koska nyt se tahtoo hukkua tuonne taustalle eikä anna biisille semmoista enemmän pumppaamisen tunnetta jota tähän tarvitsisi, vaikka näinkin tämä on hyvin energistä pumppausta alusta asti. Syniakin saisi olla enemmän, koska nyt tässä vain on noita samojen synalinjojen toistoa, eikä missään vaiheessa oikein tule mitään uutta messiin.

Kokonaisuutena erittäin mukava kipale, joka tosin ontuu hieman yksinkertaisuuden takia. Yksinkertaisuudella viittaan nyt siihen, että biisissä ei tullut vastaan sellaista oikeaa uutta, vaan samaa (tosin ihan hyvää) linjaa toistettiin koko ajan. Efekti -osasto toimii erinomaisesti! Joka puolella kuuluu pientä renkutusta ja swooshia, kuulostaa kyllä hyvältä. Biisi on kaikinpuolin erittäin energinen tuotos ja pumppaa kyllä kivasti kuulokkeissa. Tämä nyt vain on, öhöm, juustoista. Kaupallisena trancena kyllä varmasti uppoaa hyvin porukkaan. Miksauksessa ei hirveästi mitään moitittavaa, koska kaikki toimii ihan hyvin, lukuunottamatta niitä seikkoja mitä tuossa aikaisemmin jo mainitsinkin, etenkin perkussiopuoli olisi sitä kuuluisaa reverbiä tarvinnut. Tosin minä pistän reverbiä melkeinpä kaikkeen, joten tämä saattaa olla vain mielipidekysymys. Bassorumpukin olisi saanut olla ehkä hieman lujemmalla. Nuo pienet snare-renkutukset väleissä ennen kohtauksia ovat kyllä erittäin hienosti tuotettuja, ehkä jopa Dallas Superstarsin tapaisia. Bassolinja kyllä kuulostaa hyvältä, mutta sekin saisi olla huomattavasti lujemmalla, koska nyt sitä ei melkeinpä edes kuule, ainakaan pääkohtauksessa. Joka tapauksessa, vaikkakin juustoista, niin silti erittäin menevää ja kokonaisuutena kyllä nautin teoksesta. Pienen yksinkertaisuuden (+ liiallisen juustoisuuden) ja muiden mainitsemani negatiivisten asioiden takia biisi jää roikkumaan kahdeksikkoon, joka kylläkin tulee viihteellisestä ja hyvin tuotetusta teoksesta. Hyvä hyvä, anna palaa! :)
0   +1 +2
 
9
Blaah92 28.06.2006
mikko taas vauhdissa >D joo, tää on kyl vitun hyvä. miksauskin on todella hyvin mallilla, ehkä pääleadi saisi olla hieman hiljemmalla :) *9.4*
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta