Angel

4:20

2005 vuoden alun tuotos. Tähän olin aikoinani tosi tyytyväinen ja vaikka soundi kuulostaakin tuhnulta nyt kuunneltuna niin silti tätä kuunnellessa itselläni suu kääntyy hymyyn, tulee mieleen se hillitön into mikä oli sillo joskus musaa tehdessä. Täänkin biisin tein Creativen saippuarasia-kaiuttimien mahtavia äänentoisto-ominaisuuksia käyttäen ja se myös äänenlaadussa kuuluu.

Tässä biisissä pätee sama homma kuin sekä Anytimessä että The Beachissa, ainoastaan fruityn omat samplet + Sytrus ja 3xosc sekä muut turhemmat fruityn VSTit oli käytössä.

8.93   2428 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Mileyy^^^ 21.05.2008
Joo! mä tykkään! tosi hyvä! :DDD
0   +1 +2
 
10
Mileyy^^^ 27.04.2008
Aivan mahtava! todellakin pidän tästä! :DDD
0   +1 +2
 
9
cohelix 30.05.2006
Tätä biisiä onkin nyt tullut soitettua jo muutama päivä tässä... Erittäin hyvää jälkeä kyllä. Eihän siitä mihinkään pääse että tyyliltään tämä muistuttaa Darudea hyvin pitkälti, mutta missään tapauksessa en tätä kopioksi sanoisi. Tosin, jos en tietäisi niin saattaisin todeta "kappas, vaihteeksi taas parempaa tuotantoa Darudelta" :) Laitteistoosi nähden saundi on erinomainen ja muutoinkin toteutus onnistunut. Mitäpä sitä pilkkua viilaamaan pyöreäksi, ei tästä biisistä mitään suurempaa huomautettavaa löydä. Jatka samaan malliin :)
0   +1 +2
 
10
m1ze 27.03.2006
Kieltämättä biisin nimi on aika kliseinen mutta en kiireissäni parempaa keksiny ja mielestäni nimellä ei välttämättä ole niin paljo merkitystä jos biisi muuten toimii.. Ei täs pitäs mitään suurempia vikoja olla :p
0   +1 +2
 
6
Kautio 26.03.2006
Jaahas. Sitten nimi lupailee enkeleitä. Let's see...:) Olen aina ihmetellyt tranceihmisten biisien nimeämispolitiikkaa, eikä tämä tee poikkeusta. Mielikuviahan musiikki luo aina ja siipien lepatushan tuolta tulee yhdestä soundista mieleen ihan selvästi, harmi vaan, että mulle ne on enemmän lepakon, kuin enkelin siivet...mutta mitä ihmettä...nyt sieltä puskee joku partyalarm...onkos tässä nyt DTM:n lepakkobileet kyseessä?
0   +1 +2
 
9
Mr. 01.10.2005
Hieno biisi!tykkäsin....alku muistutti jotenkin Darudee :D hyvä ja siisti melodia ja hyin potkii loppuuu asti..
0   +1 +2
 
soulmate 13.08.2005
Hienosti oot saanu tähän tykitysmeininkiä mukaan. :) Erittäin hyvä melodia ja muutenkin tyyli. Nimi, vaikkakin vähän kliseinen, sopii tähän oikein hyvin. Olisin ehkä odottanu vielä lisäks jotain pehmeitä pimputuksia tai vastaavaa, mutta edelleen laadukasta ja kaunista trancea. Tykkään!
0   +1 +2
 
9
Vespe 08.05.2005
Yllätyin positiivisesti kun tätä tekelettä rupesin kuuntelemaan. Intro potkii rajusti ja munaa löytyy.

Mukavan freshi soundi. Bassline pelaa hyvin ja muutenkin homma toimaa tosi hyvin.

Breikki tulee hyvin ja toimii hienosti. Tulee jotenkin mieleen daruden biisit... samankaltaista kicksujysähdystä ja jousien vingutusta on havaittavissa :P ei siis huono välttämättä :)

Hyvä biisi. Tämmöisiä saisi olla mikserissä useampiakin. Beatissa meno tuntui jotenkin laimeammalta kuin muuten, ja se oli vähän ontto.. ehkä kaipaisi lisä hihatsuja tai jotain.. Loistava biisi kuitenkin ja kyllä tässä on pakko faniutua :P
0   +1 +2
 
9
MrPeku 30.04.2005
...aikas helmi!! Alkoi kyl hyvin....eikä "löystyny" matkanvarrella.....hyvin kasattu ja hallittu kokonaisuus....siis täysin valmis biisi! Upee puolimatkan " uusi startti" ja hyvä biisin lopetus...!!!!
0   +1 +2
 
9
Pagan 29.04.2005
Näin lyhyesti läppärillä ja kuulokkeilla kuunneltuna hyvin kulkevaa tykitystä. Efekteihin oli panostettu. Melodiat olivat asiallisia ja soundit hyvin valittu. Ei juurikaan valittamista, mixauskin tuntui olevan kohdillaan. *thumbs up*
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2