Demonized fantasies

Dolor Exitium | 03.11.2007 | Black Metal
4:58

"The Arrival" demon loppuhuipennus

8.00   1793 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Azag 08.03.2008
Hyviä nämä molemmat biisit. Tosin itse tykkään aika paljon myös nopeasta blast rutistuksesta, mutta tälläinenkin on ihan hyvää. Saundit on blackiksi mielestäni aivan tarpeeksi hyvät. Joissain kohdissa tuntuu että biisi toistaa itseään vähän liikaa, mutta onneksi tunne ei ole kovin vahva. Kyllä tästä kasin uskaltaa pyöräyttää.
0   +1 +2
 
8
Törmenttör666 27.01.2008
Soundit on kyllä loistavat ja laulaja hoitaa homman kotiin erinomaisesti. Primitiivisyys on tässä tapauksessa aika hieno juttu. Vähän vain lisää omaperäisyyttä mukaan niin tästä bändistä tulee perkeleen kova.
0   +1 +2
 
7
Niteno 14.12.2007
Vokaalit uppoo kyllä, soitossa jotenki jotai heittoo paikoin? Ja kuten edellä mainittiinkin, ei mitää maata mullistavaa. Ihan kelpo kamaa kuitenni.
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 04.12.2007
Mitäs vittua täällä inistään!!?? Kuuntelin tuossa ensin tuon The Arrivalin ja kyllä tämä hakkaa sen mennen tullen. On toki paikallaan polkevaa, mutta sehän vain pelittää tässä ja helvetti!!! Mitäs Burzumin Dunkelheit (ja melkeinpä kaikki Burzumit) sitten jauhaa, ihan samaa vadelma hubba bubbaa ja ehkä paras hidas biisi ikinä.

Vokaalit ovat erittäin hyvin vedetty, eikä saundeissakaan ole mitään vikaa, minkään soittimen kohdalla. Tykkäsin myös rumpaloinnista, varmaa, voimakasta ja sopivan primitiivistä pieniä mausteita unohtamatta, joten soljui hyvin muun biisin mukana. Eritoten perus-säkeistön "jazz-haitsu" komppi oli mukavan kuuloinen. Riffit ovat kyllä yksinkertaisia, kuitenkin hyvän kokonaisuuden
luovia. Minä tykkäsin, KOVASTI! Tästä tulee vielä kovaa settiä, jos pysyy tällä tiellä eikä lähde hortoilemaan Arrivalin reiteille.
0   +1 +2
 
8
Stämmig 26.11.2007
Tämä kuulosti jo paremmalta. Meikän mielipide on se että biis toimii just siks että se on yksinkertainen tindiditindidi. Vokaalit taas loistavat. Ei tämäkään nyt vielä mikään ihmeellinen biisi ole parempi kyllä kuin tuo toinen. Tätä vois tulla kuunnelleeksi.
0   +1 +2
 
7
Hatesociety 17.11.2007
No tämähän on jo mallikkaampi humppa.Rumpalia haukuttiin mutta minä olen sitä mieltä että BM pärjää pelkällä peruskompillakin aivan mainiosti.Rumpalin työskentely miellytti minun korvaani.
Vokalisti on taas yhtä tehokas kuin ennenkin.
Pituutta vähän turhan paljon riffi määrään kohden.
Perus meteliähän tämä.
0   +1 +2
 
7
MJ Antipope 07.11.2007
Kokonaisuus oli jossakin mielessä yllättävän valmiin oloinen. Biisi itsessään kaipaisi lisää omaleimaista lähestymistä. Nyt mennään liian paljon ihan parin riffin varassa, joissa rytmiikka on hyvin monotoninen.
Vokalisointi oli suorastaan piristävää, erottui selvästi kokonaisuudesta.
Kehittämiskelpoista.
0   +1 +2
 
7
-HypnotiC- 05.11.2007
Peruskamaa, ei mitään maailmamullistavaa mutta ei huonoakaan. Missä oli nopeus? Vokaalit kuulostivat mun korvaan aika hyvältä. kitara saundi ehkä hieman kökkö, vaikka ei sen nyt black metalissa tarvitse niin nappi ollakkaan. Ihan kiva.
0   +1 +2
 
9
Sortokausi 25.05.2008
Hyvä jätkät! :)
0   +1 +2
 
7
muuten ihan todella hyvän kuulonen, mut toistaa itseään vähän liikaa... Vähän erilaisuutta väleihin ja omaperäisyyttä! Laulu on kyllä hienoa ja soittajat pysyy tahdissa! tulee 7
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta