Don`t fall away

3:17

Melodinen ja ilmava 90-luvun alun tyylinen läjäys.

8.20   1018 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Valandir 09.08.2005
Sen aluksi nyt sanon, että tässä mun laptopissa äänentoisto on suoraan sanottuna perseestä, heh... Mutta kuitenkin:
En yleensä eurotrancea kuuntele, mutta ajattelin nyt satunnaisesti valita jonkun biisin jolle pari kommenttia tarjoan.

Biisi alkaa ihan mukavasti. Syna/pad tulee liian aikaisin ilmaan minkäänlaista esittelyä. Melodia on oikeastaan ihan mukava. Rakenteet ovat suoraan sanottuna aika kehnoja, vaikka musiikissa ei oikeastaan mitään valittamista ole. Rummut kaipaisivat hieman lisää kaikkea. Breikki on ihan mukava, ja syna on juuri eurotranceen sopiva. Pienet kohdat, joissa musiikki pysähtyy, tarvitsisivat jonkinlaisia efektejä tai sitten ne pitäisi poistaa. Saundit kyllä tarvitsevat ehdottomasti lisää säätöä ja efektejä.

Loppujen lopuksi aika peruskamaa, mutta ei se huonokaan ole. 6.5 kylläkin täältä päin rapsahtaa, koska ei jaksanut oikeen innostaa. Elikkä pyöristyy juuri ja juuri numeroon 7.
0   +1 +2
 
8
Dj Karvinen 02.08.2005
Pisti heti alusta lähtien kropan liikkeelle ainoa puute taitaa olla se että missä laulu (vai millänimellä sitä puhutaankaan)
0   +1 +2
 
8
Protush 02.08.2005
hieman köykäisillä saundeilla lähdetään liikkeelle. Rummut kuulostavat tönköiltä yksinään mutta melodia onneksi pelastaa tilanteen tullessaan kuvioihin. Melodiset saundit kyllä saavat biisin syntpopin puolelle kuin eurotrancen. Hieman vastaavaa tyyliä löytyy kuin Popunationiltakin mutta sanat tähän kaivattaisiin. Meno on erittäin pirteää eikä miksauksessakaan ole suurempaa valittamisen aihetta mitä nyt saundeihin enemmän variaatiota ja vähän säätöä etteivät ne kuullosta ihan perus preseteillä tehdyiltä. Kyllä tästä mukavan piristyksen sai kun asenne on positiivinen biisillä ja kaikki tuntuisi olevan tosiaan suht hyvin kunnossa. Rakennetta olisi voinut vähän hioa ja pituutta pistää lisää. Ei Ollenkaan huonompi tekele vaikka Vokaalit tämä olisi kipeästi tarvinnut.
0   +1 +2
 
9
Jale_tm 02.08.2005
Ihan oli asialliset soundit. Mukava melodia ja mainio meininki. Myös lopun euroviisu-tyylinen rummutus kävi biisiin kuin nenä päähän. Tähän vielä laulua, niin jepjep!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta