Nullistic - The Distance(Dj Disturb Rmx)

Dj Disturb | 25.02.2005 | Melodic Trance
6:58

Eipä ole vähään aikaan tullut mitään minulta, mutta tuossapa teille melodista tränsee remixin merkeissä.

9.00   1945 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
D-Beat 15.02.2006
Tämähän on oikein hieno kappale pianoineen kaikkineen. Rummut ovat perussettiä, mutta toimivat. Padit ehkä karvan hiljaiset ja joku muukin tuota jykevämpää bassolinjaa kaipaili. Toi naisvokalistin ulahtelu kuulostaa hyvältä ja toimii kuin junan vessa. Sopiva sekoitus fiilistelyä, pientä efektikikkailua ja toimivaa tanssimenoa. Pitänee alkaa noita muitakin imuroimaan kun uusi lupaava artisti kuitenkin on löytynyt. Tämä biisi jää koneelle takuuvarmasti. 9+
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 11.05.2005
Aika mukavan ilmavasti lähtee liikkeelle. Sopivan kirkkaat ja hennot perkussiosoundit mielestäni. Toi melodiasoitin mikä ihan ensimmäiseksi tulee mukaan, on mielestäni hieman liian pelkistetty. Vähän jotain efektiä mukaan ja sillä hyvä. :) Muuten soundit tuntuvat toimivan hyvin ja miksaus kuulostaa hyvältä. Jos jotain parannusta soundeihin, niin paksuutta saisi olla lisää. Muuten kyllä ovat kirkkaita ja toimivia.

Puolentoista minuutin kohdilla alkaa hieno fiilistelyosio. Tälläsestä mä pidän. Noi vokaaliefektit toimii mun mielestä myös nätisti. Biittiosasto on aika semmosta perusmeininkiä, niinkuin tälläsissä biiseissä yleensä. Toimii siis varmalla otteella. Biisin luonne muuttuu hetkeksi tuossa hieman ennen 4 minuuttia, ja tuo kivaa variaatiota mukaan. Mun mielestä tää on aika tyylikkäästi duunattu biisi, jossa parannettavat osa-alueet jäävät lähinnä soundien ja koko äänimaailman paksuntamiseen. Nyt on oikein hyvää erottelua ja selkeetä soundia, mutta kunha se vielä saadaan tuhdiksi ja kirkkaus pysymään ennallaan, niin enpä sitten enää paljon parannettavaa osaisikaan sanoa. Oikein tyylikäs biisi. :)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 23.03.2005
tämähän potkii päähän kuin mono!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 01.03.2005
Hyvin lähtee rullaamaan heti alusta alkaen, bassolinja vaan tuntuu olevan liian heikko/liian hiljaisella, enemmän volumea vaan. Muuten kyllä varsin mukavan kuuloisia melodioita on kehissä. Pad voisi olla soundiltaan paksumpi ja massiivisempi, nyt jää vähän laihaksi. Muutenkin tämä osasto kaipaisi pääosin soundien hiontaa lisää. Rummut toimivat ihan hyvin, basari potkii sopivan tehokkaasti ja muutenkin on ihan hyvää menoa. Enemmän soundeja saisi tietty rumpuosastolla olla. Rakenne toimii suht hyvin, eipä siinä moittimista, enemmän efektejä olisi kyllä voinut olla mukana. Kokonaisuudessaan ihan menevä ja hyvän kuuloinen biisi, mutta soundien parantelua kaipaisi vielä lisää.
0   +1 +2
 
9
Kloku 27.02.2005
Tää no hyvä! Itse en oikein näihin tälläisiin pitkiin trance biiseihin perusta, mutta ku ajatellaan että tämä on tehty fruity loopsilla ja vieläpä NÄIN hyvin, ei voi muuta kuin ihmetellä :)

Tästä on hyvä jatkaa :)
0   +1 +2
 
9
M1cH0 02.04.2005
Hieno startti biisille.. Rummut on perus hyväs kunnos. 43sek paikkeilla tuleva effecti on ihan siistin olonen ja noi spiikit toimii kans.. elikkä taustat ainaki tähän asti toimii hyvin.1:40 paikkeilla alkava breikki on oikein tunnelmallinen ja hyvin toteutettu. ehkä toi padin soundi vois olla erinlainen mutta käy se noinki.. bassolinja on ihan perustyylistä kermaa mutta ihan hyvä.. Biisi toimii oikein hyvin rakenteeltaa ja suurinmalta osalta soundiltaan. jäin kaipaamaan jotain kunnon räjähdys menoa mutta sitä ei valitettavasti tullut. mutta asiallisen kuulonen biisi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta