Global Infection

Dj Disturb | 08.12.2004 | Hardtrance
6:03

Tällä kertaa mennään ehkä hieman raskaamman trancen puolelle. Lähtee käyntiin täysillä ja pistää tanssijalkaan vipinää...Ehkäpä syyllistyin taas työntämään biisiin liika tavaraa, mutta minkäs sitä ihminen luonnolleen voi ;D...Kommenttia saa laittaa tulemaan ;)

8.86   1887 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Dj NeoNForce 31.07.2005
Tää on kyllä ehdottomasti paras sun biiseistä. Oot vähän Acid soundeja tunkenu mukaan! ;D Ja sehän on ihan hyvä. Rytmi on hyvä ja kaikki on kunnossa.
0   +1 +2
 
6
oorriiggoo 12.01.2005
nojaa, sunnuntaiaamuihin ehkä
0   +1 +2
 
9
Protush 22.12.2004
juma ku on hienon kuuloisia saundeja! rummut pelaavat mukavasti vaikka kicki voisi ehkä lisätä hieman tehoa.. kaikki taustat on hyvin miksattu ja tunnelma on loistava.. intro alkaa upean sulavasti ja siinä olevat padit on mahtavan kuuloisia.. pääsynamelodiaa saisi vielä hiukan miksata ja intron jälkeistä osiota samoin (se on se biisin hankalin osio yleensä saada toimimaan hyvin).. masterointi on hyvää luokkaa joskin tehoja kaipaisivat monet saundit lisää kun kyseessä on kuitenkin hardtrance.. rakenne on selkeä ja toimiva.. jonkinlaista kikkailua tosin olisi voinut olla enemmän.. hyvä setti jokatapauksessa :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 12.12.2004
Hyvä alku biisillä, juuri tuommoisia rankemman puoleisia konesoundeja. Biittikin potkii mukavasti. Kick on sopivasti EQ:tettu ja tehoakin löytyy. Muutenkin on meno rumpuosastolla groovaavaa. Taukokohta toimii ihan kivasti, hyvä tuo padin soundi, nostokin toimii ihan kivasti, tosin tässä vaiheessa biisi ei kuulosta hardtrancelta. Melodiat toimivat kokonaisuudessaan suht hyvin, mutta jotakin koukuttavaa olisi kaivannut lisää mukaan. Soundejakin olisi voinut vielä parannella jonkin verran. Square-soundi melodiasta hieman plussaa, toimii mukavasti tuossa taustalla. Rakenteen osalta ollaan hyvällä mallilla, aika tuttua menoa, mutta toimivaa kyllä. Kaiken kaikkiaan varsin menevä ja hyvän kuuloinen biisi, mutta hardtranceksi olisi kaivannut enemmän niitä rankempia elementtejä. Arvosana siinä 8 paikkeilla.
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 11.12.2004
No... tuli kyllä heti sellane mukava clubi fiilis... biisi oli kyllä loistava melodiselta puoleltaan ja muutenkin... kyllä tällaisessa biisissä tanssijalka alkaa toimimaan.
Biisin paras kohta oli siinä vähän kahden minuutin jälkeen... ehdottomasti siis biisin paras kohta... kyllä mun täytyy 9 pistettä tälle antaa.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.03.2005
Nythän mopo karkas käsistä. ja ojassa ollaan. oli niin vauhdikas biisi et niskanikamatkin kipeytyy. Tahdissa on pakko nytkytellä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat