Initial Unraveling

DiversAeon | 21.01.2004 | Noise
1:09
7.82   4070 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
KoBa 11.05.2005
Olet saanut loistavat äänimailmat aikaiseksi tässä teokseksessa.
Matalat taajuudet eivät tule kunnola esille kuin headsettejä käyttäen. Eräs asia sai minut vaivaantuneeksi, tämä oli turhan hillitty kappale, tästä puuttuu se kaaottisuus mitä olin toivonut. Pituutta biisille olisin mielelläni tovonut erittäin paljon enemmän.
0   +1 +2
 
9
Enterdead 15.04.2005
mmmm....No no, soundeiltaan mukavan lo-fi, mutta silti niin puhdas. Tätä ois voinut kierettää kolmeen kertaan ihan kätevästi, nyt joutui kuuntemaan useampaan kertaan uudestaan. No genreistä ei voi ikinä valita sitä yhtä oikeaa, aina löytyy joku viisaampi joka tietää sen tekijäänsä paremmin. Hienoa, hienoa.
0   +1 +2
 
9
bze 08.11.2004
Erikoinen paketti minkä erikoisuutta korostaa tuo minuutin kesto. Kauhulta löyhkäävä ja painostavan uhkaava tunnelma pitää hyvin pihdeissään juuri tuon minuutin keston verran, veikkaanpa että mikäli tuosta olisi jatkanut niin biisin teho olisi kärsinyt huomattavasti. Äänimaailma meluaa melko syvissä sfääreissä eikä muutaman kuuntelukerran jälkeenkään oikein saa selvää mitä kaikkea tuohon minuuttiin ja yhdeksään sekuntiin on mahdutettu.

Vaikea analysoitava mutta tällaisenä erikoisena minuutin pelotteluna varsin tehokas raita.
0   +1 +2
 
Lumonia 26.07.2004
Alku on kuin vieraan rodun laskeutuminen maapallolle. Särmikkyyttä löytyy kyllä! Tämä on totta vieköön vaikeampi pala kuin tuo Disclamation-industrial kipale. Taustan litinä ja lorina pienillä murahduksilla saa aikaan jopa oman kielensä jonka voisi hyin kuvitella aluksen kapteenin ääneksi.. ;)

Muhkeutta ja murinaa löytyy myös tästä kappaleesta, mutta olisin kyllä toivonut sen olevan pidempi.. Ehkä sitten edellämanittukkin intro-fiilis on tähän haettukin mukaan..
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 09.08.2004
Huh huh, onneksi kuuntelin nämä biisit päivällä! Uni nimittäin ei maistu näitten jälkeen; todella pelottavia ääniä jälleen tarjolla. Olen sanaton. Tämä biisi olisi helppo kuvitella kuvaamaan täydellistä kaaosta ja tuhoa; kenties tämmöinen voisi olla äänimaailma maailmanlopulle? Ken tietää, mutta tämä saa hengityksen tihentymään ja pulssin nousemaan, eli jälleen heitän biisille kiitettävää numeroa. Tarvitsen kai hieman lepoa nyt...
0   +1 +2
 
7
Einsteins 06.07.2004
Oliha siinä jotain, mutta en silti löytänyt artistin ajatusta biisistä. Kylmäksi jättää, vaikka meteliosastossa tämä kuitenkin parempaa osastoa. Onhan tässä jokin rakenne. Lyhyt!
0   +1 +2
 
tilkka 06.07.2004
Kommenttiringistä pompannut biisi, jota en kyllä ymmärrä... Mutta ehkä minun ei tarvitsekkaan.
0   +1 +2
 
8
WaurioRocks 06.07.2004
Tästä tuli mieleen mielikuva jossa ajoin jonkin sortin ajoneuvolla jonkin sortin merenpohjassa.. Ja sitten se loppui. Tämä oli oudolla tavalla mielenkiintoinen. Ja tarpeeksi lyhyt herättääkseen ajatuksia pitkästymättä.
0   +1 +2
 
Zachary 06.07.2004
Tulipa pelottava visio painajaisesta, jossa uppoan jäiden alle ja joka puolella on vain mustaa ja kylmää. Yhh. Pelottavaa äänimaisemaa. Mikä varmaan oli tarkoituskin. Ja nyt oli noise-biisillä pituutta täysin sopivasti (ainakin ajatellen minunlaistani kaveria, joka ei kyseistä genreä sen kummemmin kuluta).
0   +1 +2
 
dirtylicks 07.07.2004
Outoa musiikkia tämä tällainen. harvoin tällaista kuuntelee... paha käydä arvostelemaan...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Löytyy soittolistoilta