Beyond Reality

6:51

EP 2009

9.33   286 kuuntelua

Kappaleen sanat

Take me, carry me away
Somewhere beyond reality,
Faraway where there's only your beauty
Lead me, take my hand

Naked under your eyes
my soul is fragile, my wounds are deep
heal me, you are my water
pound to sink in, sink deep, swallow me

Rip me, 'till i'm complete
Fill me, 'till I'm empty
drown me, 'till I breath again
tear me, tear me apart

From the first beams of sunrise
till the first tunes of nighttime birds
Taste you, fix you, drink you, be you

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Teawisher 07.10.2009
Tässä on paljon hyvää ja omalaatuista, tykkään varsinkin noista tosi nostalgisen kuuloisista kitaroista. Rummut kuulostaa muuten ihan hyvältä ja tähän sopivalta, mutta toi puolessa välissä tuleva "ti tididitidi ti" -kilina on aika häiritsevän pistävän kuulonen, muuten kyllä tykkään tosta räminäsoundista mutta toi yksittäinen kohta on vaan ärsyttävä.

Varsinkin rauhallisemmista kohdista tulee vähän mieleen Drudkh, mutta aika omanlaista kamaa tää kuitenkin on, tosiaan kitarat on vähintäänkin loistavat. Laulu on tavallaan ihan hyvää, mutta ehkä vähän turhan elektronisen kuulsta mun makuun, oisin tän yhteydessä tykännyt pikkasen rupisemman ja luonnollisemman kuuloisesta rääkymisestä.

Yleinen tunnelma kyllä toimii ja tässä on jotenkin tosi omalaatuista auraa, tempaa hyvin mukaansa. Kasia olisin laittamassa, mutta kyllä noi skitat ja sellanen jokin nostaa tän ysiin vaikka puutteita musta onkin, tässä projektissa on vaan todella paljon potentiaalia.
+2   +1 +2
 
10
Pohjois-Korea 19.08.2009
vitun tiukkaa tuommosta folkahtavaa. Oikealla tavalla eeppistä. Kyl tää enempi jotain neofolkkia bläkkis-mausteilal onpi. Tosi eeppinen ja kaunis tunnelma onpi, mukavaa menoa. Emmie osaa muuten tätä kommentoida.
0   +1 +2
 
9
Jinxed 19.08.2009
Alku on ainakin loistava...sit kohinaa ja nananananananananana.. mihin rummut katos? äänitysvaiheessa matkan varrelle? Ihan mielenkiintonen soundi, tässä kun vielä ois rummut jotka kuuluu ja yms pikkujutut kondiksessa niin kyllä tätä kuuntelisi enemmänkin! En kyl sanois black metalliks tätä, tässä on rakenne ja kaoottisuus lähinnä soundit eikä niinkään soitanta.
0   +1 +2
 
GxBx 20.08.2009
tosi jännä neofolk bm sekotus. tossa ku ekaks lähti kompit nii haikka vähä paukutti korvaan mut kai siihenki tootttuu. tiukkaa sävelllystyötä kuten aina. kyl tän nyt pitäs ug bm tru evileillekki maistua saatana...
0   +1 +2
 
GxBx 20.08.2009
kirjotin muute ton ylemmän kommentin yhel kädellä ku syön täs samal saatana...
0   +1 +2