Senile Disposal

Disorder | 11.01.2007 | Death Metal
4:00
7.29   989 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
GoSu- 19.04.2007
Meikäläiseen upposi kelvosti. Soundit perusdemotuhnua että ei niistä voi mitään sanoa, hyvää tai huonoa, elikkä keskitytääs itse biisiin.
Laulut toimivat kerta kerralla paremmin, aluksi vähän oli totuttelemista
riffit kelpoa settiä ja hyviä vaihtoja.
Tosiaan, itse ole kyseistä genreä aikaan kuunnellut mutta kyllä tämä legendaaristen Bodomien ja muiden vanavedessä vetää hyvin, tuoden tosin omaa settiä messiin. Ja on kyllä hienoa kitarointia lopussa, itse neli (okei, nykyään viisikielistinä) olisi tahtonut että bassoa olisi jotenkin tuotu esiin muutenkin kuin sillä että vetää vaan samaa taustalla, ja rummuilta olisi myös toivonut enemmän vaihtelua (fillejä.)
0   +1 +2
 
8
donkkis 08.02.2007
Jeejee mättömeininkiä. Plussaa örinöistä jotka toimii yllättävänkin hyvin, paljon paremmin kuin esim. vimman keikalla. Muutenkin soitto on jo suht varman kuuloista. Ei muuta ku lisää treeniä ja biisejä.
0   +1 +2
 
tAtsii 03.02.2007
Alun pianot kyllä ihmetytti muakin, mutta ihan jees biisi muuten. Etenkin lauluista plussaa. Tästä on hyvä jatkaa!
0   +1 +2
 
8
sAISSENAAMA 02.02.2007
Huolimatta puuroisista saundeista ja syntikasta, ihan mukiinmenevä biisi. Siis pianosaundi ainakin pois tuosta alusta, ei kuulostanut hyvältä minun korvaani. Lopun biisiä syntikkaa ei sitten kunnolla kuulukkaan.
0   +1 +2
 
7
portus 25.01.2007
mitä ihmettä? hifi on vain 56kbps? nyt äkkiä joku korjaamaan tilanne...

biisissä lähinnä ottaa vähän päähän möhnäinen kitarasoundi. toinen seikka on surkeat syntikkasoundit. pienellä viilaamisella nekin voisivat toimia.

laulun tuplaus oli loistava idea. se iskee aika kovaa, mikä ei ehkä haittaa.

syntikka on muutenkin koko biisin ajan liian hiljaisella. johtuuko se siitä että se menee offbeat?

kaikin puolin ihan toimiva paketti. pientä persoonallisuutta olisin vielä kaivannut, mutta opetelkaa nyt soittamaan ensin!
0   +1 +2
 
6
Kiddo 18.01.2007
Kappaleen nimi kyllä tipautti kunnolla härskiydellään!
Melkoisen messiaanisen oloinen kokoonpanokin bändille ilmoitettu kun bändissä soittaa henkilöt Paavali ja Mikael.
Gospelmetallia ei kuitenkaan olla vääntämässä vaan aika tiukkaan erään nimeltämainitsemattoman Espoon tienoolla sijaitsevan järven mukaan nimetyn suomalaisbändin ja muutaman muun melodisen räimenimen vanavedessä joskin kitaristi/laulaja Henkan lurittelu toi mieleen Chuck Schuldiner-vainaan varhaiset kuolonkorahtelut.
Kappale sinäänsä ei omaan innostushermoon tärähdä, mutta mainittakoon että biisi kehittyy eteenpäin sopivan ennalta-arvaamattomasti ja loppupuoli osoittautuukin kappaleen huippukohdaksi.

Hyvä ponnistuslauta tämä. Plussana mainittakoon vokaalit sekä lopun kitaraleadi!
0   +1 +2
 
7
Arde1 14.01.2007
soundit olivat aika tunkkaiset. alun syntsas kuulosti et menee jotenki offbiitttii tjs. mut noh laulu pelasti teijät on meinaa aika jees. :P parempi ku odotin. mut noh sanotaan et tästä tulee nyt 7 sitte ku saat paremmat soundit ni mä voisin jopa faniutuakkin.. :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta