Summer 2004

Deep Cold | 27.04.2006 | Melodic Trance
5:07

2004 kesällä valmistunut biisi, jonka päätin julkaista varsin näin keväällä. Biisin teko jäi kesken, joka varmasti kuuluu hiukan kappaleessa. No jos tuosta edes joku tykkäis, niin julkaisenpa varsin. Ah.. niitä muistoja :)

9.00   909 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fakap 11.07.2006
Paljon hyvää meininkiä tässä biisissä. Rohkeasti esiintuodut liidit ja muutenkin onnistunut miksaus. Rauhalliset kuoropadit, kaunis piano, erinomainen johdatusleadi ja muutama kiva efekti. Mutta jumalauta toi kitara on jotain ihan käsittämättömän hyvää. Juurikin tollasista kyynel poskella tehdyistä juustomelodioista mä tykkään. Itse leadi ei ollut niin tempaava ja eniten siinä särähti korvaan se eka seiskasointu, joka rikkoi haikeaa tunnelmaa liikaa. Keskeneräisyys lienee syynä pätkäistyn kuuloiseen rakenteeseen. Aika haasteellinen miksattava, mutta enköhän mä onnistu.

Kokonaisuutena tämä on nappiin miksattu, joskin rakenteeltaan keskeneräinen kesäkiksu, joka tarjoaa muutaman käsittämättömän kauniin melodian, jotka jäävät syvälle mieleen. Pääleadi oli sitä edeltäviin verrattuna hienoinen pettymys, mutta toimii kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
BAIT-MS 20.05.2006
Jep Tässä on ihan hyvin palikat kohdallaan ja tekniikkapuolikin toimii korvia särkemättä. Melodiat pelaa ja kaikki muukin tulee sujuvasti mukana. Propsit pianosta, se iskee meikään aina. ... Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Dj Senheis 28.04.2006
Täähä ownaa iha hyvi ;) Wanhaa soundia, mut toimii silti kohtuu hyvin. elodiat rullaa jne... Kylhä tätä kuuntelee ;)
0   +1 +2