Mystery Of Sorrow

Eternity Flames

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
ekkuevil 01.02.2005
Laulajan tää kyllä kaipaisi, mutta kannattaa tarkasti katsoa millanen, Joku omaperöinen uusi juttu kannattaisi miettiä.
-E-
0   +1 +2
 
8
Nasic 03.01.2005
Joo...hyvät riffit täs...syna kans iha jees...harmittaa ku näis sun biiseis basso jää taka-alal...onks sitä mukan ollenkaa...? Mut iha ok biisi muute.
0   +1 +2
 
9
Ilssi 15.12.2004
Aika oman kuuloista metallia näin meikäläisen makuun, kivoja melodia kulkuja ja rumpupoljennot toimii kivasti, laulua tämä hieno kokonaisuus vaan jää kaipaamaan!
0   +1 +2
 
8
Marcelo 15.12.2004
Laulua?....laulua?....ei tule laulua?....laulua?....ei tule laulua :(

Tuossa olisi niinku yhteen lauseeseen tiivistettynä kaikki mitä ajattelin tuon 3 minuutin ja 47 sekunnin aikana. Ei mekään laulaa osata, mutta silti sentään yritetään.

Koneella tehdyksi oli kyllä tosi vakuuttavat soundit. Ei mua kyllä häirinnyt missäänvaiheessa noi konerummutkaan, niinkuin joitain ilmeisesti teki.

Mutta siis joo, tässä olisi ainesta ysiin, mutta kasia enempää et saa ilman laulua. Tosin tämä teikäläisen genrehän on siis ilmeisesti tämä "melodic death", eli mieluummin minä kyllä näitä instrumentaaleina kuuntelen kuin jonkun v*tun örinän kanssa.

Eli siis LAULUA eikä örinää sanon minä ja poistun takaviistoon.
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 15.12.2004
Jep, minäkin odotin koko ajan millon laulu alkaa..Sillä olisi jotain väriä saanut biisiin, rakenne kyllä toimii. Pitkäveteiseksi vaan meinasi käydä,katsoin jo välillä että mitä, alkoko tää biisi nyt uudestaan. Mutta erittäin taidokasta kamaa, kun vaan saa siihen uusia elementtejä, kuten laulua, mukaan. Koskettimet oli ihan kivat, nyt tietty vaan aika selvästi pinnalla, instrumentaalimusan huono puoli aina.
0   +1 +2
 
7
Black List 14.12.2004
Ihan menevää tavaraa, mukavan kuulosta! Miksauksessa pientä napisemisen aihetta, liian kosketinvoittosta mun makuun. Joko konerummut tai sit rumpali on kone. Jahas, nyt kun biisi etenee pitemmälle niin paljastuu ettei tässä ookaan laulua, höh, sääli! Olisi ollut kiva kuulla tämä pätkä laulun kanssa..
0   +1 +2
 
7
Enforce 14.12.2004
Ihan mukava biisinä, mutta synat mun mieleen liian kovalla, ja rummut kaipaa uudistusta. koneet paistaa liikaa läpi.

ihan näpsäkkä biisi, mutta eipä sen enempää iske.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 14.12.2004
Sankari metallia. Nuo konerummut hivenen tönköt ( soundillisesti ja soitollisesti ) ja miksaus kusee. Aika massiivista soundia muuten.

Tapio Aartelo
- kommnettirinki
0   +1 +2
 
let J. 13.12.2004
Ajattelitko ehkä soitattaa tätä ihan livenä? En nyt osaa sanoa, kuika paljon on soitettu itse ja kvantisoitu tai muuta, mutta voisihan tätä tarjota jonnekin.

Soundit ovat tietty siistejä, ehkä hiukan liiankin siistejä? Sellainen päämelodia ei ole ihan koko ajan läsnä ja jäinkin kaipailemaan sitä.Tämä on vähän riffimäinen, mutta toimii kyllä tälläisenäkin jotenkin.
0   +1 +2
 
8
Ikinae 13.12.2004
Todella toimiva ja tunnelmallinen intro! Sen jälkeen alkaakin pätkä, mikä ehdottomasti kaipaisi laulua. Eli nyt tulee hieman keskeneräisen tuotoksen fiilis. Synaleadit on kyllä mahtavaa kuunneltavaa!
0   +1 +2
 
6
apache 13.12.2004
Ihan hyvän kuuloista. Syntikat on minusta tosin jotenkin turhan pinnassa. Onelmana on (niin kuin niin usein tällaisissa instrumentaalivirityksissä) yksitoikkoisuus. Jotenkin olisi toivoisi jotakin "koukkua".
0   +1 +2
 
Redfox 13.12.2004
Jaahaas vaikken nyt liiemmin metallista välitä niin tämä toimi ihan kohtalaisesti jykevien rumpujensa ansiosta.Sen sijaan kitarakuviot olivat mielestäni melko yksipuolisia.
0   +1 +2
 
7
electrichaos 13.12.2004
Fantasiaa? Heavya? siis heavya ja fantasiaa. Teoksena hyvä ja mahtipontinen, mutta kun tuntuu että näitä on kuullut jo tuhansia. Jään odottelemaan live toteutusta...?
0   +1 +2
 
9
helevetin hyvä tunnelma tässä.
hienot melodiat ja elokuvamaista
synkistelyä. ideoita riittää, joten
bändi pystyyn siitä. death-metallia
tämä ei kuitenkaan ole. onneksi.
hyvä.
0   +1 +2
 
9
Kitaravelho 12.12.2004
Hienot riffit ja kaunis melodia. Oikeilla soittimilla soitettuna olisi vielä huomattavasti parempi. Rumpujen konemaisuus vähän häiritsi. Lauluja jäin kaipaamaan. Muuten oikein kehityskelpoista!
0   +1 +2
 
rumbali 12.12.2004
oliko tuo koneella tehty?!! jumapliuta, hyvät, oikeen kuuloiset soundit oot saanut aikaan. menin ihan lankaan. perusta kuules kuitenkin oikea bändi, koska ideoita ja näkemystä sulta totisesti löytyy, mutta koneen kanssa ei tässä genressä pitkälle pötkitä..
0   +1 +2
 
rumbali 12.12.2004
olipa hyvän kuuloista menoa! soittotaitoa yhtyeeltä ainakin löytyy. en yleensä tykkää tämänmoisesta, mutta tätä kyllä kuunteli ihan ilokseen. olisi kuitenkin kyllä vaatinut laulun, jotta jaksaisi useampaan otteeseen kuunnella, vaikka sisälsikin hyviä ideoita.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 12.12.2004
Sopiva biisi taustamusiikiksi. Johonkin fantasia-elokuvaan taistelukohtaukseen... tai johonkin 'matkustus-kohtaukseen', jossa näkyy upeita maisemia taustalla...

Biisi on ihan hyvin tehty. Mitään ylilyöntejä, jotka häiritsisivät kaltaistani rock-ihmistä, en havainnut. Soitto oli hyvää ja samaten soundit. Kompastuu vaan siihen, mihin instrumentaalit yleensäkin: menee toistamiseksi, ja biisiin tylsistyy nopeasti. Se tuntui nytkin jo liian pitkältä.
0   +1 +2
 
9
kyky 07.12.2004
Hyvinhän tää jyrähtelee, mutta jotain sellasta pientä toistoa olin havaitsemassa. Kivat melodiat ja kone kitarat mukavan raskaat, njoo hyvä biisi!
0   +1 +2
 
8
jimbow 07.12.2004
Jälleen musiikkinsa puolesta varsin hyvänkuuloista fantasiaheviä. Muuten kovin tavanomaisen kuuloisen kappaleen pelasti triangelilta kuulostanut helinä. Rummut olivat myös koko kappaleen ajan hyvät. Mielestäni tämän kappaleen suurin yksittäinen miinus on vokalisoinnin puuttuminen, sillä saataisiin kappale eroamaan selkeämmin muista vastaavanlaisista tuotoksista.
0   +1 +2
 
9
spiritworld 06.12.2004
Oli joissakin kohdissa jotenkin tutun kuulosta, ilmeisesti deja-vu... skitassa oli hyvä saundi ja rummutkin oli ihan messevät vaikka olikin aika naputtamista toi basari. Melodiat oli juuri sopivan synkeät, itse olisin nimennyt tämän vaikka 'Pool of Sorrow':ksi. 9-
0   +1 +2
 
pirkkaprojekti 06.12.2004
ohoih! tämähän on jo saaaaatanan hyvää musaa. Pitäsköhän itekki kokeilla tota Reasonia :P
0   +1 +2
 
9
DMD 05.12.2004
Aika synkeä veisu... melodia on sellainen, että se jää soimaan pitkäksi aikaa päähän kuuntelun jälkeen! todella synkkää soitantoa, alku toi mieleen kylmän(n.-30celsiusta) lehtimetsän jäätyneenä paksun hangen peitossa... Pirun hyvä piisitys vois sanoo, et makkaraa turun sinapilla! No perkele, nyt tuli nälkä pitääpä mennä grillaamaan! Jatkakaa!
0   +1 +2
 
8
The Reaper 05.12.2004
Toimivaa melodista metallia. Hyvät soundit. Meno aika tasaista, olisin kaivannut tähän laulua ja muita kikkailuja... Kuitenkin tälläisenäänkin laadukasta mättöä. Jatka samaan malliin...
0   +1 +2
 
8
Planetary 05.12.2004
Hyvin alkaa biisi.Hienot melodiat tästä ainakin löytyy.Hiukan yksinkertainen biisi mutta toimiva sellainen.Kokonaisuutena: 8+
0   +1 +2
 
8
downing 05.12.2004
Hyvä biisi ja hyviä melodioita, kyllä tätä mielellään kuuntelee.
Aidot soittimet ja laulu tähän niin vois olla ihan kympin arvonen.
0   +1 +2
 
8
GREV 05.12.2004
Uusi biisi, joka piti tarkistaa muutamaan otteeseen...

Hyviä melodioita oli tarjolla, mutta kantani melodiseen metalliin on melko järkkymätön, tietysti bändi kohtaisesti...

No olihan tässä hyviä juttuja ja tuo tunnelma pysyi helvetin hienosti yllä, mutta rummut kuulostivat aivan järkyttäviltä ja pilasi kokonaisuuden...

RootZ kirjoitti mielestäni oivan kommentin, joka kyllä pitää paikkansa... harkitseppas sitä...
0   +1 +2
 
7
NapalmHead 05.12.2004
Ei tässä mitään uutta ole, perusmeiningillä edetään. Siinä ei sinällään mitään vikaa ole, mutta biisissä on jopa sorruttu käyttämään sitä kaikkein kuluneinta Power Metal-melodiakaavaa, jonka kuuleminen on nykyään lähes rasittavaa. Biisistä puuttuu omaperäisyys ja kympin melodiat. Tulee kuunnellessa sellainen tunne, että tämä virsi on tehty vähän hätäisesti. Kun oikein paljon panostat, niin saat kyllä jälleen aikaiseksi mestariteoksen, kuten Winterheart on. Henkilökohtainen toiveeni olisi kuulla seuraavassa pläjäyksessä jotain aivan uutta.
0   +1 +2
 
8
pete78 04.12.2004
Suorastaan pirullista meininkiä...hyvät meiningit ja saundipolitiikka mutta harmillisen ykstoikkoinen kipale...tai sit pitäs olla puolta lyhempi biisi jotta mielenkiinto säilyisi. laulettunahan tämä saisi todennäkösesti paremmat pojot kun tässä on laulubiisin rakenne...instrumentaalina pitäis olla vähän monimuotoisempi
0   +1 +2
 
Infernal Fear 04.12.2004
Hitaasti, raskaasti ja varmasti lähtee biisi käyntiin. Oikeastaan aika toimiva mosh-riffi siinä. Äänimaailma on upea: paljon hienoja melodiakulkuja muilla 'äänillä' tuettuna. Melodisessa dödössä sitä vaan kuuntelis niin mielellään myös vokalisointia, tosin tämä toimii melko mukavasti ihan instrumentaalinakin. Hieno koneellisesti toteutettu tuotos. RoK!
0   +1 +2
 
RootZ 04.12.2004
Pyysit tulla tarkastamaan jos metalli kiinnostaa...No kiinnostaa kyllä mutta metallia tulee tehdä soittimien, EI tietokoneen ja coca-colan kanssa...
Koneilla sopii tuoda biiseihin vain mausteita.
En jätä arvosanaa, mutta sanon tämän:
Mun kirjoissani sulla on siinä todella hienoja pohjia joita sä voit viedä treenikämpälle ja etsii käsiis porukkaa jota soittaminen kiinnostaa ja jotka vähintäänkin instrumenttiensa perusteet hallitsee.
Mun kirjoissani konemusiikki ei ole varsinaisesti musiikkia.
Sori.
Mutta tähän loppuun vielä muistutukseksi:
KUN KERRAN KYKENET TEKEMÄÄN NOINKIN MENEVÄÄ TAVARAA KONEELLA, NIIN ÄLÄ TYYDY SIIHEN ! ! !
laita vaikka joidenkin kaveries bändi soittamaan noita kappaleita tai jotain...
Näkemystä sulta löytyy \,,/
0   +1 +2
 
8
Percele 04.12.2004
Jälleen hyvät melodiat,yksinkertaiset mutta toimivat! Rummut olis voinu olla vähän "isommat/paksummat" eiköhän se 8 napsahda!
0   +1 +2