Hold the fire up

Andora

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
slvs 19.05.2007
Oman näköistä ja valmista. Soittopuolella asiat erittäin hyvin balanssissa. Mielenkiintoinen, odottava fiilis biisissä. Pidin kovasti. Laulajan ääni ja varsinkin tulkinta ihan huippua.
0   +1 +2
 
9
dazzling 27.03.2007
Mielenkiintoinen biisi! Intro oli hieno, joskin lähti vähän laiskasti. Biisi kuitenkin parani huomattavasti loppua kohden. Laulusta iso plussa, hieno äänenväri, joka sopii täydellisesti tähän biisiin. Soittokin toimii oikein hyvin, tukee hienoa, synkkää tunnelmaa. Tämä on sellainen kappale, jota voi kuunnella useampaankin kertaan.
0   +1 +2
 
9
pia888 03.12.2006
yes - parasta tuo kitara kuvio / melodia - toimii kiitos ;)
0   +1 +2
 
10
antti_oj 10.03.2006
Tyylitajuinen veto. Hyvä laulaja, jolla sävyjä äänessä. Hieno kertsi saatu yksinkertaisista aineksista. Joku mainitsi P.J. Harveyn - itse mainitsisin myös Siouxien and the Bansheesin. Hyvin maltettu pitää biisi rauahllisena fiilistelynä eikä lähdetty turhaan veivaamaan mitään Apulantavoimapoppia esim kertseihin. Hienoja perussoundeja myös. Hyvää kamaa kaikenkaikkiaan!
0   +1 +2
 
9
Superior 19.01.2006
Polly Jean tuli mullekin mieleen. eipä oo ennen mistään muusta tullu, ja sitä voi pitää isona kehuna. Splendid.
0   +1 +2
 
9
Baisemoi 21.08.2005
Taitavaa ja kaunista.
0   +1 +2
 
9
kumpo 26.04.2005
Mulle tuli PJ Harvey mieleen mutta se tulee mulle muutenkin kokoajan mieleen. No joo. Täytyy vaan ihailla tota soiton malttia bändillä. Hitaasti paisutellen ja hehkuttaen. Annetaan sille laulajalle sitä tilaa kun se hommansa osaa. Vai pitääkse teidät hihnassa! No ei... Vähän kun ois vielä lauluun saanu soraa niin ois ollu mulla paskat housussa. Mä odotin kokoajan että millon se räjähtää. Mutta olihan tää helvetin kova.
0   +1 +2
 
9
lypsy 23.02.2005
Lauluäänestä tuolla aikaisemmin jo puhuttiinkin, eikä syyttä. Loistava on ääni! Tuo jotenkin ihmeelisesti mieleen Nick Caven, hassua, mutta totta. Persoonallista!
0   +1 +2
 
8
Yoki 06.01.2005
Nice! Kiva löytää edelleen lisää lupaavia solisteja...
0   +1 +2
 
9
juopo- 27.11.2004
aijettä kyllä tää kaitin laulu on aika jumalaista-huh. aiai tosi hyvä.
0   +1 +2
 
8
Getabock 27.10.2004
uih! mitäs noista vokaaleista sanois, tykkään siu äänestä edelleen, nyt oli sellasta pj harveymaista vedätystä mukana, sopi biisiin hienosti, ja siut vois hyvin kuvitella monenkinlaiseen bändiin mukaan. biisi itsessään oli jazzahtava(?) ja mukava fiilistellä kertaan jos toiseenkin, en ihan kyseistä tyyliä "tajua" mut hyvin uppos jopa näinki jumiin lampaaseen. tosin sitä "rokkia" mie en tuosta löytänyt, mut se ei miuta ainakaan yhtään haitanny, parempi noinku iän ikuiset rokkikappaleet. vähän ois saanu keksii sanoja lisää, tuossa ny ei toistoa niin kamalasti ollutkaan, mut silti, mikään ei jurpi niin paljoo ku että hoetaan lausetta X tuhanteen kertaan...huuu..
miulla o ny samalla play listillä The Gathering:in Big Sleep ja You lear about it ja voin vaan sanoa, et hemmetti, tää biisi toimii, ei o mitää hävettävää! 8)
0   +1 +2
 
10
Jukk. 23.10.2004
Kyllä! Kaikki toimii. Alapaa on mukavan muhkea. Ei noihin ylläoleviin kommentteihin voi edes lisätä mitään. Toivottavasti tästä tulee viikonbiisivalinta, potentiaalia ainakin on.
Minuun uppoaa! Hyvä Kaiti ja pojat!
0   +1 +2
 
10
Verenn 22.10.2004
Biisi tuntui lähtevän hillittömän löysästi käyntiin, mutta siis mitä hittoa!? Aivan helvetin mageesti komppaava rumpu-basso yhdistelmä ja todella maalailevat kitarat! Laulussa on tunnelmaa.

Tuotanto ja sovituspuolikin natsaa aika hiton hyvin, mulla tuli tästä mieleen joku Perfect Circle-Doors kombinaatio, niin oudolta kun se saattaa kuulostaakin :) Biisi on kaikessa loistavuudessaan vieläpä omaperäinen! Ei tälle voi antaa kun täyden kympin
0   +1 +2
 
10
Forehard 22.10.2004
kuten sanoin olen vähän heikko kommentoimaan tämmöistä musiikkia. Mutta on niin kaihoa ja melankolista menoa että uppoaa juroihin suomalaisiin. Juurikin sellaista syksyistä yksinäistä ja harmaata menoa josta ei voi olla pitämättä. Tuntuu kuin voisi elää mukana.

Sit ehkä tosta soundipuolesta: se on kunnossa :) kyllä tämä on erittäin hyvin miksattu ja laulu tunkee päästä sisään. Hyvää työtä ja pidetään lippu siellä tangossa vaikkei korkeus riittäisikään.
0   +1 +2
 
10
Salminen 21.10.2004
Rokimpaa tavaraa aiemmin toivoin ja nyt on toiveeni toteutunut. Kappaleen yleistunnelma on mahtavan sähäkkä, ja jämerä bassosoundi tekee allekirjoittaneen korvakäytäville erityisen gutaa. Laulajan erinomainen ääni pääsee tässä kappaleessa mielestäni suorastaan hätkähdyttävän hyvin oikeuksiinsa. Lauluäänessä olen kuulevinani häivähdyksen Sinnead O' Connoria, joka on todellakin positiivinen asia. Voksut istuvat todella hyvin kappaleen muuhun meininkiin ja äänimaailmaan.

Rautaista ammattitaitoa uhkuu myös soitosta, sovituksista ja tuotannosta. Väliin tulevat tuplatempo-osuudet luovat vaihtelua ja saavat kappaleen hengittämään. Syntikat ja taustalaulut värittävät muiden soittajien rakentamaa vahvaa pohjaa harvinaisen tyylitajuisesti. Omilla kuulokkeillani ääni menee ajoittain vähän puuroiseksi, mutta sen voinee huoletta laittaa näiden muovilärpättimien syyksi. Eipä tällaiseen kappaleeseen toisaalta sellainen kliinisen kiillotettu kristallisoudni istuisikaan.

Kaikenkaikkiaan ehdottomasti kympin arvoinen biisi, joka jää tehokkaasti päähänkin soimaan. En yllättyisi jos tämä jossain vaiheessa viikon biisivalintanakin keikkuisi.
0   +1 +2