Psychopath In Me

Morass

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
moskito 30.10.2004
Sulla on omaperäiset "introt" joissakin biiseissä, kuten esim. juuri tässä. Toimii oikein hyvin vieläpä. Ensimmäinen minuutti on hyvää kamaa, mutta sitten sen kuiskaus-osuuden jälkeen alkaa mun mielestä taso laskemaan tasaisesti... :( Itse olisin lähteny vielä kehittämään tuota lupaavasti alkavaa kitaramelodiapätkää 0:40 alkaen, mutta tietenkin kaikilla on omat mielipiteet ja ratkaisut. Kuunneltavaa musaa anyway,.
0   +1 +2
 
Einsteins 11.10.2004
Hyvin soitettua hämyilyä, vaikka itse en kovin biisistä innostunutkaa. Toimiva silti.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 30.09.2004
Opethit on kuunneltu :) Itsekin nimenomaan Damnation levystä diggailevana lämpenin tähän biisiin varsin paljon. Mutta todella, tämä biisi kaipaisi vokaalimateriaalia, tuon suttuisen kuiskinnan voisi jättää pois, ja tilalle rakentaa Opeth-henkistä mieslaulua tai jopa 3rd and the Mortal/Tactile Gemma henkistä naislaulua, sitten kokonaisuus toimisi huomattavasti paremmin. Teknisesti ja sävellyksellisesti mainio!
0   +1 +2
 
Haiti 29.09.2004
Hyvältähän tämä kuullostaa. Ei pysty sanomaan mikä bändi tästä tulee mieleen... Mukava rakenne ja soitto on todella sujuvaa. Soundit muuten hyvät paitsi nuo konerummut (?)

Tapio Aartelo
- kommenttirinki
0   +1 +2
 
7
koiso 29.09.2004
Alku kuulostaa siltä että tätä kuunnellessa voisi istuskella kalliolla ja katsella auringonlaskua, Mutta sitten biisi muuttuu yhtäkkiä "tylymmäksi" varmaan tarkoiotuksella. Vähän kyllä jäi kaipaamaan sanoja, mutta kyllä tämä näinkin toimii
0   +1 +2
 
fallen_angel 29.09.2004
ihan lepposta kuunneltavaa näin rauhalliseen iltaan.. ei nyt mitenkään säväytä ihan älyttömästi, mut kaikenkaikkiaan ihan kiva kuunneltava piisi. täs varmaan sama juttu kun rokkari kuuntelee instrumentaali trancea et tulee fiilis kun ei musatyyli oo tuttua et lauluu tarttis.. :D
0   +1 +2
 
7
makes69 29.09.2004
Heläkät saundit tosi mukavan kuuloista juttuu. Tämä on mutkatonta. Mutta voi helkutti kitaran soolo saundit tuo mieleen lauantain ja Jarmo Nikun lauantai kitara saundit. Kuiskinnasta en saa selvää. on hieman tuo nousu tuossa kun Paul Mccarteyn living let dye vai mikä se bond teema olikaan. Kaikesta huolimatta oivallista kamaa.
0   +1 +2
 
9
zarthas 28.09.2004
Kivan kuulosta, vähän sellainen melodinen vs. psykedelinen tuo alku. Toimii hienosti. Vähän aikaa onkin sitten rallattelua ja kuiskimista, kunnes alkaa osio, jossa on syke astetta korkeammalla. Hienoja riffejä ootte vääntäny, ja läpi biisin asetellaan vastakkain kauniita ja sitten vähän kipeämmän kuuloisia osia. Se on kai sitä hämyisää sitten. Oli miten oli, ihan kiva sitä on kuunnella!
0   +1 +2
 
8
DMF 27.09.2004
Ihan mukava kappale. Soundit kunnossa, ja sävellys tosi hyvä. Tuo kuiskaus olisi voinut toistua, ja olisihan tässä tilaa ehkä laulullekin. Oikein tunnelmallista, tosin tuo loppu oli hiukkasen yllättävä... Sinne olis kaivannut jotain lisää.
0   +1 +2
 
8
Zatt 26.09.2004
Mukavan kuuloista kitarointia.

Enpä nyt osaa sanoa mitään ihmeellistä tästä.
No lämmin on tunnelma, ja tuo kuiskaus tuo kyllä psykoottisen tunnelman tähän muuten niin kotoisaan veisuun.

Sähkökitarat tuolla loppupäässä teki erinomaisen vaikutuksen minuun.
0   +1 +2
 
mikko03 25.09.2004
aika melankolista, mut noista riitasoinnuista huolimatta ei saa oikein aikaan vakuuttavan kilahtanutta tunnelmaa..
0   +1 +2
 
8
jrnn 25.09.2004
Mukavan proge-henkistä kikkailua 'tilavalla' soundilla. Biisin vahvinta antia on ensimmäinen puolikas, jossa variaatiota on instrumentaalisuuden huomioonottaen tarpeeksi. Sointukulut erottuvat kiitettävästi perusratkaisuista tuonne 2 minuutin paikkeille asti. Paikoittain mieleen tuli Tool (toivottavasti et ota tätä loukkauksena, se on tarkoitettu kohteliaisuudeksi)... Rummut ovat onnistuneet - synteettisyys ei kuulla, piti ihan keskittyä että erotti aidoista.

Tuo loppu jättää biisin tyhjän päälle, olisin odottanut jotain loppurytistystä, tunnelma nimittäin rakentui siihen malliin, että joku tavanomainenkin kliimaksi olisi nostanut karvat pystyyn. Biisissä on kaikin puolin särmää, mutta tuntuu siltä, että kaikkea potentiaalia ei revitä irti.
0   +1 +2
 
Ihan mukavan kuulosta muttei iske hirveesti. Toi kuiskailu tossa välissä ei ollu mieleeni. Soundit ok.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 25.09.2004
Mukavaa kitarointia.. Rauhallista ja vaaratonta. Puheosuudet piristivät. Hassua että istrumentaalimusiikissa on puhetta... ;) Loppua kohti biisi pareni kun se toinen puoli löytyi. Hyvin tehty biisi. Rock.
0   +1 +2
 
7
Nettis 25.09.2004
sisäinen psykopaatti jäi vähän piiloon... tai jotain. teknisesti keskinkertaista toteutusta, siis ei todellakaan huonoa, muttei kiiltoakaan paljoa ollut. pellit tässä biisissä oli paikoin vähän turhan pinnassa. akustinen ja basso alussa kuulosti ihan hyvälle.
0   +1 +2
 
8
odkid 24.09.2004
Rytmikikkailua, tuli melkein heti mieleen Porcupine Tree. Aika automainos-kitarasoundi niissä sooloissa, no ehkei ihan kuitenkaan. Toisaalta kappale oli tosi hyvä, näin musiikillisesti/teoreettisesti ajateltuna, mutta jotain sellaista biisin ydintä siinä vielä vähän sai hakea. Ei siis todellakaan mitenkään huono noiden soittotaito- ja rytmi- sekä soundiaspektien puolesta. Ehkä tätä vois kehitellä eteenpäin hiukan vaihtelevammaksi..? Ja ehkä enemmän dynamiikkaa..?
0   +1 +2
 
Pitk 21.09.2004
Aikas perinteistä progehtavaa instrumentaalikitarointia. Perus tahtilajinvaihdokset ja rytmikoukut hyvin haldeenissa. Rumpuja voisi ohjelmoida dynaamisemmiksi ja ajaa vähän jonkun muhjuttimen läpi. Saisi elävyyttä pohjaan. Nyt on vähän kaksiulotteisen kuulloinen. Ja symbaalit tulee silmille.
0   +1 +2
 
8
let J. 20.09.2004
Tähän voisi laittaa jonkun rouheaäänisen jenkkiäijän laulamaan.
Soundit ovat kohdallaan, sopivan paksua, tasapainoista.
Kiva että raskaan sarjan rummutuksen päälle tulee kevyttä tavaraa.
Pidän harmoniasta ja soundeista.
Vähän vielä kappale jää junnaamaan, mutta joku sopiva loppu voisi kruunata sen.

Lopuksi pyydän vastapalvelusta: haluaisin omaa (demo-)materiaaliani arvosteltavan.
0   +1 +2
 
8
theplan 20.09.2004
Hyvät rumpusoundit, joskaan ei mitenkään hirveän persoonalliset. Laadukasta soittoa myös, kaikin puolin! Tuo kähinä tosin ei mun mielestä oikein toiminut, koska en saanut siitä mitään selvää. Alku antoi mun mielestä odottaa paljon enemmän kuin lopulta jäi käteen. Esim toi alkupuoliskon melodinen kitarasoolo oli mun mielestä tosi hieno! Olen ymmärtävinäni, että tunnelma muuttui lopussa uhkaavammaksi, koska sillä haluttiin jotenkin välittää biisin sanomaa? Ei tää biisi kuitenkaan kunnolla avautunut mulle; kiistämättömistä ansioistaan huolimatta.
0   +1 +2
 
8
AkiVee 20.09.2004
Kunnianhimoinen sävellys hyvin soitettuna. Rumpalin takapotkumainen peltien käyttö onnistunutta. Kitaramelodiat onnistuvat luomaan lupaamaasi hämyistä tunnelmaa. Saundit vähän turhan kliiniset makuuni. King Crimsonin tuleminen mieleeni herkistää kyynistä sydäntäni ja annan kasin. Hieman enemmän antaisin vähän räkäisemmästä toteutuksesta vaikkapa Jeff Beckin "You Had it Coming" levyn hengessä...Tekninen osaaminen, jota sinänsä kunnioitan, ei välttämättä tarkoita, että soundienkin pitäisi olla kuin Juha Björnisellä tai Jarmo Nikulla. Se vaan tylsistyttää esitystä. Tämä siis vain oma mielipiteeni.
0   +1 +2
 
8
Commandant 20.09.2004
Summu mukana instrumentaalissa.. jee. Öinen, tuulinen tuike.
0   +1 +2
 
9
Elitisti 19.09.2004
mukava kipale.. tähän vielä jokin melaankoolinen eppu sanoitus niin varma hitti
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 19.09.2004
Jep hämyinen joo. Ihan kiva muttei mikään erityinen "päänräjäyttäjä". Ihan tommonen perus rokkaava pläjäys. Tykkäsin kyllä joo.
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 19.09.2004
Jep hämyinen joo. Ihan kiva muttei mikään erityinen "päänräjäyttäjä". Ihan tommonen perus rokkaava pläjäys. Tykkäsin kyllä joo.
0   +1 +2
 
6
Ilssi 21.09.2004
Soundi on vähän sumuinen, mut musa kuulostaa ihan hyvältä, kitarat toimivat hyvin tälläistä tunnelmallista rockiahan tämä on, laulaja kuiskii jotenkin pelottavasti:) mut jännästi,
aika omalaatuista mut ihan hyvää säätöä!
0   +1 +2