Unikoi - Seduction (digeon remix)

digeon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Sunset Prodigy 17.04.2011
Iha vitu jepa!
0   +1 +2
 
7
tomppa1985 08.11.2008
Ihan perus"amis" musaa..minuun ei uponnut kauheasti..menee kyllä mutta ei mitään mullistavaa...plussaa tulee biisin hyvästä rytmistä
0   +1 +2
 
10
wiltsuuu87 12.04.2006
sä teet kyllä ihan vitun hyvää musiikkia... ihmettelen et miks en oo huomennu sun tuotantoa täällä aikasemmin mut parempi myöhään ku millonkaa...
0   +1 +2
 
8
Stocco 02.06.2005
Originaali oli järeen karhee ja kävi heti päälle. Tää on tällänen sopivampi yöllisiin kuuntelusessioihin. Pehmeämpää, muttei yhtään vähemmän kiinnostavaa. Sopivasti erilainen versio. Tuo jotain uutta, mutta ei hukkaa alkuperäisen viehätystä. Siis onnistunut remixi. Melodiaa pätkitetään hyvin (rytmikkyys kunnossa) ja lopulliset kiksit tulevat tuosta korkeasta piippailusta, mutta ei sovi unohtaa kompin toimivuuttakaan.
0   +1 +2
 
9
dj_duvlo 01.03.2005
tää on vitun jees lisää tällst ;)
0   +1 +2
 
9
dj_duvlo 22.02.2005
tää on aiika jees::...
0   +1 +2
 
10
unikoi 24.01.2005
joo-o, en oo tästä vielä tänne kirjotellutkaan. Elikkä todella onnistunut remiksaus, oot osannu ottaa biisin ytimen ja muokata siitä sun kuulonen biisi. Hienoa! Erityisesti minun makuuni on rullaava beatti+bassline-yhdistelmä ja breikistä oot saanu todella menevän. Kun olis vaa pidempi versio, mut kyl tätä näinkin kuuntelee. Ainoo miinus tulee lopun erinomaisesta tiluttelusta, joka kuulostaa hieman irralliselta biisin rakenteeseen nähden. Kiitoksia paljon hienosta miksauksesta.:)
0   +1 +2
 
10
cj.6 13.12.2004
ihan hyvin biisi lähtee liikkeel...tää remixi on paljon puhtaamman kuulosta, kun unikoin...melodia on täs ihan hyvä ja kaikki saundit
tos 2:30 kohdas tulee nätisti tehty breikbiitti, joka olis voinu soida viälä jonkin aikaa....
toi piipitys saundi on ihan hyvä ja sopii tähän erinomaisesti...ehkä paras biisis!!
0   +1 +2
 
9
Protush 25.10.2004
alkuperäistä en ole vielä kuunnellut mutta tää on ainakin hyvä.. ei iske ihan kympillä muhun mutta toteutus on ainakin hyvä:) nostot oikein hyvät.. osa melodioista (esim se PPK:n tapainen piipitys) kuullosti oikein loistavalta.. rummut olivat hyvin hoidettu eikä kokonaisuudessakaan ole moittimista..
0   +1 +2
 
9
DA Neva 21.07.2004
Aika laatu tavaraa oot saanu kolmen päivän aikana tehtyä. Kaikki toimi kuten pitääkin, miksauksesta on vaan vaikea tällä hetkellä sanoa mitään kun on sellaiset huonohkot kuulokkeet. Ihan virkeän kuuloinen ja monipuolinen.
0   +1 +2
 
10
Absolute Zero 20.07.2004
Joo todella hyvä biisi! Nyt oon niin väsynyt etten jaksa paljoa kirjotella.. mutta toi trance leadin tapanen soundi mikä sitä melodiaakin vetää nii on kyllä helvetin hyvä!! Biittikin potkii tarpeeksi ja toi lopussa tuleva piipitys ääni on myös herkkua korville. Bravo!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 18.07.2004
Mielestäni biisi alkaa varsin hyvin kyllä, mukavan kuuloiset rummut siinä alussa heti ja kick säädetty sen kuuloiseksi, kuin se tulisi tehottomasta radiosta, hyvältä kuulostaa. Melodiat ovat kyllä hyvän kuuloiset, hyvä melodialinja, eikä soundeissakaan ole valittamista, ehkä hieman säätöä kaipaisi, mutta menee kyllä erittäin hyvin näinkin. Rummut toimivat, kick on sopivan tehokas, hihatit ja clap toimivat myös moitteettomasti. Rakennekin on kunnossa, biisistä löytyy sopivasti vaihtelua, eikä biisiin kyllästy missään kohdassa. Sopivasti mittaakin biisillä on. Kaiken kaikkiaan varsin hyvän kuuloinen kipale, jossa on menoa ja tunnelmaa.
0   +1 +2
 
9
Outset 16.07.2004
Alkaa tosi hienolla rumpukikkailulla. Rummut ovat hyvin tehty ja toimii erittäin hyvin. Potkii kyllä tuo basarikin todella mainiosti, ja kläp soveltuu tähän todella hienosti... mun makuuni. Bassolinja on hyvä ja vetävä. Leadi on hyvä, mutta kaipaisi vielä hiontaa, ehkä lisää tehoa. Equtusta ja efektointia voi vielä parannella. Erittäin hyvät melodiat, vaikkakin tällaista samanlaista sointukulkua kuulee joka toisessa eurobiisissä. 2 minsan paikkeilla alkava piipitys-syna-saundi on mukava lisä, ehkä vähän liian piipittävä :/ 2:25 alkavasta häröilystä en itse pitänyt, leadit sekoilivat keskenään siellä vähän liikaa. Rumpukikkailut ja nostatus kuitenkin toimii taas mainiosti! Kyllä tuo leadihäröily toimii kohtalaisen hyvin rumpujen kanssa, tuntuu kuitenkin että siellä olisi vähän irtonaisia iskuja leadissa, ja jotenkin sellainen liian "pätkivä", staccatomainen. Kokonaisuudessaan hyvää ja menevää matskua, laadullisestikin jo aika pätevää. Miksaukseen ja saundeihin vielä hiontaa niin kyllähän tuo siitä. :) Jeh! Minä tykkään! En oo alkuperästä kuullut vielä mutta aikomus olis kävästä..
0   +1 +2
 
10
M1cH0 15.07.2004
No niin! terve! biisi alkaa ihan makeesti tuommosella rumpu kikkailulla. sitten ku liidiä tulee kehiin ni johan alkaa ramppa kalkattamaan ja on kyllä. hienoja kikkailuja löytyy biisistä ja on kyllä minulle niin herkkua tämmönen biisi. Menoa ja meininkiä löytyy biisistä paikka paikoin ja soundit on hyvin hiottu.Vähän vaihtelua olisi voinnut ollu mutta tarkotus on varmaanki ollu että meininki pysyy kokoajan samana ja kyllä hyvää on. varma lataus meikän koneelle :) hyvää soundillisesti ja muutenki. Helevetin hieno! tykkäsin
0   +1 +2