inconsolable trainstation feat. PehmoA

D Fast

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
ÄimäYsGieSi 31.05.2006
Joo menee. Alkaa aika kiksu-kesäpäivä meiningillä ja mitä!? sit lähtee iha hullu meininki, Suomi-räby! Ja niitä ainuita mitä pystyy kuunteleen! =D
LTJ Bukem & Mc Conrad Suomi versioo. Hywä tunnelma, todellakin.
0   +1 +2
 
9
MunRa 22.03.2006
hienoa:)
0   +1 +2
 
Nika. 18.04.2005
Mä tykkäsin pitkästä alusta ihan mielettömästi. Se oli todella onnistunut, odottava, sai mut herkistymään sille, mitä tulee seuraavaksi. Rytmikkyys ei riko kuulasta tunnelmaa, vaan kannattelee biisiä. Soinnut muuttuvat mielenkiintoisesti jousien ja räpin alkaessa, ja pidemälle päästessä kuuluu joukosta muutenkin aika mielenkiintoisia ja positiivisella tavalla erikoisia vivahteita. Tämä on musta tyylikäs toteutus vähän iisimmästä biisistä, verrattuna siis siihen, minkälaisia muut rallit tällä kaverilla tuntuu olevan. (Ei sillä, ettäkö niissä muka olisi jotain huomauttamista, päin vastoin!) Todella onnistunut kokonaisuus, hienoa ah niin hienoa tunnelmointia. Ai niin ja on se PehmoAkin ihan kiva. ;)
0   +1 +2
 
9
FireFlash 07.12.2004
pehmoa sopi tähän täydellisesti! upeet kitarat ja tunnelma.
0   +1 +2
 
9
Mr Dimension 02.09.2004
todella loistavaa tavaraa... jää ihan sanattomaks... ja eikun fanilistalle
0   +1 +2
 
9
J'ho 07.08.2004
Nätti biisi kokonaisuudessaan. Kitarat rullaa hyvin, rummut on asialliset eikä muissakaan instruissa oo puutteita.

Räpitkin toimi erinomaisesti. Jotain jäi kaipaamaan kylläkin biisiin. Ehkä useempii versei.

-Jusah
0   +1 +2
 
7
Einsteins 08.08.2004
Joo-o, hyvin tehtyä, mutta homma latistui aika paljon vokalistin ilmaantuessa kehiin. Homma sen myötä ns. oikenee ja svengi häviää. Ok, muttei aiheuta värinöitä.
0   +1 +2
 
9
Averell 09.08.2004
Hmmm. Kommenttiringistä tuli. Tällaista ei yleensä kovin hyvin sulata, mutta tää oli oikein miellyttävä kokemus. Rytmi kulkee vakaasti kuin mikä ja soundimaailma on oiva - ja kitarat kuvauksen mukaan lämpimät. Herra PehmoA varmasti roolissaan paikallaan - se on se osa tästä musiikista joka ei oikein sovi mulle - mutta tämä olis maistunut mulle paremmin ilman sitä. Siitä huolimatta pitää lyödä ysi, muutenhan tää oli oiva kuin riekon papana
0   +1 +2
 
9
solidloop 19.06.2004
Tää on heppa!
On niin syvää fiilistelyy ettei jaksa edes kommentoida teoreettiselta pohjalta.
suomi (trip)hoppi sai uuden merkityksen!
biisin lopetus...sitä vois hioo ja sovituksen kanssa vois tehdä hieman muutoksii.(jos kaupallisuutta halutaan edes kelata tässä vaiheessa?)

Ei saa lopettaa tällasta fiilistä seinään!
LET IT FLOW!

Kun biisin sielu ja sanojen sisältö kävelevät käsikädessä,niin syntyy musiikkia !
TÄMÄ ON SITÄ!
0   +1 +2
 
9
Mä kyllä pidän tästä mutta mulla ei nyt juttu luista Sorry.
Tää rytmi on musta parasta .
0   +1 +2
 
9
furiousanger 31.05.2004
so what makes this so good. tosi hyvä biisu. siis älyttömän hyvä. tää biisihän on samalla hieno tribuutti suomen hiphop scenelle:) näinhän se pitää hoitaa, vähä erikoisempiin biitteihin. Näkyyhän tässä sit killin masteritaidotki it seems:) Tekeekö mies dollari vai piimäpalkalla hommia?

Dfastin kokonaisuus kuitenkit otaksun?

Loistobiisu!
0   +1 +2
 
10
dip flirt 26.05.2004
Uuh, nice trippin'! Lähettäkää Gilles Peterssonille tää :D Pehmiksen räpit sopivat mainiosti, toimis kyllä instrumentaalinakin jos niin haluais. Kiilin karkkikorvatkin ovat varmaan auttaneet hyvän soundin aikaansaamiseksi. Good!!
0   +1 +2
 
10
Jurvanen 26.05.2004
Joo-o.. Pehmo: Älä painota sanaa "ja mä koitan jahtaa... _sitäää_" Tulee vähän tahattoman rivo olo.
Jotenkin tuo räppi ei sopinut tähän niin hyvin. Laita difääst hei myös instrumental-versio tähän?
Mutta kyllä tämä on nätti kuin räppäri pienenä. Äänet putoavat pehmeästi ja jättävät tarpeeksi aikaa, jotta jokainen ymmärtää räpin sanoman. Kyllä tämä on niin tsilli (ja omalla tavalla akressiivinen samalla), että kynppi napsahtaa. Ahh. Miksei koko mikseri ole tällaista?
0   +1 +2
 
wdm 26.05.2004
Mukavaa rentoilua. Ehkä hieman pituutta lisää vaikka toistonkin muodossa olisi tehnyt terää. Vähän jäi semmonen "oliko se tässä" tunne tuossa lopussa. Nämä äijän triphop jutut toimii kyllä. Lisää näitä.
0   +1 +2
 
PehmoA 26.05.2004
Tosiaankin oli mielenkiintoinen projekti, koska kumpikaan ei oikein tiennyt mitä tästä tulee. Ihan hassun kuulonen kyl tuli. Fääästi teki kyl
kivan asemajumituksen. Koitin siihen sit mukailla vähän tunnelmaa.
Mut niin emmä tie omaa osutta paha kommentoida. Hienoa jos joku tykkääkin. Varmaa jakaa paljon mielipiteitä.
0   +1 +2
 
10
Disposition 26.05.2004
Tämä oli hieno. Kaikki oli kohdallaan niin kuin pitikin. Groove oli päällä koko kappaleen ajan. Vokaaliosuus oli myös onnistunut. Muutoinkin soundimaailma oli raikas.

Rakenne oli kaikessan oivaltava. Ei perinteistä "ABABCBB"-rakennetta vaan tarkoituksenmukaista oli, ettei kuuntelija tiennyt mikä häntä minkäkin osan jälkeen odottaa.

Olette nero!
0   +1 +2
 
a98 26.05.2004
biitti olis saanu olla vähän pehmeempi, esim snare ottaa jotenkin pahasti korvaan.. muuten tosi maukas ja ovela kokonaisuus! hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
DjLime 25.05.2004
Mukavat rapinat alussa. Ehkäpä aavistuksen verran turhan pitkään tuossa alussa sitä. Biitii kuulostaa aika ovelalta, mutta jotain niin hypnoottista tuossa on. Tämä vaati ihan putkeen kaksi kuuntelua, että tajusin mitä kaikkea tämä tarjoaa. Vokaalit on turhan kovalla suhteessa biittiin ja vokaali osuuksia on turhan vähän. Kokonaisuus on vähän sekava ja tarjoaa vähän kaikenlaisista genreistä palasia. Hieno toteutus ja kaikki nuo eriosaset hyvin tehty. Kokonaisuus on vaan aika outo, siksi vain 9.
0   +1 +2