Mun juttu on Soul (Soul With A Capital "S")

Mun juttu on Soul

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

digius 02.11.2019
Tästäkin varmasti tuuppat v.2:n eetteriin, mut laitetaas tuntemukset nyt tästä ykkösversiostakin. Ensinnäkin torventöräyksen ansaitset kun olet ensinnäkin nähnyt vaivaa saadaksesi luvan näihin sovituksiisi. eikä tuo kuullosta ihan ilmaistakaan olevan.. :-/
Lisäksi voisi kai löytyä miljoonia muita helpompiakin coveroitavia, mut jos sille tielle päättää lähteä niin miksipä ei sitten heti kunnon haaste käsittelyyn? :-) Tunnut myös hallitsevan aihealueen suvereenisti! Kävin vertailumielessä tuubissa ottamassa tyypit tästä kipaleesta Montreuxin jazz festareilta vuodelta 2006, ja kyllähän nää äijät saa aivan käsittämättömän svengin aikaan! Eikä vähiten rytmipuolen David Garibaldin ansiosta, ja vaikka vertailu on julma, niin ehkä Sun versiointi ontuu juurikin tuon kompin kohdalla..?

Muuten torviarrit on on taas niin jämäkästi kohdillaan, ja mukailevat alkuperäisiä. Mun mielestä näihin pilleihin ei oikein voikaan mennä käpälöimään täysin omasta päästä, koska silloin kappaleesta menetetään liikaa, tai tietysti toinen tie olisi tehdä jotain aivan muuta, mutta saisiko sellaiseen sitten lisenssiäkään.. Urkusaundi myös, vaikkei suoranaisesti Hammond B3 ollutkaan, toimi mainiosti ja bassokin kuviona olisi potkinut persiille, mut vähän jäi ehkä saundiltaan mielestäni tunkkaiseksi. Ja jo se, että olet suomentanut biisin ajatuksen hyvällä maulla, ja näin kunnioitat originaaleja tekijänoikeuksien haltijoita, tekee näistä arvokkaita. Olisipa kiva tietää onko telluksella kukaan muu AnttiJ:n lisäksi versioinut TOP:a..? Ai sellainen vielä pamahti mieleen, että koklaapa v.2:seen vähän himmata laulukaikua, voi tehdä terää tai sitten ei..!? =)
0   +1 +2