Teetä ja Humalaa

M. Toivonen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Musicoholists 06.11.2018
Tykkäsin noista sanoituksista, ja taustatkin oli hyvin tehty, vaikka ei ihan omaan musamakuuni. Vähän Jos vielä liioittelisi, niin sanoitukset olisi aika lähellä leevi ja leavingseja, mutta tällaisena kuin se nyt on niin jopa parempi, sillä nyt se on sopivasti persoonallinen
+2   +1 +2
 
Windywalk 30.10.2018
Tää sopii hittikisaan täydellisesti :). Kunnon kasari poppia. Ja Markon niin persoonallista laulutyyliä ja ääntä on aina ilo kuunnella. Musta tämä uudempi versio on parempi ilman sanojen venytyksiä. Olihan se tietty sopivasti ärsyttävä tehokeino, mutta parempi näin. Jälleen kaikinpuolin hienosti toteutettu biisi. Tykkään!
+2   +1 +2
 
9
Popkorni 26.10.2018
Tuosta biisikorjailusta (sekä aarofin kommentista) pitää vielä näin jälkikäteen todeta, että itsehän siis pidin niistä alkuperäisistä sanojen venytyksistä. Ne toivat biisiin sitä aiemmin mainitsemaani "ärsytystä", jollaista hyvässä hitissä pitääkin olla. Mutta kyllähän tämä kieltämättä toimii erittäin hyvin näinkin. Joku metka ärsyke silti yhä läsnä just oikealla tavalla. Pirskatin näppärä paketti. Hittikisan kärkikastia. :)
+2   +1 +2
 
8
aarof 21.10.2018
Hyvä melodia, sovitus, kertsi ja kasaritunne. Lyriikoissa minua häiritsee se, että monesti sanan ensimmäinen lyhyt tavu on laitettu pitkän nuotin kohtaan ja se on venytetty:
-tee-rassilla
-sii-sään
-huu-malaa
Minusta nämä ovat sanoituksissa aina huonoja valintoja, jos niihin päädytään. Nyt kun niitä on useita ensimmäisenä tavuna, ne jotenkin korostuvat, ja kuulostavat koomisilta. Mulla laulu meni pilalle heti kolmannen sanan aikana, koska tee-rassilla on minusta koominen.
+2   +1 +2
 
9
Popkorni 14.10.2018
Oot sie kuules gyl melekone saundiveijari. Ihastuttavan näppärä tämä äänimaailma. Siellä on just oikea määrä raitoja, hienosti sijoiteltuna ja just nasevasti miksattuna. Syvis tuolla jo aiemmin kiteytti omiakin ajatuksiani etenkin just nuo Modern Talking /Pet Shop Boys -fiilikset. Ja sitten kun vielä lauletaan suomeksi, niin ae että miten messevää. Oikealla tavalla myös "vähän ärsyttävä" kuten kunnon hitin pitääkin olla. Loppuosa nostaa biisiä mahtavasti!
Niin ja pirun hyvin sä muutes vedät!
9+ joka saattaa ajan myötä muutamalla lisäkuuntelulla muuttua aika äkkiä kympiksi. :)
+2   +1 +2
 
8
Turha|K 14.10.2018
Yksinäinen mies kaljottelee ankeassa yksiössään.
Kaivaa pussista viimeisen lämpimän pirkan
koska kaljaa ei kylmänä juoda.
Eikä italo discoa selvinpäin kuunnella.
+2   +1 +2
 
Hieno, hyvin miksattu tausta tuo mielikuvia Pet Shop Boysista ja Modern Talkingista. Säkeistömelodia on vähän kankea, eikä sitä paranna lyhyiden vokaalien venyttely 1. ja 2. säkeistössä. Kertsi on sitten tarttuva, jopa ärsyttävyyteen asti :) Erikoisen makuisia kontrasteja lyriikassa "teetä - kaljaa", "odotan...märkää unta".
+2   +1 +2
 
BullHill mja 12.10.2018
Hyvin tehty poppi/Disco biisi. Ensin alkusäkeiden laulu painottaen tavujen mukaan kuulosti oudolta, mutta toisella kuuntelukerralla maistui oivalta tehokeinolta.
Mainio sävellys ja rakenne sovituksineen sekä hyvä teksti kaipuusta.
Miksaus ja saundit toimii, tykkäsin
+2   +1 +2
 
peke_ 11.10.2018
No nyt. Tyylipuhtaasti uskollinen 80-luvun alkupuolen italo discolle, hieno ja yksinkertaisuudessa hyvin toteutettu sävel. Sanoitus huokuu tuon ajan haikeaa Leeviä, jännä yhdystelmä.
+2   +1 +2