Myönnän että pierettää

Poop Dilan

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
ylermi 07.04.2018
Sun vähän balladinomainen juttu sinänsä on ihan hyvä juttu, mutta tuo pieretys..se ei oikein iske. Sä pystyt kyllä parempaan, mutta älä vedä anaalia mukaa, vaikka joku suo voi ottaa päähän. Kyllä sun juttujas kuuntelee ilman, että vedät anaaliksi.
0   +1 +2
 
9
Popkorni 24.03.2018
Myönnän, että hymyilyttää. Pieruhuumorille on muutenkin aina se aikansa ja paikkansa telluksella vuosiluvusta välittämättä. Sanoituksessa on taas runsaasti hedeä ja oivalluksia. Makoisan taustan olet myös tähän väsännyt. Tykkään erityisesti noista voksujen säädöistä. Istuu. Ja nykyajan laktoosi-intoleranssi-ihmisviidakossa tälle on jopa selkeää tilausta. Niin ja olin itse asiassa ihastunut tähän biisiin ihan vain lukiessani tuota pelkkää biisikuvailua. :)
0   +1 +2
 
Tackle 22.03.2018
Tässä on paljon sanomaa. Tuli muun muassa mieleen, että pitäis tosiaan välissä muistaa myös vähän leikkiä taiteen kanssa. Liikaa itseltään vaativalta taiteilijalta pikkuhiljaa kuristuu väylät tukkoon, ja sitten hinkataan viisi päivää yhtä pianoraitaa, joka ei kuitenkaan ole menossa kovin paljon mikseriä kauemmas. Sitten se tekeminen voi pysähtyä kokonaankin jos menee liian kireäksi puurtamiseksi, kunnes taas muistaa että leikkiminen on paljon mukavampaa kuin työnteko. Tämä kappale muistutti tätä kuulijaa siitä asiasta nimenomaan. Kiitos
0   +1 +2
 
Windywalk 20.03.2018
Tässä biisissä on sanomaa ja sellasia ajatuksia mitä on hyvä itselleenkin muistuttaa aina välillä :) Taitavasti rakennettu, kiva, rytmikäs sovitus. Noita pieru efektejä on käytetty ehkä vähän liikaa, kun vievät niin paljon huomiota tästä taiteellisesta pläjäyksestä joka on ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen :)
0   +1 +2