Breeze

Poop Dilan

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Popkorni 10.03.2018
Täällä kun on ollut paljon puhetta enkusta ja siitä, miten se suomalaisen suussa taittuu laulaessa aika usein hieman kankeasti tai liian painokkaasti, niin en yllättyisi, jos tämä biisi olisi saanut alkuideansa just siitä. :) Ja kyllä meikä jatkaa taas teikän hehkuttamista, sanokoon Herra Hifistelijä myöhemmin taas ihan mitä tahansa haluaakaan. Mutta siis todella herttainen ja herkullinen teos vans ögen. Kuulokkeet korvilla kuuntelin tätäkin jälleen kerran aito hymy huulilla. Jotenkin ah niin rentouttava HMK=hyvänmielenkappale. Hyvät taustat ja mainio tulkinta. Ja ah tuo ihastuttavan kangisteleva enkku noine pirteine sanavalintoineen. Tuo voksuraitakin just bra kirkas. Toimii!
Niin ja lisäksi täytyy vielä todeta, että jopa tämän artistisivun värimaailma toimii meikän silmille. Artistin kuvauskohta jossa lainataan Hifistelijää herätti myös suurta hilpeyttä. :)
+2   +1 +2
 
Windywalk 02.03.2018
Täs biisissä on samaan aikaan jotain ihanan onnellista ja toivorikasta, mutta samaan aikaan jotain kovin haikeaa ja surullista. Hyvin kaunis sanoitus. Rauhallinen sovitus. Melodia ei ihan vielä oikein auennut, mutta sehän tarkoittaa että tätä piitää kuunnella useaan kertaan :)
+2   +1 +2