Hulluna Sinuun

Popkorni

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
BVR 11.02.2018
Biisi kun oli tovin mennyt niin sieluni silmien eteen lävähti kuva Sierramiehestä, ja pakkohan se oli koneen uumenista kaivaa esille, ja hymähdellä. Voin kuvitella kuinka hunajakieli on hurmannut naisia nuorena sierralla, ja äärettömän trendikkäällä ulkoasullaan, unohtamatta sanavalmiutta ja yltiöpositiivista asennetta. Eihän tää nyt miun musiikkia ole, ei sitten mitenkään, mutta jotenkin noi mielikuvat, ja se että teikäläistäkin tuntee jonkinverran, niin korostaa biisin "hyvyyttä". Tää on sen verran aitoa teikäläistä että kyllä tästä nyt on vaan pakko pitää.
+2   +1 +2
 
9
NaNa_ 09.02.2018
Aeevan ehaanan keponen kipale! Kertsi sopivan yksinkertainen - voin kuvitella live-esiintymisen, jossa yleisö laulaa kuorona mukana :) Omaan makuun kappale on vain hieman liian lyhkänen. Ois voinut kuunnella pidemminkin. Huudahdus kyllä herättää uinuvankin rakastetun :D Kiva huomata, että kyllä sen räväkän Poppari-nettipersoonankin takaa löytyy pehmeän rakastava tulisielu :P
+2   +1 +2
 
Michka 28.01.2018
Hittolainen. Huikeaa kehityskaarta, pakko arvostaa! Ei tässä ole pyörää uusiksi keksitty ja hieman kulmikkaaksikin se on jäänyt, mutta jotakin äärimmäisen sympaattista tässä on. Tykkään tosta sovituksesta. Olen nyt pari kertaa kuunnellut tämän miettien, että olisiko ei-ihan-niin-midit soundit tähän parannus vai pahennus. En osaa sanoa. Lyriikat toimii ja kaikkiaan tässä on aineksia enemmän kuin monessa radiohitissä. Muistinko jo mainita, kuinka sympaattinen tää on?
+2   +1 +2
 
J. Hifish 27.01.2018
No nyt on röllipeikko rakastunut. Ihastuttavan puusilmäisen lapsenomainen sanoitus. Hyvä mielihän tästä tulee. Musiikilliset ansiot nyt jäävät kovin vähiin, mutta ei tällainen renkutus dimmejä kaipaa. Noi puhejutut voit sitten seuraavassa biisissäsi skipata :)
+2   +1 +2
 
Windywalk 27.01.2018
Tää on aivan ihana biisi :) Samaa mieltä syviksen kanssa lyriikoista ja tuosta kaiken kruunaavasta huudosta biisin keskellä!
+2   +1 +2
 
9
Miellyttävää keinuvaa latinosävyistä indie-poppia, sovituksessa monia herkullisia paloja, koskettimien lelumaiset soundit ilahduttavat. Lyriikassa ollaan asian ytimessä. Kivasti laulun ja spiikkauksen vaihtelua - Keskellä kuultava huuto toimii, ja loppuun jätetty vaipan vaihto päättää teoksen hymyyn. Melodia tarttuvaa, vokaalit harmonioineen hyvät.
+2   +1 +2