Kiitoradalla

Poop Dilan

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Felix N 14.03.2018
Nerokas sanoitus ja mainio kappale kaikin puolin. :) Tekstissä Poop on elementissään ja sovituksessa on letkeä tanssittava ote. Laulutulkinta toimii sympaattisuudessaan jälleen hienosti ja tyylillisesti Poop on selvästi lähtenyt etsimään uusia, diskompia sävyjä musiikkiinsa. Vuosien jälkeen mies on valmis myös uudistumaan. Mainio hyvänmielenbiisi. :)
+2   +1 +2
 
BVR 11.02.2018
Vähän ku miespuolinen Kikka tapais Leevi and the Leavingsin, ja sit ne sais jollain epäpyhällä rituaalilla aikaseks lapsen joka alkaisi tekemään musiikkia, en oikein nyt paremmin osaa kuvata tätä. Tai no, "vänkä" vois olla kanssa ihan istuva sana tälle.
+1   +1 +2
 
9
NaNa_ 09.02.2018
Kuunnellessa suu vääntyy väkisin hymylle ;) Sanotuksissa oot kyllä aivan uskomaton virtuoosi! Pikkutuhmaa, eikä vaan kaksmielistä, vaan monimielistä sanailua on kiehtovaa kuunnella. Suomenkieli on kyl veikeetä, kun sitä osaa oikein pyörittää :) Hellyyttävän herkkä laulutulkinta, tollanen salaa vihjaileva :P
+4   +1 +2
 
J. Hifish 04.02.2018
Näppärä ja hauska sanoitus. Laulaja kyllä vois laulaa paljon rohkeammin. Tämmöisessä biisissä tuo ääni pitää näet lähteä palleasta tai jopa palleista asti. Kumminkin ihan kohtuullisesti pysytään nuotissa niin ei muuta kun poweria lisää. Sävellys ja osin sovituskin on kepeähkö, mutta kuuluu tämän tyyppisessä biisissä tietysti asiaan.
+2   +1 +2
 
10
Loistava :)
+1   +1 +2
 
10
Popkorni 08.01.2018
Voe mahoton miten mainio! :D Ihastuin tähän heti ekoista sekunneista, kun voksut alkoivat! Ja jälleen kerran muutes upea ja uniikki lähestyminen Mikserin Biisikilpailuun. Miehessä asuu pieni nero! Nyt olit saanut nuo voksutkin kirkastettua ja sympaattinen äänesi tulee sieltä nyt paljon paremmin esille. Pidä tää! Hymyilin läpi koko tulkinnan. Nuo "LAS"-painotukset toimivat muutes harvinaisen herkullisesti...tai jopa herpillusesti. Tuo sanoitusmaailma on just eikä melkein. Ei pysty antaa kymppiä vähempää. Tää vaan osuu niin meikän tajuntaan. Tässä on muutenkin just sitä musaharrastelijan aitoa rönsyilevää otetta hyvällä idealla ja sydämellä ilman että hiotaan se biisi liian kliiniseksi. Juuri tällaisten oikealla tavalla hämmentävien ja samalla koukuttavien demoteosten takia ajauduinkin aikoinaan Mikseriin. Kiitos!
+2   +1 +2
 
Windywalk 08.01.2018
Ja Poop pistää taas parastaan :) Kyllä tässä tulee sellanen fiilis että pitää singahtaa ylös ja ruveta tanssimaan pitkin seiniä. Jollain tapaa ... "karibialainen" synth pop fiilis tässä. Varsin hilpeä biisi, saa hyvälle tuulelle. Pirteä sovitus. Sanoitukset Poopin tapaan "harkitusti yksimielinen", eli hyvän maun rajoissa, ja silti... ei voi kun nauraa! Pisteitä myöhemmin...
+2   +1 +2