The Call

Hit Music

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

BVR 11.02.2018
Diggailin itse kappaleesta mukavan napakka ja siinä oli sellasta sunnuntai aamun aamukahvifiilistä, tai sitten sellasta kun ajelet, myöskin sunnuntaina, yöllä pitkää matkaa autolla. Voksut oli vähän sellasta että menis neljän promillen kännissä homobaariin heterona heilumaan, ja havahtuisi siihen että joku huohottaen nuolee siun korvaa. Instrumentaalina olisi vallankin makoisa biisi!
0   +1 +2
 
10
NaNa_ 09.02.2018
Oih!! Nyt toimii ja uppoooo!! En vaan millään voi pysyä paikallani tätä kuunnellessani, joten kommentitkin jää aikas lyhkäsiksi kun perse ei millään pysy penkissä! Mutta ei tämä kommentteja juuri tarvitsekaan - liikuttava tekele ihan kirjaimellisesti! Taso laaaaadukasta ja mukaansa tempaavaa!!
+2   +1 +2
 
J. Hifish 31.01.2018
Laadukasta tuotantoa. Sävellykselliseti vähän jotenkin hajuton ja mauton. Tuo päällä soiva syntikkariffikin on hieman liian tutun kuuloista. Mutta ei nyt liikaa haukuta, kyllä tässä silti hyvä meno on ja efektoitu laulu toimii.
0   +1 +2
 
9
Popkorni 11.01.2018
Komppaan Windywalkia eli kuvaus Oodikilpailuosiossa avaa biisiä näppärästi. Ja on kyllä muutes jäätävän komeet saundit tässä. Jopa hämmentävän kovatasoinen teos. Sanoista oli hieman hankala saada selvää ja samalla tykkäsin siitä, miten voksut olivat ikään kuin yksi osa musaraidoista. Osa kokonaisuutta ilman perinteistä voksut pinnalle ja tausta on taustaa -meininkiä. Kympin toteutus. Biisinä ei vaan herättänyt ihan yhtä kovia arvoja, joten siitä syystä tiukka ysi tälle. Mutta on kyllä kadehdittavan hienolla tasolla teikän tuotanto. Ei voi tällainen puuhastelija edes käsittää, miten tällaisia saundeja leivotaan. :)
0   +1 +2
 
Windywalk 10.01.2018
Jälleen todella tasokasta kamaa omassa genressään. Kisabiisin esittelyssä kiva teksti, antaa enemmän ulottuvuutta biisille. Kuka ikinä tässä laulaakaan, toimii!
0   +1 +2