Insane

Andora

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

poo 27.01.2007
Hieno filiistely. Unelias riipumattomeininki. Hyvälle laulajalle kiitosta englannin lausunnasta joka niin usein tässä maassa lipsahtaa ärsyttävästi jenkkipuolelle... Ei tällä solistilla.
0   +1 +2
 
9
pommikaitsu 17.05.2005
tästä tuli aluksi mieleen norah jonesin vanhemmat levyt. kevyttä poppia ja hiton hyvä chilli. olisin odottanu jotain lisä potkua vielä jonnekkin.

jatketaan harrastamista.

käy arvioimassa munb biisejä.
pingviiniä sekä punkkia.
0   +1 +2
 
9
kumpo 26.04.2005
Joku tossa taisi aiemmin jo mainita että uskomattoman pehmeä ja ihana ääni on mimmillä! En ole yksin. Mutta se mikä muhun kolahti oli toi rytmikapula! Sille pisteet. Ja loistavalle soitannalle kauttaaltaan. Erittäin tyylitajuista fiilistelyä.
0   +1 +2
 
9
lypsy 23.02.2005
Pehmeä kuin jänis ja jähmeä kuin..öh, juu. Loistavaa kamaa! Ilmaa ja tilaa löytyy, vaikka muille jakaa. Ja tuo ääni on kyllä kuuma.
0   +1 +2
 
9
Jukk. 23.10.2004
Tämäkin toimii. Laulu on mukavan lähellä, sopii meininkiin. Tässäkin biisissä voisi olla tossa kertsissä yhtä muhkea alapää, kuin tuossa Hold The Fire Upissa, mutta paljon muuta valittamista tässä ei olekaan. Huva!
0   +1 +2
 
9
wicasa 03.09.2004
Tämän kuunteluhetket tosiaan ovat nautinnollisia! Ei tämän tyylinen musiikki tästä parane... (ja tämän kirjoitettuani teiltä tietysti tulee tänne vielä parempaa... siksi "vain" 9)
0   +1 +2
 
10
Cover Girl 08.07.2004
Aivan upeaa groovaavaa fiilistelyä. Pehmee ja kärsivällinen laulu. Sopisi kuin jarru alamäkeen savuiseen klubiin, jossa puputyttö jakaa särkynytsydämisten pöytiin savukkeita ja nenäliinoja. Biisi pysyy autuaan raukeassa fiiliksessään loppuun asti eikä sorru kertseissä tai muissa kikka-koukkuiluissa kalastelemaan hyväksyntää niiltä joihin levettomampi poukkoilu vetoaa. Soitannasta ja nappulan-kääntö-nippelihömpästä en sano mitään, koska hypnoottinen laulu jätti aika lailla muun jalkoihinsa... :) Sori pojat, neito jyräs.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 22.07.2004
Hyvin soitettua ja kauniisti laulettua. En tästä keksi oikein mitään moitittavaa, paitsi ehkä biisitä joka jotenkin kummasti jättää kylmäksi. Vähän ehkä hakusesti söpöilyä ja sellaiseksi jää. Ihan ok, silti.
0   +1 +2
 
9
Kukkonen 08.07.2004
Erittäin hienoa ja hyvää fiilistä. Soitanto on tasaista ja laulaja osaa hommansa. Laulajan äänestä tulee mieleen joku poppi-tähti. Nimeä en nyt saa mieleeni, harmi.

Biisi alkaa mukavan leppoisasti ja fiilis vaan nousee siinä minuutin kohdalla. Pikkasen on melankolinen meno, mutta rauhallinen. Jes! Kitarat olisi voinut olla mun mielestä hieman kevyempiä, niin ne olisivat sopineet laulajan ääneen ehkä enemmän. Eipä tästä voi kun pitää, mutta ysi tulee, koska pari kohtaa oli missä laulajan ääni hieman eksyy eri tielle, mutta vain hieman...

Fiilistelybiisi, eikä missään nimessä yksitoikkoinen!
0   +1 +2
 
9
Tumppi 02.07.2004
Oi kun tuntuu tälläisillä yö tunneilla tämmöinen musiikki hyvältä. Mukava soundi, mitä nyt vähän tuo yksitoikkoisuus häiritsee. Mutta muuten vallan mukava fiilistely biisi. Muuta en osaa sanoa. Mutta pidin silti.
0   +1 +2
 
9
musadiggari 11.05.2004
Tosi hieno ääni naisella :) Biisikin varsin hyvä, ei mikään täyskymppi, mutta laitetaan ysi. Säkeistöt kaipaisivat jotain mielenkiintoa. Lisäksi biisi loppuu vähän kummasti, ikäänkuin seinään.

Bassoa tosiaan voisi laittaa vähän hiljempaa ja lisäksi sitä voisi lisäksi vähän kompressoida. Rummut hukkuu kertsissä jonnekin, basson alle varmaankin. Toisaalta, pääasia, että kaikesta saa selvää ja fiilis välittyy.

Tsemppiä jatkoon! Hyvältä vaikuttaa :)
0   +1 +2
 
9
Antti Kaukomaa 15.04.2004
Hyvä veto -- hyvää laulua. Erittäin hyvää.

Itse pidin noista hitaista A osuuksista. Ne jättää mukavasti tilaa laululle ja soundit on paikallaan. Niukasta bassolinjasta ja rumpupolitiikasta pidin. Musa on hyvää kun siitä ei julkee enää ottaa mitään pois ;-)

Sitten se B osa jossa pellit raikaa ja skitat tuuppaa vallia. Siitä en tykänny ihan hirveesti ja sen kliimaksin olisin tykänny rakentaa jotenkin muuten ... mutta tämä on ihan makuasia. Se on hyvä että dynamiikka vaihteli.
0   +1 +2
 
9
Prologue 09.05.2004
Laulu toimii helvetin hyvin molemmissa biiseissä: se on sopivan etäistä, utuista ja pehmeää. Biisinä tykkäsin enemmän tästä Insanesta - mukavia Erykah Badu -tyyppisiä juttuja, laulusoundista mieleen tulee myös etäisesti suosikkini Nina Simone.

Mun mielestä yhteissoittokaan ei tässä nyt mitenkään häiritsevästi haparoi. Bassopuolta on ainakin tarpeeksi, ehkä jopa vähän liikaa.
0   +1 +2
 
10
Botro 07.04.2004
naisvokalisti oli ihan kivan kuuloinen. vai oliko tämä sitten tuo joonas joka lauloi.? joonaksella on hyvä ääni joskin melko naisellinen. hyvä fiilis tuli kuunnellessa siltikin kun ei ajatellut liikaa. sävelkulku ja melodia oli oivallinen.
0   +1 +2
 
Tommy Waits 05.04.2004
Kyllähän mie oon aikaisemminkin sanonut, että tässä biisissä on hieno lemmenlaivatunnelma. tekee mieli avata aurinkotuoli, tilata lasin pina coladaa ja kattella vähän misuja keket päässä.
0   +1 +2
 
7
Intelligent B 04.04.2004
rauhallista, hyvän kuuloista poppia juu. mutta tuntuu, niinku jotain puuttuis, syntikka taustalle tukemaan?
0   +1 +2
 
7
Aleksis XVI 04.04.2004
alko turhan hitaasti.kaks minuuttia,ennen ku lähti kunnolla käyntiin.laulaja on tosi ammattimainen,kyllä.ja kitarat tuo mukavaa fiilistä.mutta tuo alkustartti pisti vaan niin harmittamaan.tekis mieli antaa kasi,mut tää on silti seiskan arvonen.
0   +1 +2
 
VA 03.04.2004
Pehmeys lienee tämän kappaleen valtti. Mikään ei satu ikävästi korvaan, teknisesti kappale on hyvää tasoa ja kokonaisuus on miksattu varsin tasokkaasti. Vokalistin äänikin on miellyttävän pehmeä ja rauhoittava vaikkakin tuota hengähtelyä ja vastaavaa olisi voinut jättää pienemmälle, sillä nyt vokaaleissa on ehkä pientä ylieläytymisen makua. Hyvältä ne silti kuulostavat, kuten kaikki muukin. Kitarasoundi olisi ehkä voinut olla vielä cleanimpi ja välillä korkeammaltakin olisi voinut kitaroida. Joka tapauksessa biisi on erinomaisessa tasapainossa (rumpujenkin osalta joka on sentään aika harvinaista Mikserin popkappaleiden saralla) ja kuulostaa yksinkertaisesti kauniilta. Joten tuota tuota... niin. Hyvä kappalehan tämä on.
0   +1 +2
 
9
Lamer 03.04.2004
Juu on kyl tyylikästä musaa... pojot kotiin.. siis sinne kotiin.. jooh ei oikein mitään pahaa sanottavaa tällasesta musasta..
0   +1 +2
 
8
Mr Alex 29.03.2004
Biisi oli mukava - vähän niinku jazz/pop -fiilistelyä. Erittäin miellyttävä lauluääni, tuotoksen vahvin lenkki mielestäni. Taustat paikoin vähän haparoivia. Hyvä tunnelma..
0   +1 +2
 
9
Salminen 24.03.2004
Onpahan muuten upeaääninen laulaja! Kappalekin on mikserissä valitettavan harvoin vastaan tulevaa sielukasta chillailupoppia, mainiotunnelmaista sellaista vieläpä. Erittäin mielelläni antaisin kympin, mutta muutaman pikkuseikan takia sormeni vastustavat tätä korkeimman numeron käyttöä, jonka suhteen olen huomannut muutenkin tulleeni melko kitsaaksi viime aikoina.

Kappale kasvaa aina kertosäkeeseen tultaessa todella hienosti, mutta säkeistöön takaisin tultaessa meininki tuppaa hieman pysähtymään. Soitossakin on ajoittain pientä tarkkuuden puutetta vaikka ruodussa hyvin yleisesti pysytäänkin ja soitto tapahtuu hyvällä maulla. Kappaleen rakennetta olisi ehkä voinut vähän vielä monipuolistaa, kertosäe varsinkin olisi saatu vielä mielellään vetää toiseen kertaan lopuksi. ABABA- rakenne oli vähän yllätyksettömän kuuloinen.

Vielä soundipuolelle voisi sen verran antaa vinkkiä että kompressointi olisi ollut hyvä idea varsinkin rummuille ja bassolle. Kaikuakin olisi ehkä voinut vähän reippaammin olla tämäntyylisessä tunnelmoinnissa. Kaikenkaikkiaan kyseessä on kuitenkin erittäin hieno biisi joka paranee useamman kuuntelukerran jälkeen vielä entisestään. Nämä kaksi kappaletta onnistuivat luomaan suuret odotukset bändin tulevaisuudelle, kunhan pikkuasiat vielä saadaan hiottua kohdilleen. Liityn fanilistalle ja odotan innolla tulevaa materiaalia!
0   +1 +2
 
10
dimi 23.03.2004
tässä on kyllä aivan käsittämätöntä laulantaa!?!
todella hyvä!!
0   +1 +2
 
10
velisalo 23.03.2004
Tää on tosi hyvä. Varmaan parhaita mikserissä. Toimii näillä saundeilla aika hyvin. Tuntuu, että tohon lauluun on lisätty diskanttia, tai sit se on otettu väärällä mikillä tai jotain. Tää on parempi musta ehkä ku toi alempi. Nopeutuupa paljon muuten loppuakohden.
0   +1 +2