Math Class

Body By JAYk

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Lecus 19.01.2007
tätmäkin biisi on tautisen huippu!!!vedätte kyllä vitun hyvin.
0   +1 +2
 
10
Weedy 04.10.2005
kerrassaan mahtavaa, vähän huono on lähteä arvostelemaan sen tarkemmin koska tätä musiikkityyliä on tullut liian vähän kuunneltua tähän mennessä. sieltähän se taustalta DT jne paistaa, joka ei ole huono asia ei. Soittotaito on herroilla lievästi sanottuna hallussa. ainut negatiivinen asia on että kappaleet ovat täällä eivätkä (ainakaan tietääkseni) levyllä kauppojen hyllyillä. mutta vielä lyhyesti: mahtavaa. :)
0   +1 +2
 
10
substance 10.12.2004
ekaa kertaa vasta kuuntelin teidän biisejä.
täähän on vallan mainiota tavaraa. omassa
genressään etenkin tälle biisille 10, vaikka
oonkin henk koht. rajottunut aika paljon
sinne ozricin suuntaan yleensä ;)
0   +1 +2
 
9
Lowborn 04.06.2004
Jees, Piti otteessaan loppuun asti. Hienoa.
0   +1 +2
 
10
ocean 12.05.2004
Mahtavaa. Tällaista se progeilun pitää ollakin. Hetkittäin levähdetään mukavien soundien kanssa ja seuraavaksi ampaistaan rytmikikkareiden maailmaan. Nuo pianolla varustetut osuudet olivat erinomaisen kuuloisia kauniine melodioineen. Rytmijutut toimivat hienosti, ja pojat soittavat erittäin hienosti yhteen. Tätä on todellakin ilo kuunnella! :)
0   +1 +2
 
Quki 11.05.2004
tosi komeeta fiilistelyä, osaatte käyttää soittimia todella hyvin, pidän paljon, kokeilkaapa huviksenne vaikkapa sanoja tähän :) sopisi hyvin
0   +1 +2
 
9
tammina 07.05.2004
Taso säilyy. Matikan kaavoihin ei olla kangistuttu.
Biisin toinen osa, tuo hämyinen virkkaus on erityisesti
mieleeni. Loppui yllättävästi..
0   +1 +2
 
9
Aleksis XVI 28.04.2004
alun 'koulunkellonpirinä' oli hauskan kuulonen.heti tuli bisistä mieleen aamuinen koulupäivä,kun tahtoo jatkuvasti väsyttää jamkuinka pihalla aurinko paistaa kirkkaasti.Tekis mieli kirmata pihalle ja nauttia tulevasta kesästä...Mut joo.Biisi aivan mainio.Ei pahemmin moittimisen varaa.Noi fiilikset oli vaan mun mielestä arvokasta pistää tähän.Pisti tänkin päivän vähän valoisammaksi :)
0   +1 +2
 
konemies_ 28.04.2004
Aikalailla raikas kappale. Taidokasta meininkiä. En tällaisesta progeilusta juuri perusta. Äänitys ja äänenlaatu on ihan hyvällä mallilla.
0   +1 +2
 
10
drlecter 27.04.2004
Eipä tässä paljoa lisättävää enää ole eli kymppiä pukkaa.
0   +1 +2
 
Snoze 05.04.2004
Ei oikeestaan kuulu mun makuuni tällanen.. Mutta dikkailin tosta pianosta mikä vilahteli siellä jossain. Ja mielestäni nää muutkin melodiat on parempia kun yleensä. Aika poppia tosin. Mutta kyllä tän mielellään kuunteli.
0   +1 +2
 
Zachary 30.03.2004
Minä en voi sietää edes tämä tyylilajin suurimpia mestareita, joten enpä pidä tästäkään. Mutta en todellakaan kuulu myöskään kohdeyleisöön. Tällainen musiikki tuntuu miellyttävän ainoastaan toisia muusikoita, jotka veivaavat samanlaista instrumentaalimeininkiä. Soittotaitoa on ja sehän lienee tällaisessa jutussa kaiken A ja O. Huono olen arvostelemaan tätä matskua, suljen siis suuni.
0   +1 +2
 
Okapi 30.03.2004
Heh, kellonääni oli hassu.

Taidokasta soitantaa, ja hyviä riffejä. Soundit koko lailla justiinsa nappiin. Eipä juuri mitään valittamista. Mukavan letkeää menoa, tiukkoja riffejä ja tyylikkäitä vaihdoksia samassa paketissa. Hyvä.
0   +1 +2
 
9
zood 30.03.2004
No ihan alkuun pitää sanoa että biisi kun alkoi, en ollut lukenut biisin esittelyä vielä enkä täten huomannut että tämä on instrumentaali kappale, pelästyin jo että sieltä tulee jotain teinipunkkia ;) biisi olisi toiminut ilmankin tuota kellonpäristystä alussa. Olisipa minullakin ollut noin hauskaa matematiikantunnilla. Vähän tällaista sankarirokkia, kivoja kikkoja löytyy biisistä ja soundimaailma on ihan kohdillaan, kaikinpuolin toimiva kokonaisuus.
0   +1 +2
 
10
kudusai 23.03.2004
Oli pakko lähteä pois kommenttiringistä ja tulla kuuntelemaan teidän muutkin biisit. Joo, kieltämättä tästä tulee mieleen Liquid Tension Experimentin ja DT:n jotkin biisit tai no koskettimia soitellaan varsin Jordan Rudessmaisesti. Ei toki huono asia ja soitto pelaa hyvin.
0   +1 +2
 
Moosefrog 18.03.2004
Hyvän kuuloista fiilistelykamaa, hieman alun jälkeen jäin hieman odottamaan että laulaja hyppäisi puikkoihin, mutta niin ei tapahtunutkaan. Seurannut kitarasoolo kuitenkin oli hyvä :) Musiikkityyli ei varsinaisesti tämäntapaisena kuulu suosikkeihini, mutta hyvää soittoa on aina kiva kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Peb 13.03.2004
Erittäin kaunista "nykivää keskustelua..."
0   +1 +2
 
10
WandaT 17.02.2004
Täähän oli kerrassaan loistava.mää oon kans semmonen juro suomalainen, että mä uskallan hieman tosta kaupallisesta poiketa..mutta proge menee yleensä aika paljon ohi sen rajan:D mutta te äijät panitta meikän ajatuksen kyllä uusiksi. aluksi "progressiivisin"musa jota kuuntelin oli kiasma....tokihan sekin on komeeta, mutta huomattavasti eri tyyliä.

tämä kipale on toinen kuuntelemani biisi teiltä. eillä on hyvin komea ja itsenäinen käsitys musiikista ja käsittely tapanne on ihailtavaa. Biisi jaksaa ylläpitää meikän mielenkiinnon kyllä kokoajan. se on hyvän tuulinen ja alkoipa sananikkarin päässä heti sanoja pyörimään. erikoismasininta vielä tosi vetävälle alulle!hienoa tyypit!

luv:TexasWand
0   +1 +2
 
Haava 17.02.2004
perus kivaa kitarointia... Kivat rummutkin... Itse asiassa tässä on kaikki oikein kivaa... suunnileen 2:25 alkanut pimputtelu pätkä oli hyvä... Biisissä oli muutenkin hyviä progeiluja ja kivaa instumentaali fiilistelyä... Kokonaisuudeta en oikein saanut kiiinni. Vähän sellainen "soitetaan vähän kaikkea"-olo tästä tuli... Nos soittajilla oli kivaa ja se kuului läpi... Vähän turhan tarkkaa vetoa minulle, mutta ihan jees biisi silti.
0   +1 +2
 
10
hazardi 15.02.2004
Jepjep, joku kiljumaan tähän kovaa ja korkealta...ei nyt ihan silti kuitenkaan. Kaikki eivät vaan ymmärrä hyvien instrumentaalien päälle. :)

Onhan tässä hieman Dream Theater vaikutteitakin, mutta huomattavasti rennompaa menoa. Harvemmin Mikserissä kuulee näin hyvin toimivaa progea.

0   +1 +2
 
9
Sateentekijä 11.02.2004
Harmillisen usein kuulee synkkää tai muuten vaan kovin raskasta vastaavan genren kappaleita. Tämä oli iloisuudessaan mukava poikkeus tähän mennessä vastaan tulleista proge-kappaleista. Pidin tästä kovasti.
0   +1 +2
 
9
Salminen 11.02.2004
Matematiikan tunnit olivat kyllä koulussa aikanaan niin tylsiä ettei mitään rajaa, ei ihan tämän kappaleen mukainen tunnelma tule mieleen niitä muistellessa. Tässäkin kappaleessa on vaihtelua reippaasti, soiton ja soundien ollessa tuttua, korkeaa tasoa. Hyvin toimivaa progea, biisikään ei ollut liian pitkä.
0   +1 +2
 
10
WaurioRocks 11.02.2004
Olisipa koulussa ollut joskus näin hyvä fiilis! Tämä kolahti kyllä.. Mukavaa kitararokkia. Ei liian vaikeaa kuunneltavaksi. Alkupuolisko oli mun mielestäni parempi kuin loppuosa.. Melodiaihminen enemmän olen.. Ihan lopun kitarasoolo oli piristävä.
0   +1 +2
 
10
Rhino 10.02.2004
Äskeisen konehelvetin jälkeen on pisteet herkässä. Varsinkin, kun proge ja oikeat soittajat ovat lähellä sydäntä. Hivelevän kaunista progea. Kymppi. Kiitokset rytmiryhmälle erityisesti.
0   +1 +2
 
10
sakke-makke 10.02.2004
Soittotaitoa löytyy. Biisintekijän virkaa myöskin.Ihanat snarefillit ja loisteliaan puhdasta soundia rummuissa. hihat "tirisee" maukkaasti. Musikaalin makua, pianoa ja upean kuuloista kitaraa. Erittäin kaunista progea ja hyviä fillejä ja muutenkin...hyvin miksattu, vahvat, täyteläinen miksaus. genreen kuuluvat bassosoolot ja "epärytmeilyt" kieromman kitaratiluttelun väliosalla...jonka jälkeen palataan taas "Musikaalimenoon". Moniulotteinen ja viihdyttävä kappale. Tämä täytyy ladata kyllä ihan koneelle asti. Tässä voisi todellakin puhua orkesterista!

Viihdyttävä paketti. En toista enempää ylistäviä sanojani, tyydyn vain vielä kerran sanomaan että kaikki toimii niin miksauksen, sävellyksen, progressiivisen rockin rakennelainalaisuuksien, eli bassosoolojen yms. osien myötä. Miellyttää kympin verran.
0   +1 +2
 
9
Badmad 05.02.2004
Lupaava alku.. tuli mieleen noi Liquid Tensionin pianoveivuut. Tässäkin on saundit kohdillaan ja biisinä mielenkiintoisempi kuin toi christian mail. Siistejä kuviota koskettimilla tuolla taustalla. Edeleen nuotit osuu kohdilleen ja progen ehdoilla täs mennään joten ei voi kuin fiilistellä mukana!
0   +1 +2