Beyond the Violence

REBELROCK

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

tuntematon_pelle 17.12.2011
Alun pimputtelu oli kyllä hyvää shittiä. Mutta mitä sitten tapahtui? Mukaan tuli tollaiset korvia viiltävät diskanttipainoiset digitaali sirkkeli särökitarat. Mun mielestä tallainen musiikki vaatii ne mikitetyt kaapit joissa on ihan erilainen ominaissoundi kuin PODeissa sun muissa vempuloissa. Mutta toisaalta ymmärrän kyllä kyseisten laatikoiden helppouden.

Rummuista sanon vähän samaa kuin Zomby eli tuo lievä konemaisuus häiritsee jonkin verran.

Sävellys onkin taas oikein kunnon jyystöä. Tätä voisi kuunnella pidempääkin. Soundeja kun parantaa vain niin tää olis ihan maailmantasoista kamaa. Vähän tää kaipais ehkä enemmän dynamiikkaakin, mutta se nyt ei kai varsinaisesti tähän genreen hirveesti kuulu.

Mutta miksi laulussa oli käytetty noin rankkaa vireen korjausta. Tällainen kama vedetään kunnilla vituilleen! Välillä vokaaleissa oli kanssa ihan liikaa kaikua. Muutenkin tuo kaiun käyttä ei oo ihan samaan tilaan osunut.

Hyvää shittiä tää on kyllä musiikillisesti. Voisin kuvitella että se vanha versio lofimmilla soundeilla potkisi minulle paremmin.
+2   +1 +2
 
9
Ted Nugentti II 16.12.2011
Meinasin käyvä kitisemään rumpusoundeista, mutta kun laittaa tarpeeksi volumetta niin ei häiritse kauheasti enää. Muuten on tyylikäs biisi. alkuperästä en oo kuullu, mutta kyllä tää jyrää taas oikein ison maailman malliin saaTANA! tjoo-o. Millä ohjelmalla sie muuten teet nuo rummut? kannattasko harkita jotain muuta?
+2   +1 +2
 
10
Ace Metalhead 09.12.2011
Loistavat sanoitukset. Ultrahifit soundit. Tempo vaihtuu kivasti, nopeampaa olisi kuunnellut enemmänkin. Nyt on vokaalit selkeämmät kuin Steamtrainissa. Laulussa hienoja loppuvenytyskarjaisuja ja mukavasti särmää. Mutkaa ja koukkua löytyy ja täähän on aitoa ysäriä, joka varmaan on tulossa kohta muotiin. Megadethille varmaan kelpaisi tämäkin biisi...
+2   +1 +2
 
9
CurseUponPrayer 07.12.2011
No mutta, tämähän oli positiivinen yllätys mikseristä! Kitaroissa on sitä sopivaa munakkuutta mitä tällaiseen musiikkiin suorastaan vaadin. Varsin kelpo tuotos, mutta vokaaleihin vielä enemmän voimaa ja asennetta. Sitten alkaa kymppiä napsahtaan niin että paukkuu
+2   +1 +2