Decay And Disappear

Inkvisition

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Varhainen Valo 06.11.2014
Sopii kampaamon lattialle niinku leikatut kaulat!
0   +1 +2
 
9
Kimble Hook 24.11.2010
hyvä biiisi sopii näin tiistai yöhön ja ydinsota dokumentin jälkifiilistelyihin... 9 napsahtaa
+1   +1 +2
 
10
Method 02.10.2010
tällästä musan pitää olla!! kitarat just sopivan säröiset, mun makuun erityisesti tämmönen, vokalisointi hyvässä kuosissa ja kaikki muukin sitte toimii :D
+1   +1 +2
 
Sweetie 21.04.2010
Suttubläkkiä tulee harvemmin enää kuunneltua, joten kyllä tämä tähän hetkeen sopii mukavasti. Soundit ovat toisaalta vähän turhankin seesteiset oikein kunnon tuhnumenoon ja taas vähän turhan suttuiset sellaiseen populäärimpään päähän, mut jätettäköön se nyt omaan arvoonsa. Kappaleesta onnistuin pitämään jotenkin hillittömän paljon, vaikkin korvaani sattui tuo leadkitaran soundi, mikä oli vähän turhan koneellinen ja kliininen. Sama koskee kyllä rumpuja. Sylkeä vähän, ja paskaa niin sillä se paranee.

Tämä on jotekin kohtalaisen tavallinen ja turvallinen, ei mitään uutta ja mullistavaa mutta vanhaa ja toimivaa näppärässä vähän kurttuisessa paketissa. Hyvä.
+2   +1 +2
 
10
Setä Lucifer 07.03.2010
Vokaaleihin on laitettu pimeen kuuloinen särö saundi. Kuulostaa hyvältä kaikinpuolin.
+1   +1 +2
 
10
Wargoth 20.02.2010
Tän biisin perusteella on pakko faniutua!
0   +1 +2
 
9
Painaja 14.02.2010
Saundista en löydä mitään moitittavaa, ei mene liian hifistelyksi mutta ei turhan karkeaksikaan. Miksaus on onnistunut kaikinpuolin mukavasti: kitarat menevät hyvin yhteen luoden selkeän kokonaisuuden, basso luo jylhän äänimaailman taaempana eivätkä rummutkaan eivät ole liian pinnalla. Vokalisointi voisi olla inan kovemmalla.

Varsin synkän kuuloinen teos. Riffit toimivat ja kitarat soittavat myös sävellyksen kannalta hyvin yhteen (ei siis vain miksauksen ansiosta). Rumputyöskentely ja laulu ovat perushyvän kuuloisia.
Sanoituksista plussaa. Kappale olisi parempi jos siinä olisi joku selkeä melodinenkoukku mutta toimiihan tämä näinkin!
+2   +1 +2
 
9
Epoche 05.10.2009
Pelottavan jylhät saundit, rummut ovat mainiot ja vokalistin pinnistyksen määrän kuulee. Kitarat soivat kuin omistaisivat maailman, mutta eivät haluaisi sitä. Hetkittäin puudutti virvelisaundi, mutta se on aika makuasia - ja filleissä se toimi tosi hyvin. Kokoajan tuntuu kuin jotain pimeää olisi kaatumassa päälleni..
+2   +1 +2
 
Bin Laden 17.09.2009
iha ku sikaa tapettas
+2   +1 +2
 
Chadonna 07.09.2009
Hauskaa, miten tämä kuulostaa siltä, kuin se olisi äänitetty jossain pimeässä luolassa. Pimeäähän tämä olikin. Tämä on oman musiikkityylinsä laatua. Tulee mieleen ne pimeät illat, kun valehdeltiin äitille, että nyt mennään syömään poppareita koko illaksi kaverille ja lähdettiinkin johonkin keikalle kuuntelemaan tällaista jurinaa.

Mutta muistelot sikseen! Äänimaailma on selkeä, itseääntoistava ja sumuinen. Toisaalta taas juuri sopivan täyteläinen. Lauluääni on kimeä ja yllätyin miten sain sanoista selvää. Toki piti ensin lueskella niitä hieman tuossa.

Makuuni hieman liian pitkä tällaiseksi musiikkikappaleeksi. Lähtee vähän teho pois. Sellainen minuutti pois tästä olisi sopiva. Ei kuitenkaan tule mitään radikaalisti uutta tuossa jotain 5 minuutin jälkeen.

Tulipa kuitenkin pitkästä aikaa kuunneltua tällaistakin. Luulin, että olisit ollut huononpi. Perun nyt mietteeni ja olen positiivisesti yllättynyt. Jatka samaan malliin, tämä on ihan hyvä malli.
+2   +1 +2
 
Satta Timo 03.09.2009
Vittu että on ahistavaa paskaa. Kuuntelemisen avustajaksi tarvitsen 4mg depot medipamin.

Helvetin hyvvää poljentaa rummuissa ja kitarat soi hyvin yhteen, miksauksessa ei mitään vikaa ja laulu on sopivaa pihinää..... Hyvä biisi?
0   +1 +2
 
9
Ekstaasi 30.08.2009
A. Hyvää: Raskas mutta ei kuitenkaan matele eteenpäin vaan rullaa kivasti kohti loppua. Ääni helvetin upee ja sitä ois saanu olla enemmän! Huonoa: Ehkä vähän turhan pitkä?!

B. Mieleen tuli vanha, kylmä ja kolkko linna ja välillä rekka pimeellä tiellä kaahaamassa..

C. Saundit pelaa pirun hyvin eikä niihin oo mitään lisäämistä eikä mitään tarvi ottaa pois!!

D. Rakenne muuten hyvä mutta ''laulua'' olis välillä kaivannu lisää, tiukka paketti joka olis ollu tiukempi ehkä pari minuuttia lyhyemässä biisissä..
+2   +1 +2
 
Andy Livid 03.07.2009
KYLMÄÄ!! Luulot pois. Jätkillä on kyl helvetin paha olla tai sit niin antaumuksellinen olotila Pimeydessä että riivitte tämmöistä ihmisten ilmoille. Rumpusoundi on siisti ja komppi mukavan laahaavaa, kuin vetäisi veristä ruumista pitkin raastinrautaa. Laulusoundissa on lo-fi henkeä kaikkinen pihinöineen mikä tekeekin tunnelmalle sitä mitä on haettukin, hyvää. Kitararaidat on tehty näppärästi, kaksi kitaraelementtiä harmoniassa, soinnut leadimelodian kanssa käsi kädessä kulkien. Välillä poiketaan hieman sooloilunkin puolelle mikä piristää konaiskuvaa hyvin. Pidin eniten biisin alusta, sen raskaudesta. Biisi elää kituvasti kohti loppuansa, pieniä nyansseja muutelleen siellä sun täällä. Pitkä tuskainen tie
jota kuitenkin kuuntelen jo kolmatta kertaa peräkkäin. Vaikka en ole ite se suurin primitiivisen ja synkeimmän blackin ystävä, niin on hienoo kuulla tämmöistä laadukasta kamaa! Pimeyttä niille ken sitä tarvitsee, itse vain sopivissa annoksissa, sen verran raskasta on kuunnella tätä teidän lohdutonta kulkua läpi mielettömyyden ja tuskaisen Tyhjyyden kohti uutta kuolemaa. "Sillä niin paljon on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainoan poikansa jotta kukaan ei kuolisi vaan kärsisi ikuisesti".
+2   +1 +2
 
9
Hatesociety 09.05.2009
Rumpulinja on juuri sellainen kuin pitääkin, ei valittamista.
Vokaalit ovat täydelliset tähän biisiin.
Ehkä vähän turhan pitkä biisi. Syntikoita en kyllä oikein erota,tiedä sitten onko niitä edes, mutta turhalta ne vaikuttavat.
Toimivaa todellakin. Ei tästä loistavaa saa mutta ei tätä haukkumaankaan lähtisi. Hienoa Saatana.
+2   +1 +2
 
9
GoSu 27.04.2009
On kyllä todella harvinaista että Mikseristä tulee minkääntyylistä bläkkistä joka on millään tasolla onnistunut. No, onneksi niitä poikkeuksiakin on.
Industriaalinen ja säröinen soundimaailma on todella edukseen tässä, tosin jossain kohtaa olisi vähän kevyempää efektiä kaivannut vokaaleihin. Tunnelmanluominen onnistuu todella hyvin maailailemalla ja lisäämällä jotain pieniä lisiä joukkoon. Toistoa on kyllä todella paljon havaittavissa, mutta se lienee osa kyseistä veisua. Valitettavasti oma fiilis on tällä hetkellä liian positiivinen että tästä saisi kaiken mahdollisen irti, mutta pitää koittaa huonompana päivänä uudestaan! :)
+2   +1 +2
 
Pohjois-Korea 06.04.2009
Keskitemponen junttaus kuulostaa ihan vitun kovalta. Rummut sais olla kovemmalla. Voksut on ihan kivat, mut tästä puuttuu sellaset brassibläkkikselle tyypilliset "Uh!" huudahdukset. Sopisivat nimittäin täydellisesti tähän.

Vitunmoinen tuomopiopäivän pasuunahan tässä soi. Ehkä nuo vokaalit voisivat olla vähemmän särötetyt. Tietenkin tietynlainen luonnoton tekniikan hyväksikäyttö sopii tälläseen musiikkiin.
0   +1 +2
 
8
Azag 19.03.2009
Kappaleessa mukavan massiivinen äänimaailma. Syntikat toimii taka-alalla ihan jees. Soitto on tiukkaa. Vokaaleista en niin älyttömästi tykkäile, mutta ne menettelee kyl.
Sanat on oudot, mutta jollain tapaa kuitenkin kiehtovat. Riffittely on kyllä mallikkaasti hoideltu, vaikken tästä itse henk koht löydä mitään niin koukuttavaa.
Tämä kipale on kyllä ihan peruspätevä bm-paketti, jonka kehtaa kuunnella useampaankin kertaan. Tällä kertaa 8 tulee.
0   +1 +2
 
10
Soundit on kyllä todella tykit, ja BuranaC:n vokaalit ovat varsin omaperäiset ja erottuvat massasta edukseen. Pääriffit toimivat hienosti ilman mitään turhia kikkailuja, ja korkeammat liidit tuovat mukaan sopivasti vaihtelua ja yllätyksellisyyttä. Kyllähän tässä on potentiaalia vaikka muille jakaa. Todella vahva loppuunpäin kasvava veisu kaikinpuolin.
0   +1 +2
 
10
GxBx 11.03.2009
Aijai ihan ku mun rukouksia ois kuunneltu :DD
Meno on parantunu hymnistä niin saatanasti et en varmaa tähä hätää ees tajua kaikkea. Rumpuosasto on kokonaisuudessaan ihan toisesta ulottuvuudesta soundien ja komppiensa puolesta. Fitzyliini on kyl oikeessa noista snare filleista. erittäin tiuk!! tempo ja tuotantoarvot on kans meikäläisen makuun. Kitarat toimii piru hyvi. kunnon sihinä matto ja levitelty nii saamarin massiiviseks. Huomaa ettei oo eilisen teereen pojat asialla. Laulu on jees, ei mitää ihan perinteikästä. Toimii. Kiipparia ei ilmeisesti oo tai sit se vetää jotai padi sointuja taustalla jotka sit sulautuu noide skittoje kaa. anyway stereokuva ja soundimaailma hienosti hallussa. Miksaus muutenki toimiva, buranaC:llä lääkitty.
Lyriikoista ja teemasta ei nyt mitään kummallisempaa. Sinänsä allekirjoittaneelle ihan sama kunhan ei häiritse. Hyvä ettei mitään jeejee saatana jee juttuja tai jotain väsyneitä natsiviittauksia. Ilmeisesti ei kuuta ole taivaalta tällä saralla haettukaan vaan menty ihan perinteistä linjaa. Sinänsä olisi ehkä kiva nähdä kaikki lyriikat jos vaikka innostuu laulamaan mukana ;D mutta ymmärrän pointtinne.

Jotai ultraslowari biisua odotan viel teiltä, mut täshän on ep tekeill :)
0   +1 +2
 
Fitz 11.03.2009
Kyllä on meininki muuttunut Hymnistä paljon. Parempaan suuntaan IMO.

Apokalyptinen meininki jäytää heti alusta asti. Tuo melodiakitaran kuvio on hieno, diggailen. Nuo voksut, voi ah. Tuossa on jotenkin selittämättömällä tavalla niin oma saundi, ihastuttavaa tuskaista nitinää suhinaa ja mielipuolista tuomionpäivän todistamista. Rummuissa jostain syystä pienenä nyanssina iskee etenkin nuo lyhyet, simppelit virveli "tätätätä" ns.fillit. En tiedä, ihastuttavia nekin jotenkin.
Saundit tekee biisille oikeutta, ei liian hi-fi, ei liian lo-fi.
Sanoitukset ovat kyllä melko absurdit, enkä niistä kovin paljon irti saa. Ehkä pointti onkin enempi hienolta saundaavissa kielikuvissa ja sanoissa, tiedä tuosta. Reflection of Insanity ja The District of Despair saundaavat helvetin makeilta.

Kokonaisuudessaan mainiota tuomionpäiväsoundtrackia.
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 04.04.2009
Nyt kun tämä on muutaman kerran kuunneltu niin uskaltaa jo sanoa jotain, no vielä soi parhaillaan alla. Hieman pääsi yllättämään roima temmon pudotus. Hymnin raivokas paahto on vaihtunut jumittavampaan menoon, eikä kyllä harmita yhtään. Saundit on hiton hyvät samoin kuin sävellys, josta tulikin mieleeni etten voi olla nostamatta esille vaikuttimissakin lorvivaa Ondskaptia. Hyvin samantapaisia tunnelmia herätetään melodioilla ja tummalla usvaisella äänimaailmalla. Nuo vähäiset lyriikka rivitkin ovat miellyttävää luettavaa. En sitten tiedä onko siinä sen kummempaa kryptistä viestiä vai onko pistetty ikään kuin tunnelman syventämisen kannalta, mutta toimii tässä yhteydessä kumminkin päin... vielä kun sen mahdollisen puzzlen ratkaisen ;) Vokaali työ on hyvää muttei mitenkään erityistä ja mieleen painuvaa, harvemmin tällä alalla yleensä onkaan.

Ei tässä keksi oikein mitään negatiivista muuta kun kuin biisin pituudesta.
Tunnustaudun pitkien biisien ystäväksi jopa rakastelijaksi, mutta tässä tapauksessa minuutin/puolentoista typistys ei olisi ollut pahitteeksi. Vaikka kappale pitää hyvin otteessaan alusta loppuun, niin näillä biisin aineksilla oltaisiin saatu vielä tehokkaampi mielen penetrointi lyhkäsempänä.

Darkness After Disneylandia odotellessa :D
0   +1 +2
 
5
Ibanez man 25.03.2009
Ei aivan iskeny... Liian tekemällä tehdyn kuuloinen rymistely...
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 25.03.2009
Energia pukkaa läpi samantien. Olipa yllätys. Olen kuunnellut jo aikaisemminkin ja moneen eriotteeseen, mutta puumerkit on jäänyt laittamatta syystä, että.

En tiedä miten lähestyn tätä biisiä kristillisen kasvatuksen pohjalta... ja paskat. Tässä on kyse ihan perimmäisestä tarkoituksesta. Ikuisesta kiistasta mikä on oikein ja väärin, kuka määrää nähdä asioita ja miltä kantilta katsottuna? Kauneuden... whatever (nytkin kirjoittelen salaa ja moraalini sanoo, hyi hyi sinua... ei sais kuunnella, mutta jostain kumman syystä pukkaa toisenlasitakin kuvitelmaa sanailusta pönttöni) Hjumour?

Niin... ja itse biisiin. Loistavaa blackkista. Skittojen soundi toimii ja rumpali tykyttää asiaan kuuluvalla tavalla. Laulaja ei ole ylikorostetun agressiivinen, vaan juuri sopiva tuomaan julistustansa julki.

Synat, mahtipontisuutta tuomaan pinnalle, niin se olis sitten siinä (minun mieleeno). Muuten kipale on erittäin hyvin miksattu, paitsi vähän jäi purkkimainen olo noin yleisesti. Vapauttakaa se ja muutkin biisit, olen kuulolla ;)

Laulu on hienosti kaiutettu.

Yes. Olen vastaan ottavainen uusille tuotoksille.
0   +1 +2
 
8
Embio 25.03.2009
Melko mahtipontista ja raakaa menoa :) Biisi loppupeleissä aika tylsä, ehkä vain liian pitkä.
0   +1 +2
 
Dexteri 25.03.2009
Kuuluisa kirjailia on sanonut: Vain vahvoilla on oikeus elää jos olet heikko tuomiosi tulee pian. Tämä on sitä esimakua helvetinporteilta.
0   +1 +2
 
9
Holic 25.03.2009
Raakaa menoa mustalla magialla. Laulajalla oli hyvä meininki, tuli hiukkasi Filthi mieleen, eipä se huonoasia ole. Ei ole muuten meikäläisen leipälaji tämä blakkis, joten kommentti on sen mukaista. Luen sanoja nyt. Aika helkutin rankat sanoitukset, tuli ihan ahdistuksen kipinä. Yleensä odottelen kappaleilta kaiken maailman koukkuja ja sellaisia, kuten tältäkin viipaleelta. Koukut eivät toisaalta taida olla tässä genressä kovin suosittuja, joten poistun hiljaa muille kulmille ja jätän ysin portaille.
0   +1 +2
 
buranaC 25.03.2009
mulle taas vähä borgir
tai no kyl filttiki vähän
0   +1 +2
 
SirKeke 25.03.2009
Kovin ei tuu bläkkistä enää kuunneltua, mutta kyllä tätä muistin virkistämiseks kuunteli ihan mielellään. Vokaalit olisivat voineet olla raaemmankin kuuloset ilman lisättyä säröä? Muuten soundimaailma on mukavan rosoinen eikä oo pilattu mauttomilla pinnassa olevilla syntikoilla tyyliin pilipali bm-dimmu-filth yms.
0   +1 +2
 
fluffyband 26.03.2009
Tiukka ja synkkä tunnelma. Soitto kulkee hyvällä otteella ja laulukin on saatu aika hienosti upotettua kappaleeseen, paketti tuntuu kaikenkaikkiaan pysyvän hyvin kasassa. Hiukan puuduttavaksi tämä käy loppua kohden joten lyhyempikin olisi mahdollisesti riittänyt. Tosin bläkkiksen diggarille tämä lienee mannaa, joten turha kai tuosta pituudesta on rutista?
0   +1 +2
 
9
Kallemania 26.03.2009
Kitarasoundi oli hyvin valittu, plus nuo taustan ambienssit vai mitkä lie. Rummut ovat hieman liian pienellä, tai ainakin basari. Hyvin pahaenteinen alku, hyvä, tosin alkua junnattiin ehkä hitusen liian kauan. Ärinä on hyvänkuuloista ja oikein miksattu. Hyvin toimii genressään. Vähän yksitoikkoinen biisi, olisi voinut tiivistää tätä hieman.
0   +1 +2
 
Akeli 26.03.2009
Ihan piristävää kuunnella vaihteeksi sellaista black metallia, joka ei ole pelkästään sahaamista ja blastbeatia :D Vaikka soundit onkin vähän jollain tavalla ärsyttävät, niin eipä tämä ole paskaa ollenkaan. Laulu kuulostaa hieman epäluonnolliselta, ja kitaroissa on ainakin minun makuuni liikaa säröä, mutta eipä tästä muuta huonoa keksi \,,/
0   +1 +2