Juoppohullun päiväkirja

Make Vahtola

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Pöykäri 21.02.2009
Maken sanoitukset alkaa jo lähennellä tasoa että niitä voi kutsua lyriikaksi;) Hienot sanat! Kitarat soi hienosti ja sovitus sopi piisin tyyliin. Tuo hieman korkeammalta laulaminen kuulostaa kyllä pirun hyvälle. Olispa joskus hauska kuulla nopeempi piisi sävelaskelta ylempää. Toimis varmasti. Sävellyksenä turhan turvallinen, noilla taidoila voi ottaa riskejä sävellysten ja laulujen suhteen.
0   +1 +2
 
10
Marha 13.02.2009
JUst niin ,laahustaa jalassa iso Bagardi pullo kejuilla kiinni vedettynä.Siis tarkoitan kolmenlitran pullo .Hemmetti on hyvä biisi:)Hyvä Make teit sen taas:))))
0   +1 +2
 
9
keefer07 13.02.2009
Tässä biisissä rytmi, sovitus ja sanat ovat mainiossa synkassa keskenään. Ja toinen osa lähtee upeasti rullaten lentoon 60´s fiiliksissä. Maken laulusoundi senkuin paranee kipale kipaleelta. Yhä vakuuttuneempi olen siitä, että tälle musiikille kyllä löytyisi kuulijoita ja ostajia laajemmaltikin.
0   +1 +2
 
BullHill mja 14.02.2009
Hieno melodinen sävellys ja hyvä teksti. Laulusoundi on tosiaankin hyvä ja mainiosti äänitetty sekä työstetty lauluraidaksi. hyvät ovat muutkin soundit ja sovituksella ja miksauksella on tuotettu tasapainoinen kokonaisuus............
Kippis....pitkä malja juoppohulluudelle
0   +1 +2
 
9
Tyylisi on niin tunnistettava, ettei voi erehtyä.

Biisi on kuitenkin tyylisisi vivahteikkuudesta huolimatta aika alavireinen.
Junnaava, venyvä, liian kesy, osaat olla villimpi :)

Taidokasta kaikin puolin, mutta ikäänkuin inspiraatio olisi jäänyt päiväkirjan väliin nuolemaan haavojaan ja musitelemaan menneitä. Aiheeseen nähden olisin odottanut tiukempaa kamaa, miehistä angstia ikääkuin pläjäyjäykseksi pöytään. Kunnon surkuttelua, ei näin hempeää herkistelyä, se vie terän aiheelta.

Leppoisaa kuunneltavaa, vaan enempäänkin pystyt, siksi näin jäi ysiksi tuo numero.
0   +1 +2