Sä minua viet

Make Vahtola

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
ipikka 26.09.2008
lepposa biisi, hyvin make laulun hoitaa jälleen niinkuin odottaa voikin!
0   +1 +2
 
10
Ensi kuulemalta nousi fiiliksenä, jotta joo, taas näitä sataan kertaan kerrattuja poppisbiisejä, eri tekijöiltä toki, mutta lisäkuuntelu avasi tämän biisin uudella tavalla.

Kevyen kevyttä, tuttua tarinaa, mutta niin taitavasti tehtyä, jotta tuntuu todella niin tutulta heti kättelyssä. "Sä minua viet" jää soimaan päähän ja nousee uudenlaisia mielikuvia ihmisten ihmissuhdeasioista. Joku kaipaa, joku ei muista. Joku muistaa, muttei kaipaa ja loputon kirjo tunteita, jotka saavat elämän tuntumaan, elämältä.

Hyvin "vähillä eväillä" biisi vie kuuntelijaa, kun saa otteen kunnolla korvistaan.

Maukasta poppia!
0   +1 +2
 
9
BullHill mja 10.09.2008
Hyvää laulua ja taidolla soitettua ja sovitettua kitarapoppia miellyttävillä soundeilla. laadukkaalla miksauksella tuotettu selkeän erotteleva sointi.
0   +1 +2
 
Timo JM 20.12.2008
Tässä on soundimaailman ansiosta kivaa persoonallista luonnetta. Biisissä on Makelle tyypillisiä mutta persoonallisia melodialinjoja. (Osaispa itsekin.) 12-kielisen välisoitto on oikein mehukas. Hyvä fiilis!
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 09.11.2008
En tiedä miksi, mutta nämä tarinat uppoaa. Perusäijän röytämistä parisuhdekuvioissa, tehty ja koettu. Käyty ja koluttu.
Sanotukset alkaa olemaan jo aika pysäyttäviä. Piisien kulku. No, jotenkin ennalta arvattavaa. Mutta monesti huomaan taputtavani pieniä karvaisia käsiäni kun piisi kulkee niinkuin oletinkin sen kulkevan. Sehän tuntuu mukavalta.
Lauluntekijä onnistuu sillon kun se liikauttaa jotakin kuuntelijassa. Laittaa unelmoimaan tai muistelemaan meneitä aikoja.

Thänks!
0   +1 +2
 
10
Marha 14.11.2008
eipähän noihin edellisiin kommentteihin voi enää lisätä mitään,hyvin soitettu ja laulettu kokonaisuus...
0   +1 +2
 
9
keefer07 29.10.2008
Tämä on kyllä pelkistetyn tyylikäs laulu. Ja miksaus on todellakin hyvällä maulla tehty. Soundi on orgaaninen ja freesi. Kyllä näitä soisi kuulevansa laajemmassakin levityksessä, vaikkapa radioaalloilla. Ja laulusoundi ja -tyyli toimivat erinomaisesti.
0   +1 +2