Hymn

Inkvisition

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Epoche 05.10.2009
Olipas vihaista energiaa! Oikein maukas biisi, tunnelma välittyy tehokkaasti eikä mitään valitettavaa oikein ole. Vokaalit oli, no juuri mitä olisi odottanutkin. Rummuissa oikein mukava saundi..
0   +1 +2
 
9
WAARLOORD 01.04.2009
sehä lähti äkäsesti käyntiiin.... asialliset black metal saundit! laulu sais olla kyl hieman kovemmal... iha tiukka biisi.... jatkakaa samaan malliiin
0   +1 +2
 
Fillari 01.04.2009
Oho ompa rankkaa tykitystä. SInänsä ok genressään. Mielestäni ehdoton edellytys laululle on se, että artikuloinnista saa selvän, muuten se kannattaa otta pois.
0   +1 +2
 
9
Helmut Peijooni 01.04.2009
hahaa! tätä musiikkia pitäisi soittaa kaikuisassa katedraalissa. Tiukka meininki, tarkasti soitettu. Laajalle panoroidut pellit ja kitara luovat aavemmaisen tunnelman. yllättävä lopetus.
0   +1 +2
 
zenri 31.03.2009
Ei ole kyllä sitten tippaakaa minun musiikkiani. Meininkiä ja asennetta tuntuu olevan, mikä lienee bläkkihommissa kaiken a ja o. Eli hyvin on pullat uunissa.
0   +1 +2
 
Roudantuoja 30.01.2009
Tää on kova biisi, saundillisesti ja muutenkin. Tunnelma on jopa ahdistava, vaikka yleensä näin nopea setti ei toimi mulle yhtään. Taidanpa latailla ja heittää tehokuunteluun ku on näin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
t.heikkilä 25.01.2009
Epäselvähkö soundimaailma ehkä häiritsee hieman omaa korvaani, joka on lähinnä syy miksi vanhemman koulukunnan bläkkis on jäänyt itseltäni melko vähäiselle kuuntelulle, mutta yritin antaa sen olla häiritsemättä. Oikean fiiliksen olitte kyllä saaneet tähän luotua. Vokaalit olit miksattu hieman liian taustalle. Hyviä riffejä sieltä seasta löytyi myös, mutta ehkä paikoitellen jäi junnaamaan turhan paljon paikalleen nuo riffit. Rumpali hoitaa hommansa hienosti alusta loppuun. Loppu oli mahtava: armoton feidaava sekasorto, jonka jälkeen pahaenteistä puhdasta kitarointia.
0   +1 +2
 
9
LivedNatas 23.12.2008
Hieno norjalainen 90-luvun alun tunnelma koko biisin ajan. Ensimmäinen fiilis soundeista oli "ei taas tätä mankka keskellä kaivonpohjaa" -juttua, mutta jos se kerran genreen kuuluu... Paha tyylirikko mielestäni oli kuitenkin konerumpumaisetfillit(=konerummut?) ja toinen virveli soundeista (ei vaihtoblastissa oleva) vaan juuri se fillaava ja myöhemmin komppiin messiin tuleva. Myös lopun reverbi-siirtymä outroon tuntui liian hifiltä... Ja outron muutaman sekunnin fade out??? Pojilla on ollut liian hyvät kamat tämmöisen nauhotteluun, jos kerran blackia olisi tarkoitus vetää asenteella :)
0   +1 +2
 
10
jotenkin tämä viehätti minua en tiedä miksi :D
0   +1 +2
 
8
Ettenvinter 14.09.2008
Tämä yllätti positiivisesti.

Vaikka suht. perus kamaa, kuitenkin helvetin menevää. Yleensä tällänen paahtaminen ei niin paljon kolahda minulle, mutta tätä jaksaa kuunnella(olen itse asiassa kuunnellu tämän biisin hyvin monta kertaa).
Tykkäsin myös biisin lyriikoista.

Onko muuten muita biisejä nauhotettu?
0   +1 +2
 
10
Fitz 09.07.2008
Jopas on raivokas veto. Mukavan ja juurikin sopivan suttuiset soundit, tälläisten soundien hankkiminen on jo taitolaji itsessään. Melodista, mutta silti hyvinkin brutaalia ja tunteetonta paahtoa. Emperor assosisaatiot nousevat heti pintaa, kaikessa hyvässä.
Mieletöntä tässä on etenkin, kuinka sitä huomaa RI:SAa kuunnelleena, kuinka moneen BuranaC:en ääni pystyy. Efektoituahan kaikki tyyni, mutta silti huomaa että hallitsee useammankin vokalisointi tavan.
Rumpuraidoista iso plus, soitto on tukevaa ja juuri sitä oikeaa black metal otetta, mutta silti pitää mielenkiintoa yllä. Kitarat tekevät hommansa, pitävät mölyn yllä. Mahahaainiota.
0   +1 +2
 
buranaC 24.03.2008
ok
0   +1 +2
 
7
Pohjois-Korea 23.03.2008
Ihan kivaa jos tykkää. Ei kyllä muhun iske tälläinen...
0   +1 +2
 
8
häilyväinen 17.03.2008
Mie en yksinkertaisesti voi sietää tällasta musiikkia, mut tää biisi pakottaa miut tykkäämään tästäki genrestä :) "Huvittavan hyvä biisinkuvitus tos"
0   +1 +2
 
NiiloN 15.03.2008
Railakasta Gorgoroth-tunnelmointia, etenkin vokaalit jotka kuulostavat erittäin Gaahl-tyylisiltä -- vihaiset ja "pilalle" särötetyt. Virvelisaundi on ehkä hitusen liian tiukka, mutta muutoin ihmisrumpalointi on plussaa Mikserin konerumpu-jämäriffi-BM:än seassa. Olisi jännä kuulla, miten tämä toimii kokonaisen demon osana tai albumimitassa.
0   +1 +2
 
GxBx 13.03.2008
Hömm... Ensimmäisenä korville lävähtää jonkinlainen kulttuurishokki. Laulu ja rummut aiheuttavat välittömästi assosiaatioita Deauhun sekä mitään. Jotenkin ristiriitaisia tunteita herättävää.
Biisi lähtee varsin rivakasti käyntiin eikä meno hiljene juurikaan. Ei huono mutta itse diggailen enemmän sellaisesta primittivisestä hitailubläkistä. Kun näin kappaleen pituuden arvasin, että jostain on nyt leikattu. eli tälläkertaa introsta. Kuvittelisin kuitenkin teidän tavoitelleen juuri tällaista vauhdikkaampaa linjaa ja lajissaan onkin varsin mallikas.
Primitiivisyydestä vielä sen verta että aika, sanoisinko, modernit soundit tässä. Hyvin hoidettu miksaus ja kaaos pysyy kasassa ilman puuroutumista yms. Tämäkin varmasti täysin harkittu päätös ja haluttu sellainen. valitettavasti kuitenkin omat mieltymykset poikkeavat jälleen eli olen enemmän sellaisen humisevan noisepaskan ystävä. Tosin kuuntelin biisin kuulokkeilla, joten pieni varaus vielä tähän soundi politiikkaan..
Riffittely, rummuttelu ja lallattelu hyvää. Rakenteet niiltä osin siis kunnossa. Kuten tuossa jo mainittiinkin niin soitanta ja hoilanta pelaavat kaikenkaikkiaan hyvää hyökkäyspeliä, karvaavat säälittä eivätkä jätä vastustajille paljoa tilaa vastata.
Tossa alussa kun höpötin noista lauluista ja rummuista niin en siis tarkoittanut että ne mitenkään paskat olisivat. Taino rummut ovat, laulu ei. Noihin rumpu soundeihin ois kiva jotai vaihtelua, kun nyt kuulostaa täysin samoilta kuin vaikkapa mitässä. Sinänsä ihan massiviset ja varmasti hyvä soundiset ellei ois kuullu noita sämplejä jo sataa kertaa.
Laulu on mukavan erilaista ja hyvää.

Tota joo, eli ei paska muttei oikee itelle iskeny.

nii ja ei oikee toi kirjottamine luonnistunu ku koko tän viikon kirjottanu jotain historian ja äikän esseitä >.<
0   +1 +2
 
10
Abyssium 13.03.2008
Ei yhtään paskempi biisi.
0   +1 +2
 
8
Holic 12.03.2008
Johan on helvetti irrallaan, mistään ei saa mitään selvää mutta rankalta kuulostaa. Siellähän veivataan jotain synakuvioita taustalla vai onku kyseessä viulu vai sello. Tämä kuulostaa eittämättä hyvin sekoittavalta. Päätä alkaa särkemään ja silmäluomi väpättämään, kun tälläistä kuuntelee. Onneksi rumpali löytää fillit siinä kahden minuutin paikkeilla ja meininki hellittää hetkeksi. Huh helvettiä. Laulusta ei oikein meinaa saada selvää, mutta kaipa se on tällaisessa musiikissa tarkoituskin. Hiukan tässä alkaa kyllä sekoamaan pelkästä rumpujenkin kuuntelemisesta. Jätkät kyllä soittaa mukavasti, siitä ei pääse mihinkään. Hei nyt tulee jotain örinää. Tämähän kuulostaa hauskalta. Nyt meni ihan akustiseksi ja vedenalla puhelee sama karmaiseva ääni, joka äsken halkoi tärykalvojani. No otetaanpas uusi kuuntelukerta. Olen löytävinäni tästä jopa kitara riffin aika Blakkista tosiaan. Synat soi kovempaa, kuin aiemmin. Kyseessä on varmaan kitara tai joku, kun eihän teillä ole syntikkaukkelia riveissä. Tämä bändi olisi hauska nähdä joskus livenä rumpali örisee(anteeksi laulaa) ja paukuttaa samalla tuhatta ja kolmeasataa, ja kitaristi rämpyttelee siinä vieressä. No mutta joo ne pisteet. Ensinnäkin en tajunna hevon****** tästä joten siitä lisäpisteitä. Toisena lopun örinät oli hienoja. Lopputulos: 8+
0   +1 +2
 
Haava 09.06.2008
Minä tykätä. Tästä välittyy jotain kivaa ja saundit ovat rääväisyydessään silti mahtavat. Bassopäätä ei ole hukutettu räävittömyydelle. Kyllä voksut olisi voinut vähän nostaa vaikka ei britney popin tasolle toki tietenkään.

Sairaan kova.
0   +1 +2
 
GxBx 12.03.2008
Fiilistelen tässä vähän etukäteen kun kuuntelen biisin vasta tunnin päästä.. Vähän paikoista kihelmöi ja jänskättää että minkämoista tinnitystä ootte saanu aikaan!
Biisin pituus vähän epäilyttää mut kattoo ny..
0   +1 +2
 
GxBx 12.03.2008
Nyt alko jänskättää vieläki enemmä ku tsekkas noi sanotukset. Paineita pojat!
0   +1 +2
 
Artturi 27.03.2009
Vaikka musta metalli maistuu, en aivan päässyt sisään tähän. miksauskin oli oli säädetty kohinaksi, tarkoituksenaan kaiketi luoda klassinen black metal soundi. Mutta jos joku kolahti, niin se oli outro. Upea laskeutuminen kaaokseen ja melankoliseen kitaraan.
0   +1 +2
 
Transparent 27.03.2009
Vähän turhan rankkaa räimettä omaan makuun. Ihan kelpo tyylisuuntansa edustajalta silti kuulosti. Kirkkoa liekkiin ja sillai =)
0   +1 +2
 
Akeli 28.03.2009
No jaa. Ei tämä varmasti paskaa ole, mutta ei kyllä muhun nyt kolahtanu sitten yhtään. Ikäviähän nää tällaset tyngät rinkikommentit on, mut nyt ei irtoo.
0   +1 +2
 
MKDELTA 12.03.2008
Ei helv...tulta ja tulikiveä ja spermaa päälle alkukeväisen kannan. Soundit on aika "sirkkeli maalikannussa"-luokkaa (eli trev?), mutta rytinän alla paistattelevat suht kovat riffit. Jotenkin nuo tomit on sillai häiritsevästi esillä, mutten osaa oikein selittää miksi. Jotenkin rupeaa aina hymyilyttämää kun toi filli tulee. Hmm. Ei ehkä mun kamaa mut pitihän nyt tää kuunnella kun saitte vihdoin tänne jotain. Tää on kuin kidutettu runkkaussessio jossa ei ikinä laukea, tahti vaan muuttuu ja vaik se onkin ihan hauskaa jossain vaiheessa lerssi rupeaa punoittamaan jo sen verran uhkaavasti että on parempi antaa periksi...tai jotain. Siis näin vertauskuvallisesti. Tuo loppu oli melko kova. Uuuh. Ikuinen reverb vedenalais kilin kolin tilu lilun. Tuo oli hyvä lisä.
0   +1 +2
 
10
Oonkin näköjään kokonaan unohtanut kommentoida tätä. Korjataan tilanne.

Soundit on raakuudessaan ihan helvetin toimivat, ja biisi vyöryy eteenpäin hirveällä intensiteetillä. Vaihtelua kappaleessa on melko vähän, mutta ehkä juuri sen ansiosta tunnelma kuunnellessa on hypnoottinen. Rummut paahtavat ihan virtusti ja soundaavat hyvältä yhdessä sirkkelikitaran kanssa. Särötetyt vokaalitkin sopivat tähän kuin nakutettu, ja agressiivisuutta löytyy, eivätkä vokaalit ala missään vaiheessa puuduttamaan niin kuin usein käy.

Suoraviivainen, mutta kuitenkin hienon tunnelman omaava kappale. Aivan helvetin loistava.
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 01.07.2008
Oikein hyvän kuuloista paahtoa. Onhan tämä jo kuultu, mutta loistavasti on perinteet otettu uudelleen kierrätykseen. Vokaalit toimivat hienosti monotonisella särö räksällä ja kappaleen yleissaundi istuu hyvin sävellyksen kanssa yhteen tunnelmaltaan. Ei yhtään paskaa riffiä mikä ilahduttaa suuresti. Paras kohta on keskivaiheen hitaampi osio. Riffi elää siististi ylipitkäksi venytettynä ja hienot on tomi sovitukset. Myös lopetus näppäily toimii paremmin kuin hyvin. Nuo lyömäsoittimet taitaa kyllä hoitaa the machine eikä lääkekapseli :)
Kovaa tavaraa, että eikun lisää lauluja kehiin.
0   +1 +2
 
Olppa 26.03.2009
Olen hyvin pahoillani, mutta musta tuntuu etten tästä osaa sanoa oikein mitään. Black Metal ei oo se mun juttu. Sen tiedän että saundit on kuin muillakin Black Metal -bändeillä. :P
0   +1 +2
 
SirKeke 29.03.2009
Ihan asiallinen biisi tämäkin. Ehkä jopa parempi kuin edellinen joka teiltä ringissä tuli vastaan, nimeä en muista. Sopivan raakaa ja röyhkeetä.
0   +1 +2
 
Dexteri 27.03.2009
Olisin kuunnellut jos ei olisi ollut teknisiä ongelmia.
0   +1 +2
 
8
kake1962 27.03.2009
Sekava, ihme väpätystä aivan kuin koko homma olisi ajettu vibraton tms. läpi... Metallista tätä jaksaa kuunnella kaikkein vähiten...

Tuli todella ahdistava olo, vasta lopun oudot soundit rauhoittivat kummasti tilannetta...
0   +1 +2
 
Andy Livid 12.03.2008
Uskomatonta paahtamista, todella armotonta takatalvea, laulu on hieman taka-alalla, perinteitä kunnioittavaa, rumputyöskentely todella kovaa, kitarointi on synkkää ja tuimaa riffittelyä, tasa-vahva esitys, asenne on kohallaan, vanhan koulukunnan raakaa soundia, kyllä mä tätä mielelläni kuuntelen. Ei irronu ny kuitenkaan sen syvällisempiä runoja tästä, tappolinjallahan te ootte!
0   +1 +2
 
A-X 28.03.2009
Perusblakkiksellä mennään. Saundit on siihen ihan mukavat, vaikka en itse osaakaan niitä oikein arvostaa. Tää on ihan menevää ja soitto on hallussa, mutta vähän sekavalta tämä kuulostaa. Hyvin ootte kyl vetäny.
0   +1 +2
 
8
Azag 01.05.2008
No perskelees, kyllähän tämä ihan kohtalaisen hyvin iski. Ensimmäisellä kuuntelu kerralla tästä ei oikein saanut mitään irti johtunee varmaan tästä biisin rakenteesta ja jotenkin vähä puuromaisista saundeista. Biisin rakenteella meinaan tätä blastia blastin perään ja jatkuvaa paahtoa, mutta kyllä tämän toisenkin kerran sitten jaksoi kuunnella. Ei tarjonnut mitään uutta, mutta toimii.
0   +1 +2