EC part2

MAP

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

BullHill mja 23.03.2008
Biisissä on mukava melodia ja 70-luvulle ajtuksia johdattelevaa tunnelmaa. Soitto ja laulu ovat hyvää työtä. Poweria kokonaissoinnista puuttuu, vähän auttoi kun kiersi volumea lisää. Johtuneeko miksauksesta ja masteroinnista???
0   +1 +2
 
katara 10.03.2008
Vähän tommosta kuminaa saundeissa.
Oldskool meininkiä. Se akustinen kikkailu oli ihan jees, mutta kappale olisi toimiakseen vaatinut jotain paremmin tarttuvaa riffiä.
0   +1 +2
 
satakatinen 02.02.2008
Oudot putkisoundit rummuissa. tuleehan tästä 80-luku mieleen kaikkine kaikkihuutaa kohtineen ja flangerilauluineen. Fiilis oli kuitenkin positiivinen ja osaavaa porukkaa joten peukut pystyyn.
0   +1 +2
 
7
Grazy Mama 02.02.2008
Soundit on vähän tunkkaiset, mut laulu toimii edukseen, vaikka kuulostaakin vähän "kellarissa äänitetyltä". Hyvä biisi kyllä, soundimaailma vaan liian tunkkainen.
0   +1 +2
 
10
Intohimo 01.02.2008
Basso kulku ja sitä säestävä kitarointi toimii hyvin. Rummutus on tiukkaa ja rock ääni genreen sopiva. Huutamiset ja taustalaulu ovat hyviä. Kiippari luo tunnelmaa hienosti. Bassarin iskut aina kivoja pelkästään ja siihen skitta. Tulee vähän zero nine mieleen tai yleensä 80's meininki. Has been rumpalina säväyttää hyvä sopivan yllätyksellinen lyhyt tuplaspeduilu.
0   +1 +2
 
Begemot 01.02.2008
Soundipuolelta pikksen tökkii, eikä edes syllä hyvällä kasari hardrock tavalla. Oon ehkä tällä hetkellä itse jäävi kommentoimaan asiaa, koska juuri viettänyt viikon luurit päässä miksausta vääntämässä.:)

Biisissä oli melko vähän elementtejä. Ja välillä outojakin sellaisia. Miksaus sai biisin kuulostamaan melkein jopa psykedeeliselta. Kuitenkin tuntuu että taitoa piisaa joka suhteessa, laulaja ainenkin vakuutti.
0   +1 +2
 
phuuskon 01.02.2008
Onpas jotenkin tunnelisoundiset kitarat ja basso; sellainen in your face fiilis jää puuttumaan. Rumpusoundit ihan kelvot, mutta muuten kaikki muu on kaiutettu jotenkin kummasti aikaansaaden oudon "viemäriputkisoundin". Biisi sinänsä ihan hyvä, vian koukuttava kertsi puuttui.
0   +1 +2
 
marccus 01.02.2008
Helvetin hyvin miksattu kokonaisuus, soundit ovat täyteläisiä, kirkkaita ja erittäin selkeitä. Kappaleen sovitus on myös ensiluokkaisesti toteutettu. Moni-ilmeisestä soundimaailmasta plussaa.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 01.02.2008
Hyvin rytisee ja laulu lähtee riittävän korkealta. Noi köörihuudahdukset siistejä. Suorastaan mainio biisi ja riittävän hyvällä jännitteellä varustettuja.
0   +1 +2
 
10
ronne 31.01.2008
Hei tää on hyvä. Passarit ovat tempossa, laulu toimii. Piisissä on tilan tuntua hienoa. Voisin jopa kuunnella muuta tuotantoanne, eli ole tyytyväinen kuulemaani, vaikka tämä ei ehkä ole lempi musaani, jatkakaa, kiitos.
Hei kreikkalisia vaikutteita väli kitaroinnissa, loistavaa.
0   +1 +2
 
9
Mynthoon 31.01.2008
Laulu ja kitarat jäävät turhaan päällä jumputtavan basson ja rumpujen varjoon, vai onko vika mun laitteissa joka tapauksessa haittaa kuuntelukokemusta! Jännä fiilis muuten biisissä, tästä ei oikein ota selvää mitä tässä haetaan.
0   +1 +2
 
Sweetie 30.01.2008
Soundit ovat vähän ohuehkot, mutta tässä se ei häiritse ideoiden esille tuontia kuten edellisessä kommentoimassani kappaleessa joten tämän pitäisi olla helpompaa.

Sävellyksessä on kyllä loistavasti variaatiota ja muunnoksia, mistä ropsahtaa heti iso plussa. Ja vielä kun otetaan huomioon kappaleen mitta, ei teosta ainakaan voi tylsäksi sanoa. Hyvä veto. Hymyilytti jopa. Jos tähän nyt jotain parannettavaa antaisi niin kitarasoundiin vähän leveyttä ja mahtipontta. Nyt se vain jotenkin raivostuttaa pahvimaisuudellaan.

Todella loistavia, omaperäisiä ja tarttuvia juttuja unohtamatta hard rockin juuria ja perinteitä. Moista yhtälöä pääsee harvemmin todistamaan. Loistavaaloistavaa.
0   +1 +2
 
7
Guitarwall 29.01.2008
Oi saatana kun lähtee alun kiljaisu komeasti laulajalta. Valitettavasti ääni ei toimikaan läheskään niin hyvin keskirekisterissä kuin ylhäällä, ja säkeistöt ovat vähän ponnettoman oloisia, sekä kaipaavat jotain yllätysmomenttia. Noista kuorohuudoista tulee kyllä jokseenkin hyvä olo, sen verran mukavalla kieli poskessa-asenteella vedettyjä kuulostavat olevan. Mitä sitä turhaan yrittämään olla mahdollisimman äkäistä ja "katu-uskottavaa". Parasta antia tässä biisissä ovat laulajan paikoitellen komeat laulusuoritukset, mutta valitettavasti muuten vähän tasapaksua.
0   +1 +2
 
9
Alcoholica 29.01.2008
Vähän tuhnuiset soundit. Ihan hyviä juttuja siellä täällä. Paremmilla soundeilla potkisi ihan kivasti!
0   +1 +2
 
evinrude 29.01.2008
erittäin asiallista musaa väännätte. Soitto on erittäin ammattimaisen kuuloista ja kaikinpuolin homma toimii ja tyylitajussa löytyy...good work
0   +1 +2
 
rene 28.01.2008
Laulu ja kitarat on jäänyt miksauksessa hieman alle. Kuoron haukahdukset olisi ehkä voinut suosiolla jättää pois. Miksauksessa olisi ollut hyvä laittaa perusasiat balanssin osalta kuntoon, ennen teknisiä flanger-laulu-kikkailuja.

Biisissä oli aivan maukkaan kuuloinen akustinen kitaraosuus, sikäli kun sitä miksauksesta kuului. Myös laulustemmat ovat toimivat. Biisin kertosäe ei oikein nouse tarpeeksi esille muista osista. Auttaisikohan osan nosto vaikka sävelaskeleella sekä pitempi melodia linja.
0   +1 +2
 
maestroxxx 28.01.2008
Saundimaailma ja miksaus ovat melko kaukana hard rockista. Päälaulu jää turhan taustalle ja rummut sekä basso puskevat etualalla. Biisin yleistunnelma on utuinen reverbin määrästä johtuen. Ihan kuunneltava biisi, mutta jotakin jää puuttumaan. Biisiä voisi myös lytätä hieman, se soi nyt melko hiljaa.
0   +1 +2
 
9
Lenno 28.01.2008
Pidin. Hirveän hiljainen, piti vetää paria tasoa korkeammaksi äänenvoimakkuus. Rumpusaundit on aika laatikkomaiset. Kitaransaundit on paikoitellen aika mielenkiintoiset, mutta eivät negatiivisessa mielessä. Mitä tästä nyt sitten osaa antaa... saatte ysin.
0   +1 +2
 
herra y 28.01.2008
tuo n. 2:15 alkava kohta toimii hyvin, ois voinu olla pitempikin, sopivan painostava. Laulajan ääni sopii hyvin tämmöseen kamaan.
0   +1 +2
 
Phunck 28.01.2008
Really interresting track. I like the emphasis on keeping the groove.
0   +1 +2
 
8
Olipa miehekäs kiljaisu alkuun. Mielenkiintoinen akustinen soolo-osiokin oli mukaan saatu.
0   +1 +2
 
cheez 10.03.2008
Kyllähän tämä kelpo vetäisy genressään on. Itselle ei suuremmin tule mieleen orkesteriyhteyksiä, joten suhteellisen omaperäisellä linjalla mennään ainakin allekirjoittaneen korvakäytävissä. Bassolla hyviä linjoja ja biisi rullailee hyvin eteenpäin. Not my cup of tea, but good work!
0   +1 +2
 
8
Sikakreisi 10.03.2008
Kiitos, ootte oikeesti ollu mun rummut tai mikitykset. Sitä käytetään sukupuolielimenä useissa miehen toiminnoissa joita on helppo ja nopea liittää toisiinsa.

Voitko kertoo lyriksit?
0   +1 +2
 
8
Moridin 10.03.2008
Olipas hämyiset tunnelmat biisissä, mikä oli kyllä oikeastaan hyvä juttu. Kertosäkeeseen olisi tarvinnut lisätä aika rutkasti voimaa ja meininkiä (mm. kitaraa kovemmalle), jäi vähän löysäksi kun ei oikein erottunut versestä tällaisessa musiikissa. Tykkäsin versestä bassoriffeineen, ja laulajan soundi oli varsin toimiva. Paremmin mietityllä dynamiikalla olisi kiitettävän ainekset.
0   +1 +2
 
8
Biisissä on muutamia rakenteellisia eroja normaaleihin biiseihin, oikeastaan jännää tässä on se, että se ei missään kohtaa "räjähdä" se on jännän kuuloinen... Tykkään teidän soundista jonkun verran, tässä kuuluu hyvin basso äänet, mutta toivoisin muitakin ääniä vähän kovemmalle. Oikeastaan koko biisi saisi olla pikkaisen kovemmalla... Tällein tämä biisi jää vähän tyhjäksi, äänimaisemiltaan TOISAALTA ehkä sellanen jännittyneisyys ja jäätyneisyys on tarkoituksenakin...? Biisin sanoituksista sen verran, että en ehkä saanut kauhean oikeaa ajatusta löydettyä sieltä... Biisi ehkä kertoo siitä kuin ilman "elävää" sydäntä on hankala elää vaikka kuinka saisi kultaa... En osaa sanoa oliko se huonoa vai ei... Ehkä tämä biisi on sitä realismia, mutta se ei ainakaan nyt minuun iske... (siis realismi)

Biisi on jäätävä ja jännä, mutta itse kaipaisin enemmän intrumentaali osuuksia ja yksityiskohtia... Soundia voi pikkaisen myös parantaa, tai näin sanoo minun korvani... En tiedä mitä itse muusikot sitten hakevat...
0   +1 +2
 
6
Freyelise 11.03.2008
Hieno kiekasu tuohon alkuun kyllä herättää :) Sääli että saundi on hiukan tunkkanen ja vaimea, mutta enpä mussuta siitä sen enempää. Biisi antaa vähän odottaa kliimaksiaan.. olen ehkä tottunut niin hard rockin olevan kertosäevetoista oman poppoon tuotannossa, että koko ajan odottelee koska se koukuttava kohokohta alkaa. Ehkä se sitte jäi lopulta liian tasapaksuksi mätkeeksi mun makuuni, ja siksi ei oikeen sytyttänyt.
0   +1 +2
 
8
MGynther 10.03.2008
Kunnon laulusuoritukset. Sävellys jää aika etäiseksi. Se tuntuu melko hajanaiselta. Biisi ei jää päähän. Soitto sujuu hyvin. Kitarasoundi on pieni ja tukkoinen. Toisaalta siksi basso erottuu hyvin. Sovitus on toimiva. Iskuja on selkeästi mietitty.
0   +1 +2
 
7
Abasso 11.03.2008
Olipahan hyvät huminat alataajuuksilla.Aika hiljaselle on masterissa tavara jääny.Meinaa nimittäin omista anttilan vilkkuvalo stereoista loppuu volumepotikasta kierrokset.Akustinen väliosa olla hieno piriste välissä, mutta yleensä ottaen soundit jää vähän ponnettomiks.Biisinä ihan ok.
0   +1 +2
 
10
Mielenkiintoista, ovela kuvio biisissä.
Laulajan osuutta ei voi kuin ihastella taas, hyvät rykäisyt... siellä täällä.

Miksaus on nappiinsa, hiukan psykedeelinen tunnelma, hmm, kyllä se vaan sopii hard rockiinkin. Bändin kokonaispanos on tasapainoinen, hyväilevä jopa, aika outoja sanoja nousee tästä biisistä mieleeni, tässä on jotain hyvin omintakeista.

Sävellys on juonitteleva, vietteleväksikin sanoisin jopa, tämä vetää imuunsa hyvin.

Nautinnnollista, ehdottomasti.
0   +1 +2