Parasite

invert

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
AimoVainikainen 18.06.2004
Pärisee. Pärisee kyllä.. Kyl tähän voi jo hyvällä omallatunnolla ollakki tyytyväinen. Tää on kyl pakko poistaa kovolle. Kypärän arvonen ja olisin voinut hehkuttaa tätä PALJON enemmän kun nyt teen, mut numero kertoo aika paljon siitä mitä tää herätti. kiitos
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 06.05.2004
Siis aivan mielettömän hieno biisi kokonaisuudessaan...kaikki toimi loistavasti,tekivät yhteistyötä jne. olet onnistunut jälleen hyvän biisin teossa=) paitsi tempo ois ehkä saanuna olla hieman kovempi mutta olkoot loistavaa matskua:)
0   +1 +2
 
9
Incolumis 04.10.2003
Kaikin puolin korkealaatuista goa/psytrancea. Äänenlaatu on kiitettävä ja elementit sopivat toisiinsa. Bassopuoli on munakas ja tuo vokaali on ollut loistava valinta tähän. Tunnelmassa piisaa, synkkää ja ryhdikästä menoa alusta loppuun hienoilla kikkailuilla maustettuna. Vaikka goa- ja psytrance on jäänyt itselläni vähän vähemmälle, pidän kyllä tästä biisistä paljonkin.
0   +1 +2
 
INTRIGA 21.07.2003
Joo...Monotonista ja aika goamaista sanoisin, vituttaa toi snare joka piiskaa tossa koko ajan... Kuuntelin tota sun toista projectia ja niitä rumpukikkailuja niin oikein petyin että tässä on näinkin laiska snare... Kick häröilyt on tosi asiallisia, oot tainnu pikkasen shiftiä muotoilla... Ei kyllä kauheen hyvin putoo... Sorry.
0   +1 +2
 
INTRIGA 21.07.2003
Joo...Monotonista ja aika goamaista sanoisin, vituttaa toi snare joka piiskaa tossa koko ajan... Kuuntelin tota sun toista projectia ja niitä rumpukikkailuja niin oikein petyin että tässä on näinkin laiska snare... Kick häröilyt on tosi asiallisia, oot tainnu pikkasen shiftiä muotoilla... Ei kyllä kauheen hyvin putoo... Sorry.
0   +1 +2
 
10
Imp 10.07.2003
ei vittu kuinka tiukaksi oot saanu tän biisin.täs on munaa vittu.ihmettelempä vaan mistä noita voksuja sieppailet ne kun aina loksahtaa biisiin kuin biisiin.tämä biisi jäi mieleeni kuin kybä volttia.vittu äijällä kunnon inspis tässä
0   +1 +2
 
9
Jumankekkanan pökäle sentään upea laulu. Psyken suurkuluttaja en sinänsä todellakaan ole enkä varmaan ole kovin hyvä siinä mielessä arvostelemaan. Psykenä siis. Arvostelen tämän hyvänä musapläjäyksenä ja tunnelmallisena biisiä. Yksi parhaista psykebiiseistä ainakin täällä mikserin puolella joita olen kuullut. (<-hyvää suomee) Yllä onkin silti jo kaikki mitä tästä biisitä tulisi mieleeni sanottavaa. drillit toimii vokaalit toimii.. kaikki toimiii. Tulipas taas annettua yksi mitäänsanomattomimmista kommenteista pitkään aikaan mutta sainoahan jotakin aikseksi. :)
0   +1 +2
 
9
Kuv 25.06.2003
Mukavan synkän ja pimeän kuuloista. Syntikat surisevat ja toimivat hyvin. Myös vokaalisample on aivan erinomainen. Odotin jatkuvasti taustalle jotain pientä jousiääntä tai muuta hieman korkeampaa jatkuvaa ääntä "nakuttavan" syntikkalinjan seuraksi.
Kohdassa ~3:35 tulee uskomattoman hieno osio, joka saisi vaikka jatkua hieman pidempäänkin ilman säksättävää rytmiä.
Lähes ambientmaisen fiilistelyn jälkeen biisi jatkuukin taas aika samanlaisella linjalla alun kanssa, kunnes 5:45 kohdalla tulee mukaan kiva soundi, jolla on kikkailtu kivasti lähes loppuun asti.
Loppu tuleekin sitten aika yllättäen. Odotin vielä jotain oikein suurta, mutta ehkä olen vain suuruudenhullu, joten ei asiasta voi sakottaa. :)
Kokonaisuutena erittäin toimiva. Taitaa jopa jäädä kovalevylle.
0   +1 +2
 
Nyhde 24.06.2003
Aika Goa meininki, ei voi oikein muuta sanoa. Tähän mielentilaan turhankin psykedeelinen (olen juuri tullut töistä kotiin ja ramasee) ja tuo Nothing left iski näin alkuillasta paremmin. Mutta joo, kunhan tuo auringon mollukka tuosta laskee ja saan kuulokkeet päähän, tämä ruvennee rokkaamaan siihen malliin että oksat pois. Tämän olisi kyllä mielestäni voinut viedä ihan suosiolla sinne Goan puolelle vääntämällä sitä progressio-namiskaa vielä hieman ronskimmin sinne kaakon puolelle. Se olisi varmaan ollut ihan hyvä siinä koillisen paikkeilla. Nyt ollaan progression puolesta jossain luoteessa, mikä sekin on kyllä ihan hyvä verrattuna esimerkiksi kaakkoon (ÄITI, OSAAN KAIKKI VÄLI-ILMANSUUNNAT!). Nyt kun kappale loppui, tuli sellainen olo että perkele, tämän olisi pitänyt olla ainakin nelisen minuuttia pidempi, jotta mukaan olisi saanut vielä yhden meininkiosion. Tai sitten jonkun pitää vaan ruveta pukkaamaan livekeikkaa, jolloin tuo biisien kestokaan ei pääse haittaamaan. Mutta joo, mukavaa että olet ruvennut tekemään vähän pidempiä biisejä. Huomattavasti paremminhan tämä pituutensa puolesta toimii kuin esimerkiksi konsentraatio. Myös teknisesti olet mennyt jonkin verran eteenpäin. Ja kyllä, pidin tästä vaikka viestin sävy saattoikin olla hieman negatiivissävytteinen. Eiköhän tämä yöllä toimi. Varmasti kauniita unia jokaiselle.
0   +1 +2
 
Laihanen 24.06.2003
Muuten aika tunnelmallista psyykettä, mutta tuo cutoffaava leadi ei oikein istunut muuhun äänimaailmaan toivotulla tavalla. Breakdowni on aikas mielenkiintoinen.
0   +1 +2
 
8
Pequman 24.06.2003
Reversoitu bassorumpu rokkaa. Aika peruskamaa, kunnes tulee droppi vähän yli 3min paikkeilla. Erittäin hyvin toteutettu suvantokohta. Sitten meno jatkuu 5min kohdalla, mutta jotenkin tulee sellanen fiilis, että mikä täällä nyt on se "päämelodia", kun 3 soitinta soittaa erilaista melodiaa. 6:30 tulee efektikohta josta pidin. Valitettavasti kappaleesta jää uupumaan kliimaksi, ja elementtejä olisi voinut lisäillä vähän enemmän matkan varrella, onhan aikaakin melkein 10 minuuttia. Teknisesti erinomaista ( omissa korvissani ), mutta ongelmaksi muodostuu turha monotoonisuus. En ole paras näitä psykebiisejä arvostelemaan, kun en ole mikään psyke-expertti. Hyvä biisi kuitenkin ( siis kouluarvosanoin 8 ).
0   +1 +2
 
10
.Trauma 24.06.2003
No nyt lähtee.. Alku nyt ensinnäkin on yksi hienoimmista, joita olen koskaan kuullut. Todella hienoja efektejä ja tilaa, niinkuin yleensä aina invertiltä odotettavissa. Basso todellakin potkii tälläkertaa, en siis tarkoita pelkästään sitä rumpua vaan myös itse bass boostia. Rumpu tuottaa erittäin hienoja reverse -ja drill efektejä, haikkoja ei korosteta liikaa(toisin kuin joissain muissa inverteissä), vaan ne pärisee mukavasti taustalla. 4 minuutin paikkeilla lähtevä hiljainen "lentely-hetkinen" on loistava ja tunnelmallinen, myös sen jälkeen lähtevä mäiske korostuu mukavasti hiljaisen hetken ansiosta. Nämä intialaiset metsäkauris-runkkaa-raikkaalla-vuoristopurolla-tyyliset naisvokaalit ovat myös loistavasti toteutettuja. Pian hiljaisuuden jälkeen lähtevä panhuilu-syntikka-moloilu on loistava ja tuo heti mieleen infekted mushroomin. Aluksi olin että helvetti, eihän se kuulu perkele, mutta onneksi sitä sitten korostettiin myöhemmin. Taustalla pyörivä perustrance syntikka olisi myös saanut korostua paikoin hieman enemmän. Kaikenkaikkiaan ehdottomasti parhain taajuuden tuotos, josta ei todellakaan puutu mitään, paitsi pituutta. Vaikka veisu on yli 9min, ei se missään vaiheessa käynyt tylsäksi, mikä on erittäin harvinaista. Jos voisin, antaisin enemmän, mutta saat tyytyä numeroon 10.
0   +1 +2