Numbers

Slack Haddock

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Kivaa gospelia tässä oli kyllä jokin kohta joka on tosi tuttu jostain... (annan sen takia jo vähän heikompaa arvosanaa, koska korostan arvosteluissani uutta ja hämmentävää...) Mutta joo tässä on tosi hyvä soundi ja jotenkin koskettavaa tää on (tämän takia taas arvosana nousee, koska mielestäni taiteen täytyy koskettaa!) paljon tunnetta tai jotain... Sanoitukset olisi ollut kiva lukea... Vähän tuli sellanen kukoistava tunne... Tai kunniallinen tunne... Siis musiikilla!
0   +1 +2
 
9
DevilHippie 29.03.2007
Pahoittelen kiukutteluani julkisesti, en susuittele arvioimaan 115 biisiä putkeen :D
0   +1 +2
 
9
DevilHippie 29.03.2007
Elkää tollasia viittikö laulella ja noi huonosti vielä, hirveetä, taas sai Jesse pahan olon aikaan, miks se lähetti teidät tekemään tämän...
0   +1 +2
 
8
Voi ketku, kun en osaa arvostaa gospel-musiikkia jo käsitteenä yhtään. Mutta jos sivuutetaan fakta, että tää on gospelia niin katotaan, mitä tästä nyt saisi sanottua. Soundit ovat kivan selkeät, laulajalla hyvä ääni, mutta vire ei oikeen pidä paikoitellen, treenillä sekin hoituu. Vähän interpolmainen setti, jos ottaa sen jeesuksen ja jumalan siitä pois. Lisää stemmoja sanon minä. Kivaa, että ootte löytänyt elämäänne jotain maallisesta suurempaa...
0   +1 +2
 
Begemot 10.03.2007
Taisi olla aikaisemmat kuulemani biisit 80-lukulaista hard rockia. Enpä tiedä mitä tämä sitten on? Gospelia tuskin?

Laulutapa on mielenkiintoinen, tulee melkeinpä Ian Curtis mieleen. No kyllä mä tästä tykkäsin enemmän kuin niistä hard rockki vedoista. Tästä tuli hieman Joy Division ja jopa Nick Cave mieleen. Ja tulihan se 80-luku sähkäri sieltä lopussa:).
0   +1 +2
 
bize 08.03.2007
En ole ikinä kuullut yhtään hyvää gospel-biisiä. Tämä on varmaan ihan hyvä sarjassaan. Laulajalla on monotoninen ja persoonaton ääni, kummallista kyllä, siitä tulee vähän Joy Division mieleen.
0   +1 +2
 
5
Guitarwall 08.03.2007
Koska en gospelin sanoman päälle yhtään ymmärrä(olen ateisti), yritän kommentoida vain musiikkia ja laulua yleensä. Ja laulusta sanonkin ensin, että ei toimi yhtään. Tönkkö englannin ääntäminen ja melkeinpä pelkkä mikkiin puhuminen ei toimi yhtään. Biisi on tylsä, joskin muutamia hienoja kitarajuttuja sieltä löytyy. Miksi se laulaja pitää laittaa mölisemään samaan aikaan jonkun toisen puheen kanssa? En näe sinä mitään järkeä.
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 25.02.2007
Osaa se näemmä laulaakkin. ja lausut ainaki paremmin ku minÄ :D
Ihan hauska biisi näin ilosenakin :P
0   +1 +2
 
zenri 25.02.2007
Biisi on mielenkiintoisen kuuloinen, mutta laulussa saisi panostaa lausumiseen vielä, kun se tekee yleisilmeeseen vähän kökön kuvan, joten sitä kun hioo, niin hyvä tulee. Hyvä, että jaksetaan panostaa vähän sanoituksiin!
0   +1 +2