Kivihauta

Cykranosh

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Cykranosh 03.05.2011
Ilmarinen - Taivaantakoja on julkaistu Ziektellä. Mutta kun jätkään ei saa yhteyttä. Kaikki folk metal biisit levyllä. Onkohan se tappanut itsensä?
0   +1 +2
 
Cykranosh 03.07.2008
Yhäti odotan että joku tarjoaisi tuottaa demon että saisi esiteltyä sitten rahakkaille levy-yhtiöille, eli rahasta on kiinni vain levyn teko. Täällä mikserissä julkaissut kyllä biisejä, ja laulut on mitä on koska itse laulan, ja ainoa laulaja joka sopisi on kuollut, Quorthon. Eikä se muuta kuin englanniksi lauloi, ruotsiksi olisi varmaan osannut, paljasjalkainen Tukholmalainen kun oli. Ville laulaa yhden biisin mun projektissa Slave of Satan, mikä on vanhempaa heviä, ja mä laulan sen Franz Joseph Landissä, mikä on arctic metallia.

Molemmat löytyy mikseristä.
0   +1 +2
 
9
Wulvhyr 04.03.2007
Tunnelmallinen kappale. Vokaalit sopii biisin erittäin hyvin. Muistuttavat ehkä etäisesti joitakin Nokturnal Mortumin laulusuorituksia. Eeppisyyttä piisaa mikä on aina plussaa. Kaikin puolin hyvä veto.
0   +1 +2
 
7
Hatesociety 27.08.2007
Pakko nostaa hattua kiitettävästä määrästä biisejä,mutta eikö näitä olisi kannattanut julkaista jossain?Bändiin on hankala lähestyä kun biisejä on sata.Tässä on tunnelma kohillaan,mutta vokaaleista en pidä.Kokonaisuutena vain 7..
0   +1 +2