Lure

Hollow Crane

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
~Pale~ 21.03.2007
Muuta en tästä osaa sanoa, kuin että laulu voisi tulla paremmin esille, se jotenkin sekoittuu kitaran ja rumpujen äänen joukkoon. Kaksiääninen kohta kuulostaa hyvältä, mutta sekin saisi erottua paremmin.
Kokonaisuudessaan biisi on hyvä!^^
0   +1 +2
 
8
Ozzi_ 07.03.2007
Rumpalointi joissain kohti on hieman omitusta, mutta ei anneta se vaikuttaa fiilikseen. Laulu liian heikkoa :( Riffit on ihan hyviä ja muutenkin kokonaisuus on oikein sanoisinko "makoisa". :D Ei muuta kun rumpalille ja laulajalle vähän vielä reeniä niin kyllä se siitä.. :)
0   +1 +2
 
9
Rabies 27.02.2007
Edellisestä poiketen minä ihastuin tuohon *"mättö"kohtaan joka on suorastaan perseestä*, sillä tuossa lässibiitti on vähiten odotettavissa ja siksi yllättää kuuntelijan totalisesti. Kitarasoundit on yllättävän ok, jos tuosta zoomista ne olet ottanut.:) Ainut mikä estää minua antamasta täyttä kymppiä on se, että kaipaisin lauluun enemmän rouheutta ja hetfieldiä, perseelle potkimista. Ota ensi kerralla mikki vähemmän kauniisti käteen(tai ständiin) ja pyri lyttäämään se laulullasi. Älä pelkää sitä, osaat kyllä laulaa.:) Kokonaisuutena hyvää humppaamista.
0   +1 +2
 
9
White_genesis 30.01.2007
Riffit jyrää kovempaa kuin kolmen tonnin hedelmärekka ja laulutkin sointuu ihan kivasti! Suurena miinuksena biisissä on tuossa 2:20 alkava "mättö"kohta joka on suorastaan perseestä. Suosittelisin vieläkin kunnon rumpusamplerin hankkimista, sillä tuolla keinoin on hankala pitää tahti tasaisena ja soundit on muutenkin vähän mitä on... kokonaisuuten biisi toimii erittäin hyvin!
0   +1 +2
 
8
P. Virta 28.01.2007
Mielenkiintoista. Riffi puree, rummut syö ja kokonaisuus sulattaa! :) Erittäin monipuolinen teos, selvästikin asiantuntija hommissa. Jostain syystä alkoi vain vasenta korvaa jomottamaan, tuntuu kuin kokonaisuuden balanssi olisi enemmän vasemmalla. Kaiuttimilla kuunnellessa tuskin se muodostuisi haitaksi. Kyllä tästä on pakko kasi tiputtaa. :)
0   +1 +2