Spital

My First Period

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Vokaalit erottuvat edukseen, kuulostaa todella hyvältä. Hyviä hoocee- vokalisteja ei ole todellakaan liikaa. Sopivan angstista meininkiä muutenkin. Puhtaahko laulu tuo myös hyvää kontrastia... Ja alun rumpufilliä on myös pakko kehaista, en oikein osaa päättää että meneekö se vituilleen vai onko se perkeleen tiukka. Päädyn lopuksi siihen, että hieman molempia.
0   +1 +2
 
Antibiootti 02.12.2006
Hmm.. Huono äänenlaatu. No hälläväliä. Varmaan paremmalta kuullostais paremmalla äänenlaadulla. Aika sellanen perus punkkirämistys. En osaa sen kummemmin kommentoida mut jep. Koko jaarittelu tiivistettynä "Ihan hyvää"
0   +1 +2
 
NapalmHead 12.10.2006
Jes, vittumaisuutta. Jo pelkästään biisin niimi ansaitsee täyden arvosanan. Myös biisi itsessään on varsin mainio. Kitara sylkee myrkkyä kuuntelijan kasvoille rumpujen suorittaessa väkivaltaisuuksia. Soundit ovat sopivan primitiiviset, mutta ehkä Big Black -tyylinen särinä toisi vielä lisää vittumaisuutta. Vaan eipä tämä mitenkään erityisen siirappista tai suloista ole tällaisenakaan. Hyvä niin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.09.2007
Onpas pitkä styge. Rytmiikka melkoista. Vokaalit loistavat. Meininki 10+. Vaatii kyl tietyn mielentilan ja ennakkoluulottoman asennoitumisen mut nyt se on ja tää pärtsää.
0   +1 +2