M1cH0 - Rock The Club

Mikko L

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Xsoldier 12.06.2007
Minä haluan kyllä kuulla minkälainen tämä biisi olisi täysin valmiina ja masteroituna, sillä tämä on nyt jo näin sinun kannalta ''toisella kädellä tehtynä'' aivan mahtavan kuuloinen biletysbiisi. Joten eikun väsäämään loppuun asti. Loistavaa settiä.
0   +1 +2
 
10
Katherine 15.05.2007
No tästä kyllä lähtee perjantai-illan "baila baila" liikkeelle!!! Mahtavampaa ei ole eikä tule(?).. tai mistä tietää ;D
0   +1 +2
 
8
Dj Taluska 28.10.2006
Hyvää ja mahtipontista soundia. Arpekkio alussa vähän kikkelin kuulosta. Joh kuunneltava. ehkä liian euroo mun makuun tule melodiasta yks tunnettu kikkelitrancebiisi mieleen. Sama soundi ja melodiakin menee aikas lailla samaan tahtiin. tiedätkö mitä tarkotan ;)
0   +1 +2
 
Aurisgale 18.09.2006
Tää on kuin suoraan Barthezzin hitti biisistä=D ...aika hyvin "emuloitu" ja bassline on melko trendikäs möyryäjä... yläpää vähän tuntuu riehuvan ja ottavan tilaa liikaa. Basslinet osaat kyllä tehdä helvetin hyvin. Saisit neuvoo vähän muakin;)

Lyhyesti: jos Benassin, Barthezzin ja antiloopin yhdistää, niin se kuulostaisi varmasti juuri tältä=) Kyllä tästä irtoo hiton hyvän fiilikset.

Mua melkein rupeaa masentamaan, kun sanot että teit tälläsen vain huumorimielellä ja varmaan vasemmalla kädellä=) Lainaa mullekin tuota inspiraatiotasi?=PTämäkin nimittäin on mikseritason yläpuolella reilusti.

Hiton hyvä biisi... tämäkin kyllä otetaan talteen. Cheers! ja Kippish!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 16.09.2006
Alkuun vaikuttaa tuo yleiskuva näissä biiseissä parantuneen ainakin, mutta keskitaajuudet tuntuu jäävän jonnekin unholaan basson ja treblen tieltä. No, ei siinä mitään, kyllä niitäkin tuolta vähän kuulee, mutta kun tämä klubille on selvästi tarkoitettu niin sopii sitä bassoa ollakin siellä runsaasti. Siinä onnistutaan.

Bassolinja mukavan nariseva, ja kiva nähdä ettei taas ole kehissä sitä tavallista offbeat-bassoa. Leadi menee vähän mössöksi, mutta ei liikaa, ihan energisesti se toimii. Hyvä lisä tuo kertosäkeen pieni alarm-soundi. Kokonaisuutena hyvä ja energinen kappale, ja jos vertaa sun muutamaan aikaisempaan biisiin, niin tämähän ei ole enää edes niin perusperusperus vaikka onkin sitä yleisesti eurotrance-tasolla. Mukava träkki, mutta nyt tuon remiksin kimppuun, joka kuulosti ekalla silmäyksellä jo kovemmalta.
0   +1 +2
 
10
ScapeD 13.09.2006
Perus mutta sekin on kaunista
0   +1 +2
 
9
kimmok85 12.09.2006
Toimii! Hyvä väliosan leadsyna! Tarttuva melodia. Tohon sopis vahvat naisvocalit vielä päälle, niin ai että :)
0   +1 +2
 
8
Seburban 10.09.2006
Ei paha, ei paha
0   +1 +2
 
Kröger 10.09.2006
Aika energinen biisihän tämä on.. Kyllä tämä tempasee mukaansa ihan hyvin. Ainut vaan, et tuosta sahan melodiasta tulee yks toinen saman tyylinen biisi mieleen, aika saman tyylinen melodia on.. Voi olla, et tulee vaan joku outo muistikuva.. :)

Mut aikas napakka "perus" bilebiisi.. :)
0   +1 +2
 
9
Holmström 06.09.2006
Mikko, jos olisit tehnyt tämän taidepläjäyksen vuonna -98 tai hieman aikaisemmin... ja saksalainen tuotantokoneisto olisi kohdannut tämän... Olisit miljärdööri tänään. Tosin sen jälkeen kun hollantilainen tuottaja olisi tullut vähän jalostamaan tätä juttua ja rauhoittaa hillitöntä energiaasi ;)

Toisaalta H.P Baxxter olisi halunut tämän biisin taustalleen kun hänen oman tiimi ja niiden energia ei olisi jaksanut vääntää näin täysillä vietävää hässäkkää ;) joten se siitä hollantilaisesta tuottajasta, olisit päätynyt takaisin Hampuriin, syntisille studioille ja klubeille ( aivan helvetin hienot systeemit ym...)

No kuitenkin... nyt tullaan takaisin siihen että miksi et halunut eurotrancen ensimmäiseksi suomalaiseksi tosi tekijäksi jo 96 - 98 paikkeilla ? Tämä on loistava CV joten tämä osoittaa erinomaisen ja hienon tavan hallita sellaisia juttuja mitä oikeasti joskus on tehty paljon huonommin mutta pystyt ideoimaan ja rakentelee niin perusjutusta kuin olla ja voi... uskottavalle kuullostavan pläjäyksen. Tämä oltais otettu täysillä jatkojalostukseen jokunen vuosi sitten... se on fakta.

Tänään se kuullostaa energiselle "muka ohimennen tehdylle harraste jutulle"... Sanoo joku, mutta...niille voidaan sanoo että: Tee itse ja kuvittele se hieman fixattuna 90 luvun loppupuolen / puolivälin hässäkälle...

Mikko, olet eilen menettänyt muutama miljoona euroa... kun julkaisit tämän vasta 05.09.2006... kymmenen vuotta myöhässä.... sorry ;)
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 06.09.2006
Joo... eihä sitä tiiä kyl. Tuo mikko ku on nii perkeleen vakava ukkeli aina... chillais välillä. ;) Biisistä mä sanon, et tää toimii kivasti. Pistän myös nimeni Vespen perusmeininkiadressiin. Hyvältähän tää soundaa ja meiningit on kuosis. Tämmöstä ilosta paukutusta on kyllä mukava kuunnella ja tietysti nupit kaakossa. Liidimelodiat toimii ja beissiähän piisaa ja mitä helvettiä sitä lisää muka enää tarvitaan? Varmasti toimis iha mukavasti jossain baarissakin.
0   +1 +2
 
apollo0100 05.09.2006
Off-topic: en mä nyt tiennyt pitääkö ottaa vakavasti vai ei! :D
0   +1 +2
 
9
m1ze 05.09.2006
"annan tälle 4 koska tää on PERUSKAMAA" :P

En ylipäätään ymmärrä miksi jotkut näkevät äärimmäisen negatiivisena sen jos biisi on perus perus perus perus (en siis tarkoita tällä yllä olevia kommentoijia x) ) Jos biisi toimii ja saa ihmiset joraamaan ja hyvälle mielelle nii mitäs muuta siinä tarvitaan?

Ja tää on just semmonen biisi. Niin perus kun vaan olla voi ja toimii yhtä varmasti kuin ratakiskonpala verkkopainona :P (huono vertaus, forgive me)

hienoa työtä. Hienoo huomata että jollain on vielä pokkaa käyttää tuota melodiakuvioo bassolinjassa, toimii nimittäin erittäin hyvin ainakin mun mielestä ;D
0   +1 +2
 
9
T-Sync 05.09.2006
peruskamaa joo :D hyvin sahat sahaa ja tunnelma on katossa. kyllä tämä menee hyvin perus tykityksenä jossain bileissä.
0   +1 +2
 
M1cH0 05.09.2006
perus perus perus! :), tarkotus ollakkin perus, tarviiko musiikkia aina ottaa niin tosissaan? huumoria joskus mukaan :P
0   +1 +2
 
apollo0100 05.09.2006
Kohtalaista kiksua, oliko joitain masteroitumisessa jotain vikaa? Se kuulosti hieman vaisulta toi melodia... Mutta muuten kelpo musaa. Tai sitten kickissä oli jotain pielessä, niinkuin Vespe sanoi (olen tyhmä näissä =_=). Tämäkin on sitten sitä ihan perustason kommenttia. Muuten toimii, mutta hieman on joku pielessä.
0   +1 +2
 
Vespe 05.09.2006
hah :D julkasitpa sittenkin :)

Joo tää on kyllä tosi peruskamaa, melodiat ja kaikki on niin perusperusperusperus että hohhoijjaa tää kommenttiki on ihan perusperusperus. Tässäki biisissä on käytetty kickkiä niinku melekeen kaikissa trance-biiseissääää etkö vois yhtään omaperäsempi ollaaaa??? haitsua ja klappiaki on käytetty ja niitäki kuulee jokapaikasaaa xO vähän tsemiä hei tää on niin perusperusperusperus.

Hohhoijjaa, siis tolle :) Omistan ton ylläolevan kaikille perusperus-trolleille

Noh, ihan oikeesti, tää kuulostaa hyvältä ja tykkään. Eipä tästä niinkään negatiivista keksi, vähän tuntuis olevan yläpää turhan esillä. Onhan tämä toki melko perus monilta osin, mutta mitä sitten? Works for me..

cheers 4 beers m8 -->
0   +1 +2