Firefly (Feat. Srj)

Cloudwalkers

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
^JzzU^ 11.01.2009
todella mahtava ja todella kaunis tää :D todella toimii kaikki :P *10*
0   +1 +2
 
10
m1ze 27.12.2008
Ei hemmetti... nyt vasta eksyin kuuntelemaan tän ja iski kyl aivan helvetin kovaa... :O laulajalla siistin kuuloinen hiukan x-perienceä muistuttava soundi, siitä iso plussa. Taustat ovatkin sitten taattua Mikko (& Fleeticer) laatua :) Hemmetin tykki biisi, lisää vaan näitä jos onnistuu.
0   +1 +2
 
9
Noison 19.05.2007
Kaunista ja energistä.
Nyt oli kyllä semmonen pläjäys, että oli pakko kirjottaa vähän palautetta kun näin lenkin jälkeen kotiin pääsin. Ei voi muuta kyllä sanoa, että osaatte kyllä hommanne. Monen vuoden kokemus näkyy kyllä tässä hyvin ja selvästi.

Pidemmittä puheitta, itse biisiin:
Alkaa todella kauniisti hienoilla nostatuksilla ja mielettömän kauniilla pieanomelodialla. Lupailee siis hyvää. No mikäs siinä kun rumpukuvio alkaa lyömään tahtia basson kera ja melodiat siinä rinnalla. Voiko paremmalta kuulostaakkaan? Jälleen kyllä niin mieletöntä miksausta ja upeaa soundia, että alkaa kyyneleet valua tämän trancejampan silmistä. En voi käsittää, kuinka noin kauniit vokaalit ollaan saatu näinkin energiseen ja puhtaaseen biisiin. Niin mielettömän nostalginen fiilis tästä kyllä tulee ja jää loppujelopuksi, että on pakko nostaa hattua. Virheettömältähän tämä meikäläisen korviin kuulostaa kun en ole itse kovinkaan menestyvä tuottaja. Ainut seikka joka minua kyllä häiritsee on tuo, että vokaaleista ei aina tietyissä osioissa saannut oikeastaan mitään selvää. Se ei kyllä pilaa kuuntelunautintoa jonka tästä saa, mutta sen olisi kyllä voinnut muokata ehkä vähän selvemmäksi. En rokota siitä kuitenkaan pisteitä koska tämä on kyllä muuten kertakaikkisen mahtava biisi. Mielestäni, tän biisin genre ei ole kyllä Eurotrance vaikka alun melodia onkin aika euro ja taustat pumppaa aika samanlailla kuin eurobiiseissä. Sanoisin enemmänkin Vocal Tranceks tai kiksuks, mutta tehän sen paremmin tiedätte. Hienoa työtä kyllä kertakaikkiaan!

Ei voi lopuksi enää muuta sanoa kuin, että on kyllä mahtava alotus projektille ja menestyvälle yhteistyölle. Tätä kyllä kuuntelee ja tästä nauttii täysin siemauksin. Vielä kysyisin lopuksi, että mistäs noin kauniin nais-äänen tähän bongasitte? On kyllä niin lumoava ääni, että alkaa näkemään jo märkiä unia. ;D

Loistavaa! Lisää biisejä vain tänne. Odotan iloisin mielin ja jännityksellä tulevaa biisiä tälle projektille. Faniutumisen arvosta tavaraa jälleen kerran. Ehtoota ja hyviä jatkoja teille vaan. :)
0   +1 +2
 
9
TheReal 18.06.2006
Hyvin on biisi toteutettu ja melodiat toimii hyvin! Vokaalit sopii erittäin hyvin. Eurotrance on jotenkin vähän väärä genre tähän. Rummut menee mutta jokin tekee niistä vähän liian napsahtavat (ehkä omat kaijarit). Miksauksessa tai missään muussa ei sinäänsä ole mitään valittamista ja hyvän biisin saitte aikaiseksi :P Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
9
T-Sync 29.04.2006
täyteläiset melodiat, hienot pianot ja kick on hyvä. kaikki perkussiot säätää hyvin siellä taustalla, ja haitsukin toimii.. laulu puuroutuu hieman, mutta ideana ihan toimiva. hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
Skybase 11.09.2007
musa hyvää! mut toi naisen ääni on ihan P**ka sori vaa!
0   +1 +2
 
8
-ida- 08.04.2006
linkistä linkkiin, ja täälläki tuli sit käytyy.
ei mun tyylilajin musiikkia, mutta hyvä biisihän on aina hyvä biisi.
yleensä minkäänlailen poppi/trance ei uppoo muhun ku vaan harvat, mut tää oli oikeesti aika kiva. puhdas, hyvin tehty. varmasti moniki kaveri popittais autossaan mielellään ;D xD
0   +1 +2
 
9
StarScape 26.03.2006
Lyhyttä feedbackia;

+ 'Tubemainen' ja erottuva basso
+ Mikään ei hypi silmille
+ Kivat melodiat, vaikkei nyt olekaan mitään kauhean omalaatuista.
+ Laulajan ääni.

- Vaikka laulajan ääni onkin hyvä, joissain kohdin kuullostais menevän vähän nuotin vierestä.
0   +1 +2
 
Aurisgale 18.03.2006
Hienoa, että molempien tyyli on selkeää. M1cHOn sahailut+piano ja Fleeticerin näppäilevä tyyli, rytmitys ja arpit. Tosin noi oli pelkkää arvailua, mut sellainen mielikuva heti tuli.

Miksaus ja kaikki soundit pelittää nätteihin vokaaleihin asti. Vokaalit eivät vain tunnu olevan ihan mukana miksauksessa, vaikka toimivilta ne kuulostavatkin. Kaunista:) Haitsut myös hiukan häiritsevät vokaaleja... olisi ollut kiva kuulla vokaaleja myös haitsut mutena.

Täytyy sanoa että mielenkiintoinen pari olette tekemään musaa:) Jatkossa lisää;)
0   +1 +2
 
Outset 18.03.2006
Hienosti alkaa, heti tunteella meininkiä kehiin! Mikon pianon tunnistaa heti(vai onko se Migen?). Hyvin toimii... tykkään tosta trancemaisen rauhallisesta pimputuksesta joka alkaa about 00:43 paikkeilta, ahh, ihana saundi ja tosi hyvä meininki! Tämmönen putoo ainakin meitsille aika kympillä. Laulun sanat ei erotu, kuuluu vain mulinaa ja ulinaa ikävästi kaiun siivittämänä, puuroutuu aika pahasti, pikemminkin ois voinut jotain taajuuksia leikata, ottaa reverbiä pois ja kompressoida laulu enemmän pintaan tjsp. Muuten soundipolitiikka ja miksaus on ihan kivassa kunnossa, kuitenkin puuttuu sellaista "tarvittavaa" painetta tästä biisistä, ja jotenkin nuo ylimmät taajuudet häiritsee, ehkä liidissäkin on liikaa jotain yläpääsärinää. Ei tul tarpeeksi paineella ja puhtaan kirkkaana ulos mölytoosista. Basarista plussaa ja hienoista melodioista, kylhän tässä on hyvä trancemeininki! Hieno biisi ideoiltaan ja riittävän hyvä totetukseltaan myös, hienoa! :)
0   +1 +2
 
siiki 15.03.2006
Aah...Tässä kyllä korva lepää! Olin niin innoissani kun aloin tätä kuuntelemaan. Heti alusta jo huomaa että perhana tässähän on kyllä todella huipputeos! Siitä ei pääse kyllä yhtikäs mihinkään! Mukavat voksut piristävät kyllä kappaletta kummasti. Kuuntelukertoja kertyi näin alkuun kolme ainakin :)
Vokalisti on jotenkin hieman Nightwishin ex laulajan kanssa samoilla jäljillä vaikka en kyllä sitten tiedä mitä mieltä muut ovat mutta ehkä ihan vähän samoja piirteitä löytyy!
Soundimaailma oli kyllä tulvillaan täydellisiä soundeja ja melodiatkin olivat todella ihanat.
Piano oli ehkä laulun lisäksi piristävin "kokemus" tässä kappaleessa! Biittikin oli todella hyvä ja kick potkii loistavasti ja hihat on hyvän kuuloinen. Rummut ehkä vähän monipuolisemmat voisivat olla? EHKÄ?
Noh kuitenkin miksaus taas sitten onkin täydellinen ja samoin masterointi. Niin loistavan kappaleen saitte aikaan että melkein jopa faniuduin mutta sitten katsoin fanilistaani jossa oli niin paljon jo että en ainakaan ihan vielä faniudu:)
Katsotaan jos poistelen jotain todella vanhoja tuolta fanilistalta jotka olen joskus pikkupoikana merkannut sinne :)
Mutta tosiaankin täydellinen paketti tässä! Hienoa jälkeä!
0   +1 +2
 
9
-Juha- 15.03.2006
Aika kaunis biisi. Erottaa hyvin kummalta artistilta on tullut mitäkin tähän biisiin. Soundeissa ei ole suurempaa valittamista.. ehkä kick olisi voinut olla vähän pehmeämpi tai jotain, mutta ei paha näinkään. Pluki tilutukset ovat sieviä ja pianolla on suht hyviä melodioita. Sitten ku vokaalit tulee mukaan niin tunnelma muuttuu vielä astetta paremmaksi. Vokalistilla on kyllä kauniin hento ääni ja sopii loistavasti tähän. Sanoista olisi voinut kyllä saada hiukan paremmin selvää.. ehkä lisätä vähän voluumia tai pienentää reverbiä? Kuitenkin kuullostaa kauniilta näinkin vaikkei ihan joka sanasta saakaan kiinni :P
Ei tästä suurempia puutteita löydy, kaikki pelittää suht mallikkaasti ja melodiat ovat onnistuneet. Ei aivan kuitenkaan täysillä iskenyt, mutta iski kuitenkin 9+ verran. Uutta putkeen.
0   +1 +2