Kate Lesing - Neverland (M1cH0 Remix)

Mikko L

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Yellow 14.10.2008
Hyvin tehty remixi. Ei Di-Vision suotta kehunu...
0   +1 +2
 
9
SekeC 18.06.2006
Tulipas kyseisestä biisistä radioseven:ssä joku remix myös. Tarkoitus oli myös itse vääntää kyseisistä vokaaleista remixi, mutta päädyimme tekemään ihan omat vokaalit ja jättää Katen luritukset käyttämättä. Itse asiaan, mielestäni olet hyvän kokonaisuuden saanut periaatteessa aika yksinkertaisista voksuista. Soundimaailma on ihan kohdallaan ja biisissä on jalkaa heiluttava touchi. Siitä ysi!
0   +1 +2
 
10
Frozen Motion 05.06.2006
Aivan mahtavaa settiä!! Kunnon europoppista! Tällasesta meiningistä meikäläinen ainakin pitää!
0   +1 +2
 
9
The Piippo 25.05.2006
vokalistillä kaunis ääni.
basari kuulostaa mun korvaan mukavalta.
ei ihan kymppiä.
0   +1 +2
 
9
StarScape 14.05.2006
Hieno remiksi, vaikken nyt yleensä ole Euron fanittajia, niin tämä kyllä uppoaa. Kivan melodian oot kehittäny voksujen rinnalle. Kicki potkii ja clappi läiskii oikein mukavasti. Eihän tästä nyt voi muuta negatiivista sanoa kuin sen, että ehkä hitusen yllätyksettömältä tuo kuullosti. Seuras ehkä turhankin tarkasti genrensä kaavaa. Mitäs tässä muuta löpisemään, 9 ja varma fanitus!
0   +1 +2
 
10
cj.6 01.05.2006
kaikki instrumentit on upeita.. erittäin hyvä biisi!!
0   +1 +2
 
9
d8b 22.04.2006
Tää on aikas hyvää jopa parasta mitä oon tääl viel ees kuullu :O varsinkin tän biisin mixaukset oli auringosta
0   +1 +2
 
Aurisgale 22.03.2006
Hienosti olet saanut vokaalit pääosaan. Euroahan tämä on, mutta täytyy myöntää, että en enää itse erottaisi tätä kaupallisesta materiaalista. Eli taso on todella korkealla. Pidän biisin rullaavasta basslinestä. Minua ei häiritse yhtään muutamien soundien kapeus, kun ne kuitenkin antavat paljon tilaa. 2 minuutin tienoilla alkava käänne ennen suvantoa antaa mukavasti maustetta tähänkin tasaiseen genreen. Parhaimpia euroiluja mitä olen kuullut pitkiin aikoihin. Kyllä tämä täydet pisteet ansaitsisi omassa genressään, vaikka mitään omaperäistä tästä ei löydy. Audio-puoli onneksi korvaa paljon. Taso on kyllä helvetin kova, vaikka muut arvostelut ovat mielestäni olleet hiukan laimeita. Toinen remiksi tästä jonka olen kuullut ja kyllä tämä toimii.
0   +1 +2
 
10
jaguaari 21.03.2006
aikas hyvät remixit on kyllä!! :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 11.03.2006
Noniin, tsekataas tämäkin tästä sitten ihan kommentin kera. Alku aika laimea padien puolesta, mutta aukinaisena ne ovat jo vähän paremman kuuloiset. Silti lisää massiivisuutta saisi olla kehissä. Päälead ihan jännä, soundikaan ei ole ollenkaan paha, tosin ei tällä vielä juhlita. Yleensäkin mennään peruslinjalla melodioiden osalta.

Basari on tutun kuuloista sulta, tällä kertaa kuitenkin ehkä turhan paljon tuommoinen "lätty", elikkä enemmän "syvyyttä" kehiin. Muuten ihan hyvät rummut on mukana tukemassa kokonaisuutta. Rakenne toimii, perusmenoa.

Vokaalit toimivat yhteen tässäkin remiksissä ihan mallikkaasti, tosin ehkäpä vielä erikoisempi melodialinja olisi tuonut näiden välille vielä parempaakin toimintaa. Ihan hyvä biisi, joka ei kuitenkaan yllä sun parhaimpien joukkoon. Tästä kuuluu lievästi keskeneräisyys ja muutama lisäelementti ei varmasti olisi ollut pahitteeksi. Tästä eteenpäin.
0   +1 +2
 
9
Dj NeoNForce 08.03.2006
Loistavasti biisi toimii vaikka vokaalit eivät kylläkään ole ihan mieleeni mutta silti erittäin hyvä remixi.
0   +1 +2
 
9
-Juha- 06.03.2006
Hyvän kuuloinen leijuva padi tuossa alussa. Kuullostaa hyvältä vokaalien kanssa. Sitten lähdetäänkin aika perus tamppauksella liikkeelle. Hyvä linja tuolla sahalla. Biisi ei kyllä tarjoa mitään kovin jännää, mutta onhan tämä tuotannoltaan laadukas. Vielä jos jotain sanois niin lopetus oli hiukan hätäinen. Kyllä tämä kiitettävän puolelle ponnistaa.
0   +1 +2
 
Zeip 05.03.2006
Itsekin väsäilin remixiä tästä samasta kappaleesta :). Nuo vokaalit olivat kuitenkin niin hirveää sontaa, että tuskastuin ja siihen jäi sekin projekti :D. Perusvarmaa ja tasapaksua eurotrancea tämä näyttäisi olevan. Aika turhankin varmaotteista ja yllätyksetöntä. Saundit & miksaus pelaa hienosti, tosin saundimaailma kaipaisi vähän vaihtelua. Rummut ok. Pad-saundi on ehkä hiukkasen ohuen kuuloinen. Ehkä hiukka reilusti otettu EQ:lla pois. Voisi auttaa jos leventäisit tuota saundia pikkaisen (2 kanavaa pannattu eri puolille stereokuvaa). Ja toinen mikä tuli mieleen, niin voisi kokeilla lisätä päällekkäin soivien sävelien määrää (esim. kolmisoinnut nelisoinnuiksi). Ja missä on koukku?

Eiköhän siinä olluki tärkeimmät. Toivottavasti tästä yöllisestä kommentista oli jotain iloa. Tämä mies meneekin tästä nukkumaan.. :).
0   +1 +2
 
9
velina 04.03.2006
Loistava tämäkin :)
0   +1 +2