Le'go

Kosminen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

A.S.H 27.01.2006
aah äänten olomuotojen rikkautta,siinä lepopulssin tuntumassa,vielä kun ois tukeva "botnefuton" millä proggis köllis ni mikäpä ois olleessa,basisti unelmoi.
0   +1 +2
 
9
ccp 29.11.2005
kaunis. toimii loistavasti näin kynttilän valossa kuunnellessa!
0   +1 +2
 
9
Toni Solo 19.11.2005
Mystisen kaunista leijuntaa vailla ruumiin painoa. Teos edustaa enemmänkin sävelmaailmaa kuin suoranaista sävellystä, tosin kappalen loppupuolella selkeä teemakin vaeltaa esiin jonkun planeetan takaa.

Tämän kaltainen kappale tarvitsee hyvin seesteisen mielentilan ja aikaa, muuten on turha kuunnella. Itsekin olen enemmän Bladerunner-miehiä enkä jaksaisi Solarista enää katsoa, mutta nyt oli onneksi päässäni rauhallisempi suvantokohta.
0   +1 +2
 
repulse 19.11.2005
Turhan leppoisaa ja rauhallista minulle! Tämä toimii varmaan kympillä jos haluaa nukahtaa vaikkei väsyttäiskään!
0   +1 +2
 
9
odkid 18.11.2005
Hitaasti mutta varmasti edetään post-rock- ja slo-core-tunnelmissa leijuen. Tuo ihmisääni ei kuulostanut siltä että se olisi laulettu ihan tosissaan tunteella, vähän itsetietoisen kuuloinen oli tuo ääni ja siksi ehkä se ajoittain särkyikin. Enpä tiedä mistä tämä johtui, vähän tuli mieleen että koitetaan kuulostaa Sigur Rósin Jonsilta, tämähän voi olla alitajuistakin biisin tekijältä. Sigur Rós tuli muutenkin vahvasti mieleen. Loppu oli kuin suoraan ( ) -levyn untitled 4:stä.

Siis kyllähän tässä oli tunnelmaa tosi paljon ja kehitystä ja malttamista mistä tulee pisteitä. Vähän vielä voi yrittää irtautua niistä esikuvista niin hyvä tulee. Tämä ei tosin tarkoita etteikö tässä olisi ollut ollenkaan omaa soundia, mutta enemmän siihen omaan suuntaan olisi toivottu suunta.
0   +1 +2
 
JimmyDrain 17.11.2005
Ei osunut, eikä uponnut. Unimusiikkina toimis, mutta fiiliksiinhän tämä täysin perustuu. Jokatapauksessa arvostusta herättävä teos.
0   +1 +2
 
9
LauriT 16.11.2005
Pituutta tosiaan löytyy... Ja hidasta kehittelyä. Saundit ovat erinomaiset. Kaiken kaikkiaan varsin hieno, mutta hitaasti avautuva teos, jota on äärimmäisen vaikea kommentoida. Itse laittaisin muuten tyyliksi "ambient", koska eihän tämä todellakaan mitään "instrumentaalia" ole, koska tämähän on aivan selvää elektromusaa.
0   +1 +2
 
Klasu 16.11.2005
Juu tää sopis oikein hyvin taustamusaks johonkin, oli se sitten leffa tai joku näyttely tms. Yksistään ei oikein mulle kolahtanut. Hienot harmoniat kyllä ja niin päin pois, mutta kuitenki vähän sama asia ku tuulikelloja kuuntelis. Eli toimii, mutta ei mulle yksistään.
0   +1 +2
 
Kuutti 15.11.2005
Harvinaisen tylsä. Varmasti tällekin löytyy omat kuulijansa, mutta minua tämä ei liikuta.
0   +1 +2
 
9
substance 14.11.2005
niin piti sanoa et sun biisit pitäs saada kyllä levykokonaisuutena ts. kunnollisella laadulla hyllyyn jotta vois nauttia täysillä, rauhassa, olohuoneessa maaten :)
0   +1 +2
 
9
substance 14.11.2005
Tässäpä taitaa olla toistaiseksi poikkeuksellisen kevyt mutta myös toiveikkaan kuuloinen biisi sulta. Mä en nyt ihan suoraan osaa sanoa vielä tykkäänkö vai enkö koska tästä puuttuu ne elementit mihin olen sun musiikissa ihastunut aiemmin, eli tietynlainen melankolia ja leijunta.

Kuten ensimmäinenkin kommentti kertoo, tää vois olla enemmänkin juuri sitä taustamusiikkia. Tässä ei nyt oo sellaista koukkua. Silti mä näen tän hienona kehityksenä, tiellä eteenpäin, mut mulle tulee todella mieleen liikaa uskonnolliset asiat tästä, valo taivaasta jne. enkä kuitenkaan ole kovin uskonnollinen ihminen.

Kaunis ja taidokas biisi jokatapauksessa ja ehdottomasti parhaimmillaan viimeisen 5 minuutin aikana. Loppua kohti oikeasti tuntuu että nousee vain korkeammalle ja korkeammalle sitä valoa kohti ;)
0   +1 +2
 
Jome 14.11.2005
Valitettavasti minulle ei tule mieleen paljoakaan sanottavaa tällaisesta musiikista, mutta hienon kuuloistahan tällainen on oikeissa fiilareissa, tilanteessa ja tunnelmassa.
0   +1 +2
 
Pitk 14.11.2005
Jonkun mielestä on ilmeisesti mahtavaa painaa synasointu kerran viidessä sekunnissa ja olla kauheissa fiiliksissä. Tämä ei ihan oikeasti lähde minulle. Jos haluan kuulla hidasta musiikkia, menen Saksaan sinne kirkkoon, missä teos kestää sen 400 (tai jotain) vuotta. Se on jo jotain. Tämä on tällaista äänikollaasia, ääniä peräkkäin vailla oikein minkäänlaista ideaa. Tippuu taustatauhkaan. En tälläkään kerralla aio kiduttaa itseäni kuuntelemalla loppuun asti (nyt ollaan jo melkein neljässä minuutissa, eikä mainittavaa kehitystä ole tapahtunut). Mikäs siinä, jos oma fiilis on kohdallaan ja diggaa, muuta allekirjoittanut ei. Piste.
0   +1 +2
 
10
Michikawa 14.11.2005
Kaunis, kuulas, seesteinen ja lipuva äänimaisema. Tuttua ja varmaa Kosmista tyyliä jälleen. Kuulijalle jätetään aikaa todella matkustaa äänien mukana halki kosmoksen ja hiljaisuuden. Nuo vokaaliosuudet sopivat mielestäni todella hyvin kokonaisuuteen. Tässä on vähän Sigur Ros maista meininkiä. Hienoa työtä.
0   +1 +2
 
BluntTech 14.11.2005
Helvetin hieno biisi.. olinhan mä tän jo kuullut mutta toimii edelleen. HIUKKASEN Sigur Ros mutta se nyt tuskin oli mikään salaisuus :)
0   +1 +2
 
Piru-Ile 13.11.2005
Tämä jää latteaksi, kun olohuoneessa katsellaan samaan aikaan jääkiekkoa :D ... njoo, hiukan liian pitkä. Tähän kun saisi jotain säväyttävämpääkin mukaan, niin olisi hyvä... kuten esimerkiksi alku pois ja tuo puolesta välistä eteenpäin oleva täydentynyt puolisko alkupuolelle ja sitä kasvattaa sitten.
0   +1 +2
 
ylkky 11.11.2005
on vähän liian erikoista musaa mun makuun. mut kyl tätä kuuntelee jos tekee mieli makoilla ja ottaa iisisti
0   +1 +2
 
10
HW 11.11.2005
Toivottavasti ette pahastu siitä että en jaksanut kuunnella silmät kiinni mitään tekemättä. 11½ minuuttia on aika pitkä aika kun sattuu oleman ihan pikkaisen kärsimätön ja juuri juonut puoli litraa kahvia.
Tämä oli ilmavan kaunista. Ei kadonnut taustamusiikiksi vaikka tekikin kaikkea muuta kuunnellessa. Oikein onnistunut teos, suorastaan kadehdittavan taidokas.
0   +1 +2
 
Turmis 10.11.2005
Tietyllä tavalla soundtrack-tyylistä musiikkia, voisin kuvitella tämän kappaleen jonkun muinaisaikoihin perustuvan elokuvan lopputeksteihin. Kehittyy ajan myötä, joskin hitaasti. Voisi olla vähän enemmän vaihtelevuutta, nyt kehitys perustuu oikeastaan siihen, että saman loopin päälle kerrostuu lisää ääniä/instrumentteja, eikä se yksistään riitä pitämään mielenkiintoa tarpeeksi yllä.
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 10.11.2005
*hakotus* 11:25 min eikä mitään tapahdu. täytyy kyllä myöntää että "kelasin" paikkapaikoin, eli jos siellä ylläreitä oli, ne meni ohi
0   +1 +2
 
9
K. Vainio 09.11.2005
No, tämä oli vähän liiankin kosminen, pitkä ja hitaasti kehittyvä sielunmaisema minun makuuni, mutta eipä se siitä huonoa tee. Jos tällaista kuuntelisin niin varmaankin kympin heittäisin, mutta nyt päädyin ysiin.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 09.11.2005
Ai jai kun on mukava kuunnella tätä sellälläänm lattialla. Just sellaista kivaa rentoutus musiikkia!
0   +1 +2
 
eetpak 09.11.2005
biisi ei jaksa perushevirokkimiestä innostaa siinä vaiheessa kun kahteen minuuttiin ei tapahdu mitään. itsetutkiskeluun tosiaan varmaan soveltuva mutta sillä tuulella tässä ei nyt valitettavasti olla.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 09.11.2005
tää on tätä tutun turvallista kosmista leijuntaa. tällanen tohon tuuttiin soimaan ja sivistämään itteä kirjallisuuden pariin. kylkylkyl... toimii.
0   +1 +2